Angelina Mango wint Sanremo-festival en gaat naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Van mij hoeft ze niet naar Malmø want ik vind er niets aan maar dat geldt ook voor die andere 4 in de superfinale. Next.

 2. Ria NL schreef:

  Het was niet mijn favoriet maar ik vind het niet onaardig

 3. Br@m schreef:

  Helaas heeft de verkeerde gewonnen. Niet Irama maar Angelina Mango mag naar het ESF. Er bestaat natuurlijk nog de kans dat ze geen trek heeft in het ESF maar reken daar maar niet op.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Angelina Mango was al vanaf de eerste keer dat ik haar hoorde mijn favoriet, op het laatst nog op de huid gezeten door Irama.
  Deze vrouw weet door haar uitstraling het hele podium te vullen. Geen enkele danser nodig.
  Ook spreken het frisse en aparte orkestarrangement en de leuke tempowisselingen me erg aan. Wat mij betreft de verdiende winnares.

 5. Borlando schreef:

  Niet mijn favoriet, maar ook niet slecht, ik kan er mee leven…

 6. Dick schreef:

  Pffffff… zoveel keus en dan dit…… is het slecht? Dat laat ik in het midden maar ik kan mij niet voorstellen dat dit kan winnen.

 7. Richard schreef:

  Gelukkig hebben Letland en Italië er voor gezorgd dat ik een top 3 kan maken. Met Frankrijk zij dit de enige liedjes die tot nu toe gekozen zijn die mee kunnen bekoren.

 8. Jang schreef:

  Niet goed, niet slecht. Ik had liever Annalisa zien winnen, maar het is wat het is. Dit gaat geen potten breken

 9. Johan-André Geurtsen schreef:

  Absoluut met afstand mijn favoriet

 10. Johnny schreef:

  Mijn nummer 1 tot nu toe van alle nummers die bekend zijn. Muzikaal zit het goed in elkaar, en gelukkig zonder poppenkast zoals bij Finland. Maar dat is mijn mening.

 11. SW schreef:

  Gelukkig geen Geolier.
  Dan achteraf toch niet zo’n slechte zaterdagavond. Baal nog steeds van Finland, maar Letland en Italië hebben een prima keuze gemaakt naar mijn mening.

 12. Kobe schreef:

  Wat een ontgoocheling is dit! Een ontzettend rommelig lied en de zangeres heeft ook niet de meest sympathieke uitstraling.

 13. Ben schreef:

  Ze zingt het goed maar het lied is geen hoogvlieger. Zal niet vooraan eindigen in de top 10 . Trouwens weet iemand wanneer het Nederlands lied wordt gepresenteerd? Kan niets vinden daarover.

  • Ben schreef:

   Ik dacht zelf in maart

  • robbert-rotterdam schreef:

   Let op. Dit gaat meedingen voor de prijzen. Jury’s alleen al zullen horen horen dat hier 10x meer is geïnvesteerd in de orkestratie dan bij andere inzendingen. Dat zijn wel dingen die heel erg meetellen bij jury’s.

 14. Flon schreef:

  wel aardig, maar ik had liever sinceramente van Annelies zien gaan

 15. Dirk schreef:

  Wat een heerlijk nummer. Word er vrolijk van. Keihard aan in de auto op weg naar Italië! Geheid Top 5 in Malmö…. winst????

 16. Max Mark schreef:

  Wat een topnummer! Had het nog niet gehoord, maar net voor de eerste keer gedraaid. Erg compleet nummer, geweldige melodie en opbouw. Fris, erg mooie orchestratie en overtuigend, fris gebracht. Nu al mijn favoriet. Ben benieuwd wie Italië bij mij nog van de eerste plek stoot.

 17. riccardo schreef:

  Het is in stijl denk ik gewoon m’n nummer niet. Sterkste punt vind ik dat haar uitstraling en het nummer elkaar duidelijk goed liggen. Het geheel is veel eerder goed dan slecht maar toch heb ik er niet zo veel mee.

 18. Rick schreef:

  Mooie verschijning Angelina.
  Bij het produceren van het nummer is duidelijk gekeken naar Stromae.

 19. Zuiderbuur schreef:

  Redelijk on-Italiaans toch? Hou wel van die gypsy-sound in het refrein. En er moet ook niet zoveel aan gesleuteld worden om het binnen drie minuten te krijgen. Van mij mag ze zeker naar Malmö. Kan er in positieve zin uit springen.

 20. Dustin schreef:

  Wat een teleurstelling, ik had gehoopt op Annalisa – Sinceramente, Il Solo of Mahmood… Dit vind ik ok maar meer ook niet. Maar goed, mischief wil ze helemaal niet naar Malmö..

 21. Tippy2 schreef:

  Ik heb hier niet heel veel mee, niet opvallend maar ook niet slecht.. middenmootje

 22. Dirk Marko schreef:

  Gelukkig dat het Geolier niet is geworden, had gehoopt op Irama maar met deze inzending kan ik ook prima leven.

 23. Jellybean schreef:

  Zwoele zomeravond muziek komt bij me op als ik dit liedje hoor. Angelina vult het podium goed met haar performance en heeft geen dansers nodig. Ze is passioneel en dat zien de Italianen natuurlijk graag.
  Op het eerste gehoor misschien geen hoogvlieger maar ik zie en hoor hier wel wat in; deze is om in de gaten te houden. Of het genoeg is voor een toppositie? Zou kunnen maar daar is het nu nog veel te vroeg voor.

 24. Beer schreef:

  Inmiddels is het ook duidelijk dat ‘La noia’ naar Malmö gaat.

 25. René schreef:

  Ik was na 1x luisteren redelijk enthousiast, maar word elke luisterbeurt minder enthousiast. Na 3 keer luisteren kan ik zelfs de melodie nog niet neuriën. Blijft bij mij dus totaal niet hangen. De liedjes van Mahmood en Annalisa kon ik na 1x luisteren al een beetje neuriën

 26. Carla schreef:

  Aardig nummer en zangeres maar we gaan niet naar Rome of Milaan volgend jaar.. Naar het einde toe gaat het nummer me irriteren en dat al na 1 luisterbeurt..

 27. Ricooric schreef:

  Overrated zoals Italië bijna elk jaar is. Doet mij niet zoveel. Het is niet heel slecht maar echt heel goed is het ook niet. Mijn nummer 8 uit de 13 nummers tot nu toe. Zal denk ik in mijn definitieve ranking ergens midden in eindigen.

 28. Samson schreef:

  Ik ben hier zelf geen fan van. Zou me voorlopig niet verbazen als Italië eens een keer niet in de top 10 eindigt.

 29. Maarten schreef:

  Gaat Italië eindelijk een keer voor een zangeres en dan kiezen ze dit. Ben bang voor een slecht jaar.

  • Zuiderbuur schreef:

   Italianen kiezen niet met het ESF in gedachten. Ze kiezen voor zichzelf.

   • Doria schreef:

    Groot gelijk. Ze denken niet na of het gaat scoren op het Eurovisiesongfestival. Annalisa was de grootste kans om hoog te eindigen of misschien om te winnen. Ze keeg een staande ovatie en dit was nog niet genoeg. Spijtig want ze hebben een grote kans laten liggen.

  • Gilles schreef:

   Leuk weetje: sinds de terugkeer van Italië in 2011 eindigden ze telkens in de top 7 met mannelijke vertolkers. De zangeressen (Angelina is pas de 4de) scoorden beduidend lager.

 30. Nordman schreef:

  Niet mijn top favoriet in San Remo, maar stond wel in mn top 10 en dus ben ik ook blij met dit lied. Het is modern poplied met een eigen identiteit. Dit gaat wel opvallen. Samen met Oekraine mijn favoriet op het moment.

 31. Hitzound schreef:

  Toch wel 1 van de beste inzendingen, tot dusver.

 32. All Wei schreef:

  “La rondine”wat ze zong dat raakte mij.

  Deze oppervlakkig zomerse vibe niet.
  Angelina heeft absoluut uitstraling en een goede stem.
  Dit vind ik heel dun.

  Italie is meestal top 10 de laatste jaren ,net zoals Noorwegen.
  Lukt dit jaar ook schat ik nu zo in.
  Bijdrages die mij boeien voor 3 min.
  Op een goede of slechte manier.

  Ik denk als de italiaanse productie hier goede staging en visuals over heen gooien dat het heel leuk gaat zijn.
  N

 33. Inez Feytons schreef:

  Geweldig nummer

 34. PaysBart schreef:

  Niet mijn favoriet maar prima inzending. Annalisa, Mahmood en Loredana vond ik leuker. Maar van alle gekozen liedjes tot nu toe is dit het beste (en dat zegt iets over de rest)……

 35. Br@m schreef:

  Morgen wordt de eerste van de acht artiesten bekend gemaakt die rechtstreeks is geplaatst voor de nationale finale in San Marino en uit onderstaand artikel maak ik op dat dit mogelijk een Sanremo deelnemer zou kunnen zijn:

  https://eurovoix.com/2024/02/12/first-big-artist-una-voce-per-san-marino-revealed-february-13/

 36. Richard schreef:

  Het lied van Mahmood was wat mij betreft ook een goede keuze geweest.
  Begin daarvan heeft wat weg van Ladada van Claude..

 37. daan schreef:

  supper heerlijk zomer nummer…..