Malmö live: Foto’s repetitiedag 2

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Beer schreef:

  Een beduidend mindere tweede helft – het zal me niks verbazen als positie 1 t/m 7 gemakkelijk de finale halen en dat zou een unicum zijn.

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind dextweede helft over het algemeen beter dan degene die gisteren repeteerden. Vooral Portugal/ Azerbeidzjan/ en Australië vind ik heel goed overkomen.

 3. RoBo schreef:

  Beste mensen, beste allemaal,

  Wie kan mijn paniek “slow downen”. Ik heb nummer Joost, al luister ik niet vaak naar dergelijke muziek, meteen leuk gevonden. Ook clip. Nu bekruipt mij akelig gevoel over act. Nergens op gebaseerd, wel op basis van googelen wat appie en stuntkabouter posten. Niet mbt act Joost maar in algemeen. Zou jammer zijn als gekte overheerst maar het niemand begrijpen gaat ipv een te gekke act.
  Wilde dit even delen. En natuurlijk, zijn veel belangrijkere zaken in de wereld

 4. Br@m schreef:

  Van degenen die vandaag moesten oefenen vond ik met nam de laatste vier het meest overtuigend overkomen (Azerbeidzjan, Australië, Portugal en Luxemburg). IJsland ging er mee door; Slovenië zag er net zo uit als in de videoclip; Finland was smakeloos (vooral Windows95man in z’n blote billen) en Moldavië zag er wel sfeervol uit maar het nummer blijft zwak.

  • Br@m schreef:

   Voorzichtige eerste conclusie, ik zie de volgende landen afvallen voor de finale: Ierland, Polen, IJsland, Slovenië en Moldavië. Polen was gisteren barslecht en het zag er echt niet uit en die Ierse vogelverschrikster zie ik ook het liefst zo snel mogelijk huiswaarts keren.

   • Thomas schreef:

    Ierland was juist fantastisch.
    Die gaan met gemak door

   • J. schreef:

    Ik vermoed dat Ierland een stuk verder gaat komen dan dat de meesten denken,finale en dan ergens tussen plek 15-20

  • GerardMartin schreef:

   In de Finse finale was een glimp van W95man z’n pierlala te zien, dat is dus blijkbaar geschrapt.

 5. nordman schreef:

  Voor mij springt er niet echt een land uit. Slovenië ziet er wel mooi uit, maar ik had zelf een donkerdere setting verwacht op het podium. Australië kiest voor eenvoud met mooie visuals. Dit zou nog wel eens kunnen werken. Jammer dat het tegenwoordig, en niet alleen op het ESF, zo’n blote konten parade lijkt te worden. Waarom moet echt alles getoond worden tegenwoordig?. Ik vind het bij Finland gewoonweg ordinair en totaal niet humoristisch. Dit is goedkoop willen scoren. Ik hoop dat het wordt afgestraft, maar ik vrees dat er een finaleplek wel voor ze inzet. @Jury, jullie hebben werk te doen!

  • Br@m schreef:

   Nordman, jij zegt het, ik dacht precies hetzelfde. Vandaag zat ik naar een live versie van het Oostenrijkse nummer te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=kRqYYgu6Qfg&ab_channel=ESCAdri
   Dit vind ik dus erg goedkoop. Dit mens kan zo in een sextent gaan werken. Komt ze waarschijnlijk meer tot haar recht.

   • nordman schreef:

    Ook bij haar vind ik het geen gezicht. Sowieso, ook met goede billen, vind ik die trend he-le-maal niks. Het mag best sexy wezen, maar sommige begrijpen blijkbaar niet waar de grens ligt. De mensheid slaat door ;-) Maar om op Finland terug te komen, ik vond dat huidkleurig broekje in de voorronde nog wel goed bedacht. Want ik dacht echt even huh, is hij nou naakt? Dat is dan nog wel een leuke instinker, maar nu wordt het echt goedkoop scoren en haak ik af.

   • GerardMartin schreef:

    Die Oostenrijkse is verschrikkelijk zeg, een draak van een lied en met haar reetveter scoort ze wellicht beter op de Kama Sutra beurs in Utrecht! Udo Jürgens draait zich om in z’n graf. Aub geen finale!!

 6. All Wei schreef:

  Finland blijft mijn allerlaatste. Ook na deze beelden.
  Over Polen zwaar verrast over hun aanpak. Ze trekken alles uit de kast voor een goede staging.
  Azerbijan lijkt een dark horse te worden, Slovenia en Ierland. Ja heel leuk.
  Croatia zoals verwacht, niet te bijzonder.
  Lithouwen en Servie heel goed. En dan Ukraine echt een flinke uptick . Goed gedaan.

 7. All Wei schreef:

  Owe, hoe kan ik die prachtige act uit Portugal vergeten.

 8. Sake schreef:

  Portugal moet door!! Top-kwaliteit.????????????

 9. Sake schreef:

  Die vraagtekens, moest de vlag van Portugal zijn, maar krijg dit dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *