Eind juni 2e editie J’aime La Vlie

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2017 vindt voor de tweede keer het J’aime La Vlie-festival plaats op het Waddeneiland Vlieland: een festijn waarbij vakantiegevoel en eilandbeleving samensmelten met liefde voor het Eurovisie Songfestival. In het weekend van 29, 30 juni en 1 juli zullen opnieuw nationale en internationale oud-Eurovisiedeelnemers concerten verzorgen op verschillende locaties.

Zo zullen dit jaar Jalisse (ESF’97), Naviband (ESF’17), Pasha Parfeny (ESF’12), Aliona Moon (ESF’13), Rosina (Harmony-ESF’78) en Esther Hart (ESF’03) optredens verzorgen tijdens het J’aime La Vlie weekend. Om tickets te kopen en om het gehele programma te zien kijk op de website van het evenement.

2 reacties op “Eind juni 2e editie J’aime La Vlie

  1. 1
    Paysbart says:

    Leuk! Ik ben er bij :-)

  2. 2
    Hebbuzz says:

    Super, editie 2017 was geweldig, 2018 zal toch niet anders zijn? Enrom zin in de Italiaanse avond met Jalisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *