Treble weer samen op podium, maar zonder ‘Amambanda’

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Dustin schreef:

  Weer een mooie podcast, en wat een leuk mens!! . Treble is nooit 1 van mijn favorieten geweest, ik vond t allemaal wat geforceerd overkomen, nu blijkt dat dat te danken is geweest aan ‘de delegatie’

  • Max Mark schreef:

   Vind dit ook wel een beetje gezeur van Treble. Het was in ieder geval duidelijk dat de dames zonder visie naar het festival gingen. En van een professionele aanpak was ook niet echt sprake (moeder die de pakjes maakt). In ieder geval: nummer was niet goed, geen vertrouwen, geen plezier, geen passie en geen doel. Dan kun je wel inpakken. Achteraf zeuren vind ik wel erg makkelijk. En volgens mij waren ze voor het grootste gedeelte zelf verantwoordelijk voor het fiasco.

 2. karel schreef:

  Een van de ergste Nederlandse inzendingen ooit!

 3. Pietje schreef:

  Ja het lag vooral aan de kleding idd. Met het nummer was niks mis *kuch*

 4. Starkoo schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z79Xz5mCjCc even off topic ik denk dat het meisje uit de Oekraïne met een goed lied het juniorsongfestival 2024 gaat winnen. Denk zelf dat ze de internationale finale kan gaan winnen! Soort van sportieve wraak op de EBU!

  • Ria NL schreef:

   Ze heeft een paar jaar geleden ook in Oekraïne meegedaan in de nationale finale. Het zou mij inderdaad niet verbazen. Als ze een goed liedje heeft is het prima wat mij betreft.

 5. mario schreef:

  Even off-topic. Ik zag dat Israël ook op de deelnemerslijst staat voor volgend jaar. Ben benieuwd of er landen gaan afhaken. Ik denk sowieso IJsland, Noorwegen en Ierland.

  • Beer schreef:

   Ik begin het idee te krijgen dat iedereen het allemaal weer vergeten is en we dezelfde shitshow volgend jaar opnieuw gaan krijgen.

   • Jellybean schreef:

    Zoals ik eerder al aangaf heeft zowel de EBU als de Israëlische omroep een blok beton voor hun kop i.p.v. een plank. Te triest voor woorden en belooft alvast niet veel goeds voor 2025.

 6. Inky schreef:

  Off topic: in het AD, S10 wil nog een keer meedoen samen met Froukje. Wat denken jullie? Wel of niet doen?

 7. Hennie schreef:

  Kan ik kort in zijn. Nee, liever niet. Volgend jaar een nog beter nummer dan Europapa. Dat zie ik bij deze 2 dames niet gebeuren.

  • Inky schreef:

   Vond het ook al vreemd dat ze nog een keer wil gaan vooral omdat ze heeft aangegeven dat het in 2022 ook al kommer en kwel achter de schermen was.

 8. Dick schreef:

  Wie er ook gaat: het beste liedje moet gaan…. en ik hoop dat er een KWALITATIEF NSF komt, als er weer 600 inzendingen komen moet dat toch te doen zijn met pak em beet 6 a 8 artiesten.

  • Dick schreef:

   Overigens ik vond deze inzending van Treble werkelijk verschrikkelijk. Terecht niet naar de finale. V

 9. Dick schreef:

  Overigens ik vond deze inzending van Treble werkelijk verschrikkelijk. Terecht niet naar de finale.