Malmö live: Verslag juryfinale (liveblog)

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Harm Stirnberg schreef:

  Wat een gedoe allemaal, voor mij heeft de voorpret een dikke deuk opgelopen. Ik hoop dat we allemaal morgen toch kunnen genieten van Team Joost Klein.

 2. Beer schreef:

  Waarom doen we alsof Israël niet gaat winnen morgen, om heel eerlijk te zijn? Jammer van de jurypunten maar met 400+ televotingpunten had zelfs Käärijä gewonnen.

 3. Ria NL schreef:

  Vanavond ga ik massaal op Portugal/ Frankrijk en Zwitserland stemmen. Deze 3 landen hebben geweldige liedjes en prima optredens laten zien en horen.

 4. Dick schreef:

  Wat een giller, die EBU heeft overspannen gereageerd, er zou dit er zou dat… vage YouTube filmpjes van een opdringerige naar het schijnt Israëlische, fotograaf. Politie is erbij gehaald maar er is GEEN aanklacht?????!!!!! Dus zolang totaal overtrokken zo lijkt, het 1 na het andere land roept wat, Palestijnse vlag hier, peace daar, opmerkingen tijdens een persconferentie: jaja erg gezellig allemaal: united by music me reet:-)…
  OF ze gaan met hangende pootjes overstag en JK mag alsnog optreden OF alsnog diskwalificatie en dat is NOG NOOIT gebeurd. Puberaal gedoe zeg. Ik word steeds nieuwsgieriger naar wat voor VERSCHRIKKELIJKS Joost en co gedaan hebben;-)….. krijg steeds meer het idee dat EBU een punt wil maken en niet meer terug kan/wil, daar hadden wij vroeger een gezegde voor: “ga huilen dan krijg je een duikboot”……

 5. Natasja Bruins schreef:

  Ebu wil gewoon dat Joost zichzelf terugtrekt want dan verliezen ze hun gezicht niet. Als het een overduidelijk zaak was, dan was het al beslist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *