Douze Points 2024 [33]: Duitsland

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik vind dit niet onaardig en de stem van Isaak is ook niet verkeerd.

  • Ricooric schreef:

   Doet mij erg aan James Newman denken. Hoop voor Isaak dat hij niet met 0 punten onderaan blijft hangen. Maar denk toch echt dat Duitsland weer voor de laatste plaats meedoet. Ookal is het nummer wel leuk en zingt hij goed.

 2. J. schreef:

  Lekker nummer vind ik dit wel,voor mij top 15 materiaal

 3. Zuiderbuur schreef:

  Nummer heeft wel leuke elementen, maar strofes zijn sterker dan het refrein. Het overtuigt hierdoor niet in zijn geheel. Maar een laatste plaats verdient Duitsland deze keer toch niet.

 4. Dick schreef:

  Ik vind het een matige inzending. De zanger heeft een prima stem maar komt onbehouwen bijna onsympathiek over wat niet helpt. Ik vrees dat Duitsland weer mee gaat “strijden” voor de laatste plekken.

 5. Br@m schreef:

  Isaak is een prima zanger en zijn lied vind ik goed te pruimen. Een laatste plaats in de eindrangschikking zou ik belachelijk vinden. Ik hoop op een plaats bij de beste 20. Nr. 11 in mijn top 37.

 6. Beer schreef:

  Hij had in ieder geval al een betere outfit aan tijdens Eurovision in Concert dan tijdens de nationale finale. Daar ergerde ik me namelijk mateloos aan.

  Het lied is prima, zijn zang is heel goed. Misschien dat er nog jury’s zijn die er interesse in hebben. Als ze het visueel mooi en passend maken, zou ik het ook niet eens raar vinden als sommige mensen de telefoon ervoor oppakken.

 7. Kobe schreef:

  Hij komt nogal arrogant over, dit helpt ook niet echt om een middelmatig lied te verkopen.

 8. Jellybean schreef:

  Sorry Oosterburen, dit wordt weer niets helaas.
  Er zijn zeker slechtere liedjes in de competitie en Isaak is een prima zanger maar deze eenheidsworst van een lied gaat niets doen bij jury’s en al helemaal niet bij televoters. De uitkomst laat zich raden; bottom top 5.
  Verkeerde keuze; Ryk had in dit veld hele goede zaken kunnen doen maar helaas. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

 9. Tippy2 schreef:

  Die arrogantie zie ik niet. Zonder er een oordeel over te geven wil het oog ook wat en daar gaat het voor mijn gevoel mis. Geen aantrekkelijk plaatje om naar te kijken. Het nummer is geen hoogvlieger maar best ok, en zijn zang is zonder meer goed.
  Maar ja.. geen totaalpakket dus.

 10. René schreef:

  Gaat wederom bottom 5 worden denk ik. Ik vind het best een leuk lied, goede zanger. Maar ik zou hem dan alsnog op plaats 16-20 zetten. Neem daarbij het feit dat Duitsland bijna nooit de gunfactor heeft, zit er niet veel meer in dan 20-25. Duitsland heeft vaker (veel) betere inzendingen gehad, die het ook niet hebben gered.
  Uit de nationale finale bleek alweer dat ze het niet snappen. Ryk was de enige juiste keuze geweest.

 11. Siem schreef:

  Tien jaar geleden kon dit nummer in mijn ogen al niet echt meer, en nu is het al helemaal gedateerd. Bij het Songfestival draait het erom dat mensen de telefoon voor je pakken en ik zie dat hier niet gebeuren. Ondanks dat heeft Isaak een goede stem die lijkt op de stem van Rag ’n Bone Man. Helaas hebben ze hem een veel minder sterk lied gegeven. Ik denk dat Duitsland onderin mee gaat doen.

 12. Jan schreef:

  Het is geen slechte inzending, maar ook geen overtuigende inzending. En ik denk dat meerdere mensen thuis op 11 mei hetzelfde voelen. Vakjury’s denk ik idem dito. Misschien pakt hij nog wat punten, maar ik vrees dat hij toch laatste wordt.

 13. Nordman schreef:

  Erg lekkere popsong die nog wel eens hoger kan eindigen dan veel fans denken.

 14. GerardMartin schreef:

  Duitsland moet weer het weer eens proberen met een krachtig duitstalig lied, daar waar ze goed in zijn. Dit vind ik niets bijzonders en ik zie ze hier wederom eindigen in de laagste regionen op het scorebord.

 15. GerardMartin schreef:

  “Duitsland moet het weer eens” bedoel ik

 16. Placide schreef:

  Ook ik ben bang dat Duitsland weer in de onderste regionen gaat eindigen.

 17. riccardo schreef:

  Gebrek aan visie bij de Duitsers. Ze hadden aan Ryk met Oh Boy nog wel wat werk aan de winkel maar zeker een goeie gehad.
  Nu staat er iemand met een sterke stem die geen connectie maakt. Nummer is niet onaardig maar in stijl best gedateerd.
  Gaat hem niet worden, helaas.

 18. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind het zelf, mwah, niet veel aan.. Maar het is wel een redelijke zanger. In de jaarlijkse Eurojury (bestaande uit mjuziekprofs uit alle landen), staat hij zelfs momenteel op nummer 5. Ik denk dat hij het veel beter zal doen dan wij denken. Bij de televoters minder, schat ik zo in .

 19. Maarten schreef:

  Niet echt mijn ding. Hij heeft misschien wel geluk dat het niet echt een sterk jaar is waardoor hij misschien niet laatste wordt. Kan best dat we dit jaar een record gaan krijg betreft het krijgen van 0 punten van televoters of zelfs van jury. Had Duitsland dit vorig jaar gestuurd, dan waren ze zeker laatste geworden.

 20. Olaf schreef:

  Het is toch best gek: veel van de mensen die hier reageren vinden dit nummer niet slecht en ook bij mij staat dit in de middenmoot. Maar daar heb je dus geen klap aan, want er wordt uiteindelijk niet op je gestemd. Duitsland heeft hier al jaren last van en helaas dit jaar weer, vrees ik. Terwijl het een aardig lied is dat ik best kan waarderen.

 21. EdMol schreef:

  Ik vind dit een best een aardig nummer maar niet onderscheidend.
  Duitsland wordt nog wel eens ondergewaardeerd vind ik, zoals bijvoorbeeld in 2019. Sister schalt hier nog heel regelmatig door de luidsprekers, snap nog steeds niet dat ze zo laag eindigden.