Eerste beelden podium Eurovisie Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. riccardo schreef:

  ..waar we door verblind zullen worden.. hahaha
  Benieuwd in hoeverre dat op TV ook overkomt zo’n 360 graden experience maar het ziet er nu al super cool uit. Het mocht een lampje meer kosten.

 2. Beer schreef:

  Loreen kan eindelijk haar nummer brengen zoals het bedoeld was haha.

 3. Nordman schreef:

  Ik ben nooit fan geweest van de heer Wieder. Het is toch elke keer weer hetzelfde wat we zien. Een groot LED scherm met ervoor een podium. Het kan zoveel creatiever, maar hey, het doet z’n werk……….. Op camerabeelden komt het wel goed over en ik ben benieuwd of ze alle mogelijkheden ook echt laten zien, maar dat ligt ook aan of de delegaties er gebruik van maken. Ik zie Joost wel winnen op dit podium ;)

 4. Frank schreef:

  Niks bijzonders het podium.
  Had meer verwacht van de Zweden.

 5. Ria NL schreef:

  Ik vind het wel mooi. Ben benieuwd hoe het straks overkomt op tv.

 6. GerardMartin schreef:

  Doe mij maar gewoon een fleurig en keurig bouquet met een geplisseerd gordijn erachter hahaha.

 7. Pietje schreef:

  Het is toch alleen maar eenheidsworst. Alles is een led scherm. Geen mens die zich iets specifieks van dit podium weet te herinneren over 5 jaar. Vroeger was het kunst, tegenwoordig een hapsnap verdienmodel

  • XXX schreef:

   Klopt de prachtige decors van Roland de Groot in 1970, 76 en 80 kan ik zo voor de geest halen, als ook dat van 1958.
   Dat van 2021 helaas niet…..

 8. Zuiderbuur schreef:

  Zolang er maar niet voortdurend met vlagjes zwaaiend publiek in de achtergrond is te zien.

 9. Dimi schreef:

  Mee eens Pietje, de podiums van pakweg de laatste 10 jaar zijn allemaal hetzelfde, telkens een mega led scherm maar in een andere gedaante. Niets van sfeer meer of creativiteit. Vroeger hadden veel ontwerpen een verhaal en had ieder land zijn eigenheid…
  Nu moet alles flitsend zijn, en word het een mtv show voor de jeugd. Ik kan me nog goed de fedtivals van vooral eind jaren 90 voor de geest halen. De sfeer die er was is niet meer, zeker omdat er nu ook geen thema meer wordt toegepast . Het laatste mooie decor was voor mij dat van 2003. Ik wordt oud denk ik ;)

  • GerardMartin schreef:

   Naarmate de leeftijd vordert neem de interesse voor het songfestival bij de meeste mensen af. Het richt zich tegenwoordig eigenlijk alleen maar op een jong(er)publiek. Het “familieprogramma” van vroeger is het al lang niet meer.

   • Inge schreef:

    Gedeeltelijke mee eens, in ons gezin nog steeds steeds traditie om zoveel mogelijk samen te kijken. Blijft heel leuk. Sterker nog,, ik verkeer in de luxe positie dat we regelmatig (mijn volwassen kinderen en ik) naar de show kunnen gaan. Ach ze zullen ook wel een beetje voor moeders (65) gaan denk ik:). Ik kijk er elk jaar zeer naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *