Charlotte Perrelli en Cornald Maas presenteren Eurovision in Concert

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Frank schreef:

  Ja leuk hoor maar waarom geen Ruth, Edsilia of Paul

 2. André schreef:

  Persoonlijk had ik graag gezien dat Cornald vervangen zou worden. Zijn talent ligt zeker niet bij presentatie met z’n monotone gebrabbel en z’n slechte Engelse uitspraak.

  • RobOranjeFinland schreef:

   Klopt, qua presentatie is Cornald geen talent.

   • Tom schreef:

    Vind ik wel, waarom presenteren jullie het niet zelf als jullie het allemaal zo veel beter weten, elk jaar hetzelfde irritante geneuzel over Cornald. Verzin eens wat origineels.

  • Maarten Kamp schreef:

   Wil je Cornald dan laten vervangen door Jan Smit. Dat wil je toch niet.

 3. RobOranjeFinland schreef:

  Vraag Sieneke eens als co host

 4. GerardMartin schreef:

  Ik vind Cornald niet echt een goeie presentator en ook van een uitgerangeerde Zweedse eendagsvlieg verwacht ik niet veel. Was er nou echt niets beters te vinden?

 5. Beer schreef:

  Perrelli is een heel fijn mens – kijk er weer naar uit!

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit niet zo boeiend.. Ze hoeven alleen maar aan te kondigen wie er aan de beurt is om het podium te betreden.en daarbij een beetje achtergrondinformatie te geven. En dat hij dat doet met een Nederlands accent, who cares? Gaan we nu op alle slakken zou leggen? Cornald kan heus wel een artiest aankondigen. Veel meer hoeft hij niet te doen.. Vind het veel belangrijker hoe hij het gaat doen in de commissie dit jaar. Of hij eindelijk begrijpt waar een lied en uitvoering aan moet voldoen om ook televoters te overtuigen.

 7. Hennie schreef:

  Leuk dat Charlotte het doet, ze is een leuke verschijning. Sta er wel achter dat er dit keer weer eens een internationale artiest is gekozen. Dit geeft het EIC nog meer aandacht dan dat er al is.

 8. Wim1970 schreef:

  Ik vermoed dat Israël het songfestival gaat winnen volgend jaar.

 9. Esmee schreef:

  Ik wil Numidia wel op het ESF zien en horen. Ze kan heel goed zingen, is heel muzikaal, ze heeft een heel expressief gezicht, is leuk, spontaan, heeft een gunfactor enz. Het moet dan wel met een uitzonderlijk goede song zijn natuurlijk, want dat is het belangrijkste.
  Ik ben benieuwd.

  • Esmee schreef:

   Ah, bij het verkeerde topic gezet. Sorry.

  • Tom schreef:

   Helemaal niet mee eens. Dat wordt een fiasco. Mijn hele vriendenkring is allergisch voor haar, kwamen we toevallig achter. Zegt mij genoeg. Geen gun factor voor dit overdreven typje.

   • Mm schreef:

    Ligt denk ik aan jou en je vrienden.
    Fijn hoor, gelijk weer ‘een mening’ en denken dat je de waarheid in pacht hebt.
    Wat je in je eigen bubbeltje denkt, hoeft niet per se waar te zijn.