Duncan tevreden met eerste repetitie

Dit vind je misschien ook leuk...

117 reacties

 1. Truus schreef:

  Eens afwachten hoe binnenkort de dingen pas ECHT gaan samenvallen/komen, zoals bedoeld voor op het scherm. Hopelijk wel met een echte vleugel/piano als die er toch persé bij moet en was het orgeltje een tijdelijke “stand in”.

  • Celine schreef:

   Op Songfestival.be werd verteld dat dit inderdaad een stand-in piano is en dat de “echte” piano onderweg is naar Tel-Aviv…

   • riccardo schreef:

    Was een ‘grapje’.. van horen zeggen.
    Geen piano of deze, zou ik doen.

 2. Amber schreef:

  Klopt, zwarte glimmende vleugel of niets. S.v.p. niet dat lelijke a sfeervolle apparaat.

  • Escpower schreef:

   Een vleugel past hier echt niet bij, daarbij moet je scheef staan op het podium het hele effect is dan al weg.

 3. Sake schreef:

  We gaan er voor!!

 4. Ria NL schreef:

  Ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

 5. Peteer schreef:

  Dit komt niet meer goed, want men luistert niet naar de vaak goed bedoelde kritieken, want denkt alles al goed te weten. Net zo als de voorgaande jaren.

  • Anja schreef:

   Waarom heb ik toch zo’n hekel aan dit soort reacties?

   • harm stirnberg schreef:

    +1

   • Sandertje schreef:

    Omdat je hoopt dat het nog goed komt. Maar zeiden we vorig jaar bij Waylon ook niet hetzelfde. Dat het nog goed zou komen en op TV vast veel beter er uit zal zien. Wat was het resultaat….. Precies

   • Hans schreef:

    Het is hetzelfde gezeur dat de Common Linnets over zich heen kregen, van zogenaamde deskundigen. De arrogantie! Zoek een hobby en laat Duncan zelf bepalen hoe de act er uitziet, het is toch verdorie zijn liedje!

   • Lola 4 ever schreef:

    IEDER zijn mening! Ook al vind je het niet leuk!

  • Beer schreef:

   Vaak zijn die goed bedoelde kritieken ook gevolgd, en kregen we een verschrikking in de plaats.

   Wees blij met wat er is. We dachten allemaal dat het een Kristian Kostov performance zou worden. Dat wordt het niet. Het lied is daarnaast sterk genoeg.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Dat is ook waar. Het beroemde Esther Hart voorbeeld: fans hadden kritiek op de zwarte kleding van Esther Hart met een kleuraccentje, die ze droeg tijdens de nationale finale. Esther zou iets vrolijkers en opvallenders moeten dragen. We hebben allemaal het resultaat gezien in Riga. Een gouden pakje waarmee ze enorme heupen kreeg, en een achtergrondkoor dat zo vrolijk gekleed was dat de hele wereld stond te schaterlachen en het leuke liedje vergat.
    Laat Duncan en zijn team ajb zelf bepalen wat hij wil doen.

 6. Marco schreef:

  Voor eenieder die zich nu ineens zorgen maakt over de uitvoering/requisieten/kleding/etc, lees eens even terug wat er op deze website stond (inclusief comments) toen de Common Linnets hun eerste repetitie erop hadden zitten. En bekijk vooral ook de beelden van de 1e repetitie met in je achterhoofd de versie die we tijdens het ESF te zien kregen.

  En vertrouw er dan gewoon op dat er professionals aan het werk zijn die écht wel weten wat ze doen.

  Hier is de link: https://www.songfestivalweblog.nl/2014/04/kopenhagen-live-repetitie-common-linnets-live/comment-page-1/

  • Dirk schreef:

   Bedankt voor het delen van deze link Marco. Grappig om dit na 5 jaar weer te lezen. En wat waren er “lekker weinig” reacties nog destijds.
   Overigens, is Roel nog in ons midden? Hij voorspelde destijds een 2de plaats voor TCL!!!!! Ik hoor graag zijn voorspelling voor Duncan.

 7. Starkoo schreef:

  Azijn lekker of zo. We zijn nog steeds favoriet. Zelfs 1% hoger. Heb er alle vertrouwen in!

 8. Damsco schreef:

  Wat een prachtige foto bij dit artikel. ❤ Duncan is echt een knappe, charmante en charismatische zanger. Echt heerlijk om naar te kijken! Nu moet ik eerlijk zeggen dat wij Nederlandse mannen sowieso gezegend zijn met een goed uiterlijk. Dat hoor ik ook steeds in het buitenland. Wat dat betreft hebben wij het beter getroffen dan bijvoorbeeld de Italianen, Zweden, Russen of Belgen.

  En voor wat betreft de ’tevredenheid’ van de repetitie… tsja, het is wat het is. Als ‘Arcade’ nog steeds kans maakt om te winnen, dan is dat uitsluitend te danken aan de sterkte van het nummer. Ik heb er vannacht nog eens over nagedacht en ik vind het huidige stagingconcept zó ongelofelijk slecht en armoedig. Zouden ze bij de AvroTros nou echt hebben gedacht: “Ja, dit is fanatisch en complementair aan het nummer, hier kunnen we mee winnen!”??? Hoe ongelofelijk dom kan je zijn als NL-delegatie om je eigen ruiten zo in te gooien. Ik ben nog steeds teleurgesteld man.

 9. Richard schreef:

  Ook Angela de Jong vreest het ergste met deze act:

  https://www.ad.nl/show/hopelijk-kan-duncan-wel-zijn-hoofd-koel-houden~ad1ad585/

  • Peter schreef:

   En ja hoor de “wijsheid in pacht” wordt er ook weer bijgehaald. Wie heeft dit mens toch bevordert tot de alwetende? Als zij in beeld komt, springt mijn tv automatisch op een andere zender.

 10. harm stirnberg schreef:

  Bij TCL hoorde je destijds vaak dat ze maar een beetje tegenover elkaar staan en dat er verder niets gebeurde. Dit terwijl het prachtig in beeld werd gebracht. Ben erg benieuwd naar zaterdag en steun Duncan voor de volle 100%.

  • Esmee schreef:

   + 1

  • robbert-rotterdam schreef:

   Dat is het dus. Sommigen willen dat alle artiesten een dansje doen, of dat de LED-effecten je om de oren vliegen, of het nu om een uptempo gaat of een rustige ballade.

 11. harm stirnberg schreef:

  Rehearsel filmpje van Duncan is inmiddels #8 trending op You Tube.

 12. JECH schreef:

  Ik ben nog steed kritisch maar we gaan het zien, er had zoveel moois en ontroerends kunnen gebeuren op dit podium. Die emotie ga ik vrees ik niet voelen. Het wordt een optreden als op een popfestival. We gaan het meemaken.

 13. bloemetjesjurk schreef:

  de commentaren en meningen die hier te lezen zijn volstrekt oninteressant. Het echter werk zien we volgende week pas en dan is het afwachten hoe de stemmen uitvallen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Inderdaad, bloemetjesjurk.
   A.s. zaterdag krijgen we al een betere indruk en volgende week zien we het definitief. Eerder kunnen we er niet over oordelen, omdat we simpelweg het camerawerk en de regie niet kennen.

  • Streepjesbroek schreef:

   Precies!

 14. wiepie schreef:

  We moeten eerst maar eens zien hoe het er zaterdag uit komt te zien. wij als publiek zien nu alleen maar het podium en Duncan op de “piano/keyboard”via 1 camera, meer niet ….en zeg nou zelf…. Duncan die alleen staat op het podium is ook saai. Nu doet ie tenminste iets. En we weten niet hoe vaak ie in de camera kijkt, de hoeveelheid camera’s en shots….. daar hebben wij geen weet van….. zijn stem is retegoed!

  We zien zaterdag veel meer dan gisteren… afwachten dus!

 15. Ed schreef:

  Ik heb er alle vertrouwen in, er zijn altijd maar’en waarom heeft hij niet dit of dat.
  Wel vond ik het wel wat vreemd dat Daniel Dekker opeens de euforie wat temperde, door te stellen, Dat plaats 3 in de finale, ook een prima resultaat zou zijn ………
  Vond dat opeens behoorlijk uit de lucht komen vallen,….. niemand zou uit de school klappen binnen de delegatie en de gelederen gesloten houden.
  Je hoeft er geen waardeoordeel over te uiten, maar opmerkelijk vond ik deze uitspraak wel, of hij zich voorzichtig al wilde uitspreken dat hij de staging misschien niet …. je dit of je dat vond.
  Natuurlijk is dit een totale aanname, maar toch ;)
  Ik kan me zo voorstellen, dat deze enscenering ook een behoorlijk risico met zich meebrengt …. kiezen voor soberheid, en een zanger die plaatsneemt achter een bescheiden keyboard.
  Elke toevoeging zal daardoor overtuigend horen te zijn, en moet geen overdreven vragen oproepen.
  Die Fatboy “bolleke” lamp die nu wit verlicht erbij hangt, komt nu op mij nogal knullig over, en ik krijg niet het idee dat daar nog wat mee gaat gebeuren..
  Het is misschien allemaal nog uitproberen, maar ik had het toch een stuk trefzekerder en overtuigender willen zien, zeker een van de favorieten zijnde.
  Het is in decennia niet voorgekomen dat een NL’se inzending zo als winnaar van het ESC2019 gezien wordt.
  Internationaal lopen we qua techniek altijd voorop qua beeldregie, maar nooit heb ik bij een inzending bij ons een afgewogen en van het begin af aan zijnde complete beeldregie gezien.
  Dat vind ik enorm jammer, daardoor blijft het tot het laatst spannend of alles op zijn plek gaat vallen.
  In ieder geval gaat het spannend worden, hoe alles er uiteindelijk uit gaat zien, we gaan het zien !

  We doen mee met de prijzen straks, en dat is ook weer eens een keer leuk in plaats van een leuk boekensteun tussen het linker en rechter rijtje ;)

  • Richard schreef:

   Cornald Maas heeft de dag na de presentatie in maart al gezegd dat we na de positieve ontvangst van Arcade niet teleurgesteld moeten zijn als we tweede derde of vierde worden

   • Yens schreef:

    Op moment dat je goud in handen hebt moet je wel teleurgesteld zijn met de 2de of 3de plek

   • Bjorn schreef:

    De winnaar is niet altijd het beste nummer, kijk maar naar vorig jaar. Duitsland en Oostenrijk hadden kwalitatief echt betere liedjes dan de kakelende kip of de sensuele act van Cyprus. De Duitse inzending heeft zelfs weken in de top 40 gestaan vorig jaar. Winnen zou leuk zijn, maar daar tegenover krijg je als omroep te maken met het organiseren van een duur evenement. Daarom zou om ik met een tweede of derde plaats ook blij zijn.

  • Amber schreef:

   Mee eens wat beeldregie betreft, moeten we daarvoor nu echt elk jaar bij de Belgen gaan shoppen? Lijk me sterk dat we hier zelf geen mensen voor hebben.. maak daar ook eens werk van AvroTros!

 16. Sven schreef:

  Ik heb er inmiddels wel vertrouwen in. We hebben werkelijk nog geen idee hoe het op de kijker overkomt. Er is heus wel over nagedacht en het komst vast goed. Die piano, tja, dat hadden we wellicht niet allemaal zelf uitgekozen, maar wellicht hadden we hier ook allemaal gemekkerd als hij als er iets anders was bedacht. Het enige wat ik zelf hoop is dat er een echte piano komt in plaats van wat er nu gebruikt is.
  En zeg nou zelf; hoe vaak hebben we het mogen mee maken dat de Nederlandse inzending zó veel indruk maakt? De luxe om ons druk te maken om een piano is toch heerlijk? Zaterdag gaan we beelden zien van de registratie, kunnen we zien hoe het allemaal bedoeld is. Komt goed allemaal. En ook als “we” niet winnen: 2019 is nu al een geweldig jaar!

 17. RobbieR schreef:

  Zwitserland, Rusland, Azerbeidzjan etc. gaan allemaal voor het visuele werk wat zeker gaat opvallen. Maar liedjes zijn leuk, aardig. Niet wat ik iedere keer ga opzetten.
  Arcade is een krachtig nummer. Duncan en team gaan voor de eenvoud, wat juist ook weer kan opvallen. Nu nog wat mooi calera werk en het kolt allemaal goed.
  Ik heb er ook nog steeds vertrouwen in.

 18. JECH schreef:

  Inderdaad hoe het ook uitpakt , 2019 is ESC wise misschien wel het mooiste jaar, zeker sinds 1975 zolang ik het volg ?

 19. SW schreef:

  Daniël Dekker heeft tegen Bart Arends op de radio gezegd dat ze nog niet tevreden zijn met de performance. De belichting vonden ze te licht, en ze hebben nog veel andere aanpassingen gedaan (ik denk dan zelf aan camerawerk).

  De manager van Duncan heeft tegen Richard van de Crommert (Telegraaf) gezegd dat de rol van de ‘lichtgevende bal’ binnenkort duidelijk wordt. Ik verwacht zelf dan tijdens de tweede repetitie.

 20. Nog. schreef:

  Als je gaat…ga je voor de winst..nr.1 en niet minder..en daar moet je voor knokken, Duncan als je dit leest ga voir staan gebruik je lichaam…dat is emotie…..verschuil je niet…..anders zie ik het somber in……..zellfs of we wel naar de finale gaan…de regie is heel slecht echt heel slecht…ons land kan veel meer.

 21. Marc schreef:

  Zoveel mensen met allemaal andere meningen. Ik ben vlij dat er vooraf goed nagedacht is over lied, presentatie, video en uiteindelijke performance. Dat ga je straks ook heus terug zien op beeld, ben ik van overtuigd! Camerashots zullen ook echt verl meer indruk maken en het lied ondersteunen dan de 20 sec die nu naar buiten zijn gebracht. Denk (nog steeds) dat het magisch wordt en iedereen omver geblazen wordt! Toi toi toi team duncan!!!

  • Matje schreef:

   Het word dus aangepast ! Waarschijnlijk heeft de regie daar in TA het regieboek van Hans niet geheel begrepen of niet voor de volle 100% willen overnemen. Hopelijk ie het zaterdag in orde want alles is idd wel ok maar de beelden mogen meer intimiteit creëren.

   • Carla schreef:

    Ze willen inderdaad meer intimiteit creëren.
    Dus allemaal uit de put kruipen, er is nog hoop! ?

  • Escpower schreef:

   Nou problemen opgelost

  • Wiepie schreef:

   Dankjewel voor het delen Carla…

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zie. Precies. Niet mekkeren na een eerste repetitie. Mekkeren mag zaterdag, wanneer zou blijken dat de Israëlische regie niets met de Nederlandse verzoeken heeft gedaan. Bedankt Carla voor het delen van deze informatie.

 22. Lacasa schreef:

  Sorry misschien zie ik het verkeerd maar intimiteit en emotie moet toch de basis zijn voor het hele optreden? Als het er zo dunnetjes op ligt , door een camera shoot of wat laserstralen ben je echt niet goed bezig, Ze hadden beelden uit de clip moeten gebruiken, dan had niemand nu stress en was het sowieso heel intiem en kwetsbaar, maar ach…laten we het onszelf lekker moeilijk maken. Nu cameraatje iets meer van links, laser iets meer blauw en viola, we creëren intimiteit. Ik heb er een keihard hoofd in.

  • Adrianus schreef:

   Beelden uit de clip zijn raadselachtig en verwarrend als je die hele clip niet kent. En de meeste van de 200 miljoen mensen die kijken hebben die clip niet gezien.
   Wat heb je nou helemaal gezien van wat er straks te zien is? Nog geen enkel camera shot alleen maar wat beelden vanuit de zaal, zoals je dat uiteindelijk nooit straks in beeld krijgt. Zeuren en klagen is ook een vak. Wacht gewoon even af. Ook beter voor je hoofd.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik snap echt niet waar jij je druk om maakt. Zit jij daar en ken je de camerahoeken en regie van de volle 3 minuten dan? Snap je eigenlijk wel dat dit niet de beelden zijn die via de tv de huiskamers binnenkomen? Wat ben ik blij dat de fans 0% inspraak hebben in de staging….

   • robbert-rotterdam schreef:

    Pardon, vies stinkwijf! En veel woordenschat heb je ook al niet, met 100x je ‘mooi-weer-politiek communicatie’. Probeer het eens op een andere manier te zeggen, maar ja, dat hoeven we van jou natuurlijk niet te verwachten. En ja, ik ben inderdaad een fan, maar in elk geval eentje die inziet dat je er pas werkelijk iets zinnigs over kunt zeggen als de werkelijke beelden voor het publiek beschikbaar zijn. Daartoe ben JIJ helaas niet in staat.

   • dick schreef:

    Beste Robbert, laat je toch niet zo uit de tent lokken door bepaalde “figuren”hier. Die moet je gewoon negeren. De wijze waarop dergelijke simpele zielen reageren zegt meer over hen dan over de persoon die ze aanvallen:-).

  • Carla schreef:

   Ik denk dat je emotie niet creëren kan. Dat is er, of het is er niet.
   Intimiteit kan je natuurlijk wel creëren. Met donkerder licht inderdaad. En een camera dichter op de huid van Duncan.
   We gaan het zaterdag wel zien.

 23. Beer schreef:

  We gingen geen pop performance a la Zweden krijgen. Ik denk dat iedereen het idee had dat we Azerbeidzjaanse entertainment zouden krijgen.

  Wat maakt men zich toch ook druk! Wij veranderen er toch niets meer aan. Wen er maar aan.

 24. Robert schreef:

  Bij de bookmakers zijn we qua plek niet gedaald dus wat lopen we allemaal te klagen?

 25. Esc-go schreef:

  Nederland nog steeds met afstand bovenaan. Niet druk maken over kleding, piano en belichting. Duncan heeft veruit de beste song en gaat dan ook winnen. Als hij echt zou tegenvallen, zou je dat terugzien in de odds. En dat is niet het geval. Nederland nummer 1, trust me.

 26. Damsco schreef:

  Het nummer van Zweden voelt heel ‘leeg’ aan. SVT/Björkman probeert er zó dik bovenop te leggen dat John Lundvik “charisma” (ahum) heeft, dat het totale pakket heel geforceerd en afstotend overkomt. Idem dito voor Rusland. Sergey screamed voor stemmen, maar dat hele theatrale acteerwerk hangt me de spuitgaten uit. Zwitserland en Azerbeidzjan klinken wel aardig, maar het zou een enorme deceptie zijn als zo’n huppellulletjesnummer zou winnen. Mahmood en zijn nummer vind ik wel leuk, maar hij mist stage presence en overtuigingskracht op het podium.

  Er staan veel zangers op het podium dit jaar, maar Duncan is een rasechte ARTIEST (ja, in hoofdletters). Goede stem, bloedgeile kop en bovenal erg likeable. Uiteraard verdient hij en zijn prachtige nummer het om te winnen, maar de visuele presentatie c.q. staging is gewoon een struikelblok en een gemiste kans. Laat ik het zo zeggen: bij een Nasi Goring hoort gewoon een satétje. Het gaat om de finishing touch. Ik wacht nog even tot de volgende repetitie aanstaande zaterdag en dan kom ik met mijn gerenommeerde eindoordeel. Laten we ondertussen hopen op het beste.

  • Matje schreef:

   Hahaha , je bent wel een nummer . was zeker een nasibal dat je in het vet hebt gegooid. Damsco , persoonlijk heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. Je ziet dat Ilse en Hans druk bezig zijn met het verfijnen van de regie tijdens de repetitie. Het kan bijna niet anders , tenminste wat de woorden van Ilse betreft over de act , dat er ergens iets niet goed ging. We zullen het zien zaterdag en verheug me zeker op je gerenommeerd oordeel .

  • Peter schreef:

   Kots, kots, kots, braak, braak, braak. Het frituurvet was helaas niet te heet

  • Lacasa schreef:

   Humor, hou ik van!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja, wacht vooral tot zaterdag, dat doen we allemaal, alleen de een heeft meer geduld dan de ander. En de een stelt zijn oordeel makkelijk uit tot het moment dat je ook werkelijk kunt oordelen, terwijl de ander al van tevoren loopt te roeptoeteren zonder amper iets gezien te hebben.

  • Lola 4 ever schreef:

   bla bla bla bla…. weer zo een ‘mooi weer politiek’ communicatie bende

  • riccardo schreef:

   Ik snap je punt en frustratie wel. Ook ik zie nog niet datgene dat me visueel echt van m’n sokken blaast, voor zo’n grote televisie show en in verhouding tot zo’n waanzinnig nummer. We willen winnen hè. Nog net een beetje te vroeg en te weinig om de hele act met alle ingrediënten samen goed op waarde te kunnen schatten.

 27. Michael schreef:

  Niks geen Nasi goreng, dat is maar een bij gerecht… Als het dan toch moet? Doe maar met een eitje, want saté eet je met lontong ?.

 28. RobOranjeFinland schreef:

  Droom spat uiteen voor Ajax………dit kan ook bij Duncan gebeuren he……

  • JandeTaalregelman schreef:

   Het kan net zo spannend worden. Met 1 punt verschil tweede worden – helemaal op het einde na bij de vakjury met een grote marge 1ste te zijn geworden, bijvoorbeeld….

 29. JECH schreef:

  Je kunt net als AJAX het net zo spannend maken als je wilt, voetbal je niet (tweede helft) , win je niet. Je magt het op dit niveau nooit laten liggen. Geldt ook voor de staging van Duncan. Laten we hopen dat ze het niet hebben laten liggen en er het best mogelijke plaatje van maken. Zorg dat de kijker geraakt wordt ! Juries gaat goedkomen, de punten van de televoters moeten we hebben.

 30. Dick Elijzen schreef:

  Of hij nu zit achter een piano of staat tussen de koeien met kleding van C&A. Dit nummer en zijn stem blaast iedereen weg.
  Ik heb hem live nog niet zo krachtig gehoord als on stage.
  Kwaliteit…..

 31. Nordman schreef:

  Nou eens zien of ik vandaag hier wel kan posten, man, man man…. Ik ben blij dat ze heel wat aanpassingen gaan doen. Ik begrijp uit dat interview dat het camerawerk nog niet goed is en ook de belichting moet donkerder. Wat ik alleen niet snap. Van de week werd nog gezegd dat het precies is zoals ze hadden gehoopt (volgens mij door Duncan zelf). En Ilse omschreef het als volgt: te gek, prachtig en smaakvol. Dat het te gek is geloof ik nog niet helemaal. Ik hoop echt dat het zaterdag sterk is verbeterd. Kom op teamDuncan, jullie kunnen dit!

 32. Hein schreef:

  Ik krijg een Ajax gevoel

 33. riccardo schreef:

  Gebakkelei over camera’s en dat de Israëlische regie niet mee wil werken. Zucht.

 34. Truus schreef:

  TeamDuncan houd ons allen een lapje voor , en straks hebben ze ons (al)weer de mond gesnoerd en zijn we sprakeloos.. ..want zo mooi. Laten we daar op houden!

  • Truus schreef:

   = het daar op houden

  • Lilly schreef:

   Ben er pas gerust op als ik dat zaterdag ook echt gezien heb

  • Robert schreef:

   “en straks hebben ze ons (al)weer de mond gesnoerd en zijn we sprakeloos.. ..want zo mooi”
   Dat is eerlijk gezegd maar één keer eerder gebeurd:
   In 2014, met de Common Linnets

   • Lilly schreef:

    Toen hadden we kennelijk een meewerkend filmend team…

   • Peter schreef:

    Heb buiten dat fragmentje nog niets gehoord over niet meewerkend Israëlisch team, ik wacht zaterdag af. Al dat hysterische gedoe hier,

 35. Nog. schreef:

  Zag net de promo van Duncan…staand van onderuit the shot…die is krachtig…lied blijft goed…..zo mooi…zo als hij daar staat Ilse ik weet dat dit leest…die er wat aan…straks is het te laat….

 36. Martin schreef:

  Stel ouwe wijven!!!!

 37. Hein schreef:

  Nou zeg….een bloedgeile kop?
  Jeetje wat een benaming…ik vind het meer een truttehoofd. Kun je zien hoe smaken verschillen.
  Doe mij die van Azerb. maar.mmmmmm.
  Tgaat ommut liedje he

 38. Dirk Marko schreef:

  Nu al ruim 7 miljoen views!!!

 39. JECH schreef:

  Ja die clip scoort wel.
  Australië is inmiddels van 18 naar 9 gegaan bij de bookmakers. Door de prachtige staging. Ja het oog wil immers ook wat!
  Hoop nog steeds dat we delen van de clip van Duncan gaan zien, maar ik verwacht het niet, zo’n gemiste kans.

 40. RobOranjeFinland schreef:

  De act wordt beter dan Calm after the Storm

  • JECH schreef:

   ??? hoop het!

  • M schreef:

   Daar geloof ik ook in! Niemand uit de delegatie zal genoegen nemen met minder dan de staging van The common Linnets.

   AVRO TROS heeft een filmpje gedeeld over the making off van van de videoclip met veel aandacht voor ‘de oppervlakte en de maan’. Wellicht alvast om de witte bol op het podium te verklaren. Ik denk dat deze tijdens het optreden als laatste shot van onder in beeld komt. Alsof je door het water ophoog zwemt.

   • Jennie schreef:

    wie weet zijn er op tv beelden te zien die niet door de camera in de zaal opgenomen worden zoals eerder ook bij Australië en anderen. Dat kan de “zinloosheid”van de lichtbol nu verklaren?

 41. Edwin schreef:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=B0OpLJoQD2Q

  Er gaat dus WAT gebeuren met de bol, kijk en huiver, ……… ;)

 42. JECH schreef:

  Geweldig interview! Zo’n leuke en relaxte gast. Heb er weer alle vertrouwen in!

 43. M schreef:

  O wat ben ik nieuwsgierig! Heel leuk interview, bedankt voor het delen. Kijk zo uit naar de eerste officiële beelden van morgen.