Debuutalbum Duncan Laurence verschijnt op 13 november

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. robbert-rotterdam schreef:

  Album op cassetteband. Heerlijk!

 2. RiaNL schreef:

  Daar kijk ik reikhalzend naar uit !! Ik ben heel benieuwd naar zijn album.

 3. 020Nick schreef:

  Ik ook Ria, Ik heb hem al gereserveerd..

 4. Wim1970 schreef:

  Bijna anderhalf jaar na zijn overwinning? Ik vraag me af of ze in het buitenland nog geïnteresseerd zijn in zijn muziek. De zoveelste winnaar die geen potten kan breken.

  • George schreef:

   Mee eens. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Ik snap niet dat Duncan niet een paar maanden na zijn winst een album heeft af kunnen leveren. Nationaal zal het best nog wat worden maar of het nog een internationaal succes wordt? Ik betwijfel het.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Misschien is het buitenland en snel geld verdienen niet zijn eerste doel?

   • Beer schreef:

    Best interessant inderdaad. Het is vrij duidelijk geweest vanaf het begin dat Duncan niet eerder met een album zou komen, dan wanneer het album af was. En dat is het nu – dus missie is geslaagd.

 5. George schreef:

  Ik refereer niet aan snel geld verdienen maar het lijkt mij dat als je het songfestival wint je het doel hebt om een carriere en blijvende bekendheid in Europa op te bouwen. Mijns inziens moet je dan niet te lang wachten met een album. Maar goed er zal wel een reden voor zijn.

  • Beer schreef:

   We vergeten ook dat dit echt niet in de planning was in maart 2019. De hoop was er maar je wint het Songfestival niet zomaar. De grote deals kwamen pas in mei. Een goed album maken met topproducer die ook samenwerkt met 20 andere artiesten kost meer dan een jaar.

   De keuze was een flutalbum in augustus 2019 of een goed album in november 2020. Ik snap het probleem niet.

   • Dirk Marko schreef:

    Zo is het, kwaliteit voorop.
    En snap preview van “umbrella” klonk al geweldig.
    Ben zeer benieuwd.

 6. George schreef:

  Oh er is geen probleem hoor. Enkel een verschil van mening. Ik gun Duncan juist een mooie internationale carriere. De EP is erg goed en veelbelovend. Ik hoop alleen dat het nog op tijd is voor Europa en zijn album alsnog buiten Nederland een succes wordt, that’s all. We gaan het zien.

 7. Rob schreef:

  Komende vrijdag de nieuwe single van Duncan : een samenwerking met Armin van Buuren: wordt dit dan de echte grote hit voor Duncan?