Vanavond laatste voorronde Melodifestivalen [upd]

You may also like...

22 reacties

 1. Br@m schreef:

  Het venijn bij Melodifestivalen dit jaar zit in de staart want het laatste nummer van vanavond is echt een pareltje. Volgens mij gaat John Lundvik dit jaar winnen. Mocht dat gebeuren dan is hij ook meteen favoriet in Tel Aviv.
  Trouwens Padan Fury heeft ook geen onverdienstelijk nummer en verder tip ik Lisa Ajax en Arvingarna voor een vervolg in Melodifestivalen.

 2. Nordman schreef:

  Ik heb maar 1 favoriet en ik heb nog niet eens het hele lied gehoord: Too late for love. Dat refrein klinkt als een enorme hit. Dit moet Melfest gaan winnen.

 3. RobbieR schreef:

  Dit lijkt mij een prima laatste voorronde en het lijkt of ze het best voor laatst bewaard hebben., John Lundvik.
  Verder klinken Pacan Fury, de Zweedse toppers en Bishara ook prima.

 4. Henk schreef:

  De beste voorronde en ik sluit mij helemaal aan bij mijn voorgangers.

 5. Gerrit schreef:

  Waar zijn ze te horen?

 6. Gerrit schreef:

  Heb ze al,John Lundvik favoriet

 7. Joss schreef:

  Wie naar T-A wil zal John Lundvik moeten kloppen !!!!

 8. Rick schreef:

  Deze voorronde is tot nu niet best :-o

 9. RobFinland schreef:

  Zweden heeft Goud in handen ! John Lunvik, inclusief 4 Gospel Diva’s ! Klasse !

 10. Henk schreef:

  John Lundvik gaat het ESC winnen. Göteborg 2020! :)

 11. Rick schreef:

  Wat een knaller John Lundvik – Too Late For Love !!!

 12. Jimske schreef:

  too late for love, beetje cliché nummer weer, nummer is wel ok en zeker goed gezongen, maar het pakt me ook niet echt eigelijk. winnen ? ja in Zweden mogelijks, en op het ESF zie ik ze weerderom de jury winnen, maar het publiek zie ik hier niet massaal voor gaan, TENZIJ het plaatje klopt en er verder niks soeps bij komt

 13. Melissa schreef:

  Grappig. Ik vond de studio versie van John Lundvik eigenlijk helemaal niet zo bijzonder, ik was toen meer weg van Lisa Ajax, maar nu ik de live performance heb gezien van John Lundvik denk ik er totaal anders over. Hij staat er echt en zijn stem lift het nummer nog naar een hoger level.

 14. Nordman schreef:

  Alle optredens terug gekeken. Sterke semi. John Lundvik kan het ESF winnen. Wat een fantastisch lied. Ik ben jaloers! Ik hoop enorm dat Duncan dit kan evenaren. Ook Pegan Fury vond ik geweldig, dus jammer dat ze niet door is. Torn van Lisa Ajax viel tegen, wel een mooi lied maar Lisa is niet geschikt voor dit lied. Bishara heeft ook een goed lied, maar kunnen ze dat niet beter naar het JESF sturen?

 15. Jarno schreef:

  Als ik de reacties hier zo lees kunnen Cornald, Jan en Daniël alvast een paar vliegtickets bestellen voor een vlucht naar Zweden rond mei 2020.

  • Jarno schreef:

   Ik heb het nummer van Lundvik net zelf beluisterd en het is zeker een goed nummer maar in mijn ogen is het wel heel voorbarig om dit nummer tot potentiële winnaar om te dompelen.

 16. Rick schreef:

  Wel een aardig nummer en zeker goed gezongen!
  Zweden stuurt waarschijnlijk geen knappe jongen maar een huisvader zonder uitstraling.
  Winnen daar vind ik het te weinig origineel bijzonder voor.

 17. Tippy2 schreef:

  Na zoveel lyrische geluiden eens gaan luisteren, een hele gelikte boterham zal ik maar zeggen, is voor mij geen winnaar maar zal wel in de top 10 eindigen.

 18. johan schreef:

  hoe oud is die bischara eigenlijk weet iemand dat .

 19. Rick schreef:

  23/01 is hij 16 geworden
  Het zal me niet verbazen als de Zweedse televote hier volledig voor gaat.

 20. RobbieR schreef:

  Jammer dat Pecan Fury afviel.
  Verder tevreden met deze uitslag. John heeft een prima lied, wat vooral goed wordt uitgevoerd. Het is wel een gelikt en ook weer typisch ESF. Daarom denk ik dat het zeker hoog kan eindigen maar niet gaat voor de overwinning. Bishara heeft toch een aandoenelijk liedje, kan zomaar Melfest winnen en de Zweedse toppers waren jaren 90, maar wel goed neergezet en het geeft sfeer.