Veiligheidsmaatregelen songfestival aangescherpt

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

  1. RobOranjeFinland schreef:

    Ik maak mij echt zorgen dat er een aanslag komt in Malmö

    • jan schreef:

      Het schiet helaas soms ook nog wel eens door mijn hoofd, als dat maar goed gaat…. Laten we hopen dat alles veilig verloopt inderdaad

    • All Wei schreef:

      Via Change.org las ik dat deense en noorse militaire ondersteuning wordt ingevlogen voor de beveiliging voor het Eurovisiefeestje in Malmö.
      Te vreselijk voor woorden.

      De EBU had een wijzer besluit moeten nemen mbt de deelname van Israël op ESC24.

      IK hoop dat er niets gebeurd.

  2. Kobe schreef:

    Waarom EBU beslist heeft om Israël te laten deelnemen zal ik nooit begrijpen.
    Dit is gewoon narigheid zoeken…

  3. Dustin schreef:

    Het is wachten op narigheid, ik heb een naar voorgevoel dat t misgaat, maar goed, de EBU heeft t zo gewild. Erg naïef van ze om te denken dat dat allemaal goed gaat.

  4. Sven schreef:

    Heel erg goed. En fantastisch dat Israël er gewoon staat. We kunnen, mogen en moeten niet buigen voor de terreur van Hamas.

    Momenteel wint Hamas vooral de media oorlog.

    Ik lees overal dat uit veiligheidsoverwegingen Israel niet zou moeten deelnemen. Maar dan wint de haat, wint de terreur. Ik heb te doen met Eden Golan. Wat een gewicht drukt er op haar schouders. Ik hoop dat ze beseft en voelt dat er ook mensen zijn die niet in media leugens geloven die momenteel worden verspreid.

  5. Jellybean schreef:

    Alles behalve een onschuldig muziek feestje dit jaar en wat een onnodige risico’s is men hiervoor bereid te nemen; Ik begrijp het niet. Hopelijk blijft het bij een demonstratie links of rechts maar hoe dan ook; van een echt ontspannen sfeer zal geen sprake zijn.

  6. Bandido - Georgia schreef:

    Je moet nooit, maar dan ook nooit terugdeinzen voor terreur. Dat is precies mat men wil. En Israel mag al helemaal niet geslachtofferd worden voor iets dat een paar radicalen roept, zij zijn in tegenstelling tot Rusland niet de agressor. Maar goed, wat je er verder ook van vindt, die beslissing is genomen en ze doen mee. Net zoals ze trouwens meedoen aan andere grote evenementen als de Olympische Spelen. En dus moet je niet naief zijn, zoals in Munchen in 1972, want Israel en alle deelnemers en bezoekers moeten veilig zijn. Er zit dus niks anders op dan van Malmo een vesting te maken. Maar spijtig is dat allemaal natuurlijk wel.

  7. Dick schreef:

    Tja te triest voor woorden dat een muzikaal feestje waar velen plezier aan beleven, gekaapt dreigt te worden door allerlei groeperingen die het om wat voor reden dan ook, ergens niet mee eens zijn. Goed dat de organisatie niet doof is voor dergelijke signalen en dus de beveiliging op schroeft. Kunnen we meteen weer de discussie aanzwengelen over “wat dat allemaal wel niet kost” en dat bedoel ik CYNISCH.

  8. Beer schreef:

    Sommige mensen doen echt alsof de dreiging vanuit vredesprotesters van Gaza komt.

  9. Ab schreef:

    Hopelijk gaat alles goed , maar ik ben blij gewoon thuis te kijken heb geen zin in die helaas nodige beveiliging

  10. Joëlle schreef:

    Rusland doet niet mee vanwege de druk van de deelnemende omroepen op EBU! In de eerste verklaring was Rusland namelijk nog “gewoon” welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *