Douze Points 2024 [23]: Armenië

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

  1. Ria NL schreef:

    Deze inzending van Armenië vind ik erg leuk. Ik hou wel van folkloristische muziek . De energie spat er van af. Ik wil dit heel graag terugzien in de finale.

    • Jellybean schreef:

      Ria, hoe was het gisteren, hoe heeft Joost het gedaan? Ik zie wisselende reacties en ben benieuwd hoe jij het vond. Wie waren de toppers en floppers:-)

      • RiaNL schreef:

        Ik vond Joost erg leuk. Iedereen ging uit zijn/haar dak. Verder vond ik Zwitserland/ Servië/ Frankrijk/ Italië/ Kroatië/ België erg goed en vond ik Ierland/ San Marino/ Tsjechië en Malta erg slecht. De zanger van Duitsland was ook niet goed bij stem maar dat had hij al van te voren gezegd. Maar ik heb er van genoten.

      • Jellybean schreef:

        Dank voor de update Ria!

  2. riccardo schreef:

    Hartstikke leuke inzending! Het sprankelt, borrelt en bruist. Op deze manier trek ik zo’n folkloristische inslag wel. Ik hoop dat Ladaniva de finale haalt!

  3. Br@m schreef:

    Ik hou erg van folkloristische muziek maar deze Armeense bijdrage vind ik rommelig. Voor mijn gevoel springt het van de hak op de tak. Nr. 30 in mijn top 37.

  4. Zuiderbuur schreef:

    Ik hou van authenticiteit, maar dit is toch wat K3 op zijn Armeens vind ik. Leuk voor een zomers muziekfestivalletje of dito straatfeest. Maar het ESF-podium hoeft dit voor mij niet te veroveren.

  5. Dick schreef:

    Bollywood meets eurovision, je kunt ook TE etnisch gaan. Het zal zijn punten hier en daar wel halen en zich mss zelfs kwalificeren maar is in mijn beleving volledig kansloos voor een hoge notering.

    • riccardo schreef:

      Zoveel landen of deelnemers met – the eyes on the price – maakt Eurovisie niet tot het meest diverse festival als het gaat om genres.

  6. Nordman schreef:

    Heel leuk en verfrissend dit! Deze inzending maakt mij vrolijk en word denk ik een beetje onderschat. Dit zou wel eens de verrassing van het jaar kunnen zijn hoor.

  7. Placide schreef:

    Sorry, maar ik vind er geen moer aan.

  8. GerardMartin schreef:

    Ik vind dit wel ‘n leuk liedje (lees je mee Bram?) en mag van mij naar de finale! Hier is werk aan besteed en authentiek. Komt in ieder geval niet uit de (Zweedse) computer rollen zoals vele anderen.

    • Br@m schreef:

      Ja, ik lees mee en hoe…. Wat ik totaal niet begrijp wat je 783ste verwensing aan het adres van Zweedse kwaliteitsmuziek te maken heeft met deze Armeense bijdrage. Slaat als een tang op een varken!

  9. Pietje schreef:

    Leuk voor een keer. Maar na 2 keer luisteren irriteert het me al.

  10. Br@m schreef:

    Als het ESF nu plaats zou vinden dan kun je de resultaten van de halve finales en finale terugvinden op onderstaande link. Dit is inmiddels de 3e voorspelling. Bij de 2 voorgaande voorspellingen eindigde Nederland steeds op de 12e plaats en nu klimt hij naar de 10e plek; er zit dus schot in ;-) Dit is een wekelijkse prognose en het kan heel goed zijn dat de progressie van Joost de komende weken zich verder verbeterd.

    https://eurovoix.com/2024/04/13/the-model-update-predicts-switzerland-to-win-eurovision-2024/

  11. Olaf schreef:

    Een lekker deuntje en ik ben ook niiet vies van etnische klanken, ook niet als dit een beetje een mix is van van alles. Wel vooral populair een jaartje of 20 terug, dus of dit nog gaat scoren? Daarnaast begint het nummer in de tweede helft wel een beetje te vervelen en gaat het eigenlijk nergens heen. Finale zal het wel halen vermoed ik

  12. Jellybean schreef:

    Frisse, vrolijke en folkloristische bijdrage;leuk met die variatie aan instrumenten, origineel ook. Ik vind het als geheel wel wat druk en nerveus overkomen;had wat mij betreft iets meer in balans mogen zijn.

  13. Bandido - Georgia schreef:

    Ik vind dit best een leuke bijdrage en ben benieuwd hoe het er op het podium uitziet. Ik hoop en denk dat we dit in de finale toch wel terug gaan zien.

  14. Dirk Marko schreef:

    Mooi voor de diversiteit maar wekt bij mij een beetje irritatie op.

  15. Kenny schreef:

    Armenië is dit jaar mijn favoriet om te winnen. Zal niet gebeuren maar wel een heerlijk lied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *