Malmö live: Repetities gaan tweede dag in

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Harm Stirnberg schreef:

  Jury’s stemmen toch niet in de halve finales,of heb ik het verkeerd?

 2. Ria NL schreef:

  Nee alleen de televoters bepalen in de halve finales de 10 finalisten. In de finale is er wel jurypunten.

  Ik ben heel benieuwd naar de repetities van vandaag. Vooral van Portugal / Azerbeidzjan en Australië.

 3. Icecream80 schreef:

  Volgens mij stemmen de jury’s voorafgaand aan de halve finales wel, maar dit gaat niet mee in de uitslag, maar uit voorzorg als er problemen zijn met de televote uit hun land, zodat er toch vanuit dat land punten gegeven kan worden .

  • Maarten schreef:

   De jury stemming is wel wat vreemd vind ik. Ze krijgen op hun donder als ze met elkaar overleggen. Ik ben van mening dat een goede jury met elkaar overlegd en dat daar dan 1 uitslag uitkomt. Dat was beter geweest.

 4. nordman schreef:

  Ik ben zelf wel nieuwsgierig naar Slovenië en Australië. Verder lijkt de rest me vrij voorspelbaar. En Azerbeidzjan niet te vergeten natuurlijk. Eens zien wat zij bedacht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *