Douze Points 2024 [6]: Polen

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Roept nergens weerstand op, maar pakt me ook nergens vast. Ook wel benieuwd hoe ze live klinkt. Finale vermoedelijk wel, maar een hoge notering zie ik haar niet halen.

 2. Chantal van den adel schreef:

  Ik vind het een leuk liedje. Het groeit bij mij

 3. Samson schreef:

  Leuk schattig nummer dat blijft hangen.
  Mag van mij zeker de finale halen :)

 4. Dirk Marko schreef:

  Mooi lied, staat mijns inziens veel te laag bij de odds.

  • Jellybean schreef:

   Plek 32 is inderdaad wel erg laag, dat had ik niet verwacht en is ook onterecht. Het liedje verdiend in ieder geval een finaleplek.

 5. Dick schreef:

  Niet slecht maar ook zeker niet geweldig. Muzikaal flinterdun en zo weer vergeten. Ook hier geldt wat mij betreft: geluk dat ze in deze zwakke semi zitten, zal zich dus wel kwalificeren voor de finale maar is volstrekt kansloos voor een hoge notering.

 6. Br@m schreef:

  Lekker catchy nummer; moet zeker de finale kunnen halen. Het enige wat me een beetje tegenstaat is haar uiterlijk. Haar gezicht heeft weinig expressie; het ziet er allemaal erg bleekjes uit. Dat moet met wat meer make up toch wel wat bij te sturen zijn dunkt me.

  • Br@m schreef:

   Nr. 8 in mijn top 37

  • Tippy2 schreef:

   Ik vind haar uiterlijk mooi en mysterieus. Doet me aan S10 denken. Niet dat het ertoe doet. Prima nummer, top 10 wat mij betreft

 7. Ria NL schreef:

  Ik vind het ook een aardig nummer. Ik betrap me erop dat het liedje niet meer uit je hoofd gaat als je het een keer gehoord hebt.

 8. Richard schreef:

  Mijn guilty pleasure dit jaar en met genoeg stemvriendelijke landen voor Polen gaat dit zeker naar de finale.

 9. Siem schreef:

  Na de eerste minuut heb je het hele nummer eigenlijk al gehoord, en dat is mijn ogen de zwakte van deze bijdrage. Het is een prima popliedje maar mij weet het nergens echt te raken of intrigeren. Finale zal een flinke kluif gaan worden.

 10. riccardo schreef:

  Alsof je het al 100 keer op de radio gehoord hebt en dan zo een waarvan ik zelf dan ‘niet weer die’ denk. Hoop voor haar dat het minimaal twee maal vers blijft. Start alvast de steunbandjes maar, vooral in het lage heeft ze volgens mij een zware dobber. Niet live gezien dus misschien te voorbarig geconcludeerd. Ondanks best uitgekauwd bij de leukere in deze halve voor mij.

 11. Olaf schreef:

  Van alle ‘vrouwelijke dansriedeltjes’ vind ik deze er bovenuit steken. Mooi sfeertje in de muziek en best catchy, ook surfend op de hitparademuziek van dit moment. Luistert daarmee gemakkelijk weg, maar dat kan ook een risico zijn. Ook benieuwd naar de live uitvoering, als ik deze clip beluister. Vooralsnog randje Top 10 (overall) bij mij

  • Jellybean schreef:

   Ben het met je eens qua liedje. Ook ik ben benieuwd naar de live uitvoering; haar stem lijkt me flinterdun en breekbaar. Ik verwacht de nodige backings en steunbandjes. (zoals hierboven al werd aangegeven door Riccardo)

 12. Placide schreef:

  Geweldig leuk liedje wat ontzettend blijft hangen.
  Mag wat mij betreft heel erg hoog gaan eindigen, maar zal niet gaan gebeuren ben ik bang voor.

 13. All Wei schreef:

  Ik vond het een mooie muziek video, heb het liedje daarna nog 1 of 2 keer gehoord.
  en ik vind dat best zo.

 14. NilsB schreef:

  Polen kan soms verrassend uit de hoek komen, maar dit nummer vind ik erg zwak. Niet dat het zo dramatisch is als bv Ierland, maar het doet me eigenlijk niks. Mijn nummer 27.

  3. Servie
  8. Litouwen
  11. Oekraine
  16. Cyprus
  27. Polen
  36. Ierland

 15. Pietje schreef:

  Vrolijk, maar een beetje kinderlijk refreintje. Blijft wel hangen. En ook hier niet te vaak naar luisteren vanwege irritatie factor

 16. Esmee schreef:

  Het kan me niet boeien. Geen finale wat mij betreft.

 17. GerardMartin schreef:

  Een poppenstemmetje met dito riedeltje, net genoeg voor de juniorversie van het songfestival. Ik vind het niks maar ze heeft het voordeel dat het dit jaar wel erg veel niks is dus ze zal de finale wel halen.