Anouk 6e in halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Hendrik schreef:

  Benieuwd naar de splitresults

 2. Esf2013Malmö schreef:

  Die rare Belgische deelname hoger dan Nederland? ONZIN!

 3. rep schreef:

  @Esf2013malmö : dat hebben we dan in de finale ook mooi recht gezet!

 4. Dick schreef:

  Griekenland tweede in halve finale, onbegrijpelijk!

 5. D schreef:

  En niemand vraagt zich af hoe het kan dat België 5e is met 75 punten en nederland 6e met 75 punten, terwijl Nederland wél 1 x 12 punten haalde en België niet? Ik denk dat dat toch omgedraaid hoort

  • Chris schreef:

   Het hoogste aantal telt niet, maar we hoeveel keer je punten kreeg en ik denk dat België één keer meer punten kreeg.

 6. Waterhaai schreef:

  Nederland gaf 12 punten aan België en niet 12 aan Denemarken hoor!!!

 7. Oliver schreef:

  Jammer van San Marino. Ik vind dat Anouk het goed heeft gedaan, zeker als je kijkt normaal gesproken alle semi finalisten die plek 5 t/m 10 halen worden in de finale meestal laatste of ergens middenmoot. Dan vind ik 9e plek een super prestatie!

 8. RobbieR schreef:

  Anouk hulde, wat een perfomance nog beter dan de eerste halve finale.
  Ik vond Nederland de beste, zo origineel en subtiel gezongen, zo eigen. Prachtig
  Ik ben blij met de 9eplaats maar had zeker hoger moeten zijn..
  Ach leuk voor Belgie toch..

 9. Roald schreef:

  Wat een mooie show, met een verdiende winnares en een fantastische prestatie van Nederland: na negen jaar weer naar de finale, een gedeelde vijfde plaats in semi 1 en een top-tien plaatsering in de finale, een mooie negende plaats!! Ik ben trots op Anouk en Nederland. Ben ook blij met Denemarken, was zeker 1 van mijn favorieten, naast Noorwegen en Italie die een goede eindnotering hebben behaald. Ik had acht nummers uit de uiteindelijke top-tien goed; gun ook Malta en Hongarije de top-tien met hun sympathieke liedjes.
  Kan me vinden in de einduitslag; was een leuke avond en een geslaagd ESF!! Zeker voor Nederland. En nu op naar Denemarken!:)

 10. Wim1970 schreef:

  Ook in de goed volgorde, Roald?

 11. 020Nick schreef:


  Waterhaai:

  Nederland gaf 12 punten aan België en niet 12 aan Denemarken hoor!!!

  Ze hebben het over de halve finale, goedemorgen!

 12. richard schreef:

  Anouk staat in 22 landen in de itunes top 100……..waaronder nummer 6 in Sweden. Ze staat nummer 2 bij best verkochte plaat nu,op nummer 1 staat Denemarken. Klasse!

 13. Roald schreef:

  @Wim1970: niet helemaal:) Plaats 1 en 2 had ik goed, Nederland bij mij zevende plaats. Verder had ik Noorwegen, Italie, Oekraïne, Rusland en Griekenland. I.p.v. Malta en Hongarije had ik Georgië en Moldavie (uiteindelijk elfde geworden), met als eventualiteit Roemenië. Maar ben tevreden met de einduitslag, gun het Denemarken en ben trots op Anouk en Nederland.

 14. Nordman schreef:

  Ik vraag me af of wij ook zo hoog zouden zijn geëindigd als wij What if hadden ingestuurd…

  België en NL samen op 5 :-) en Ierland op slechts een 8e plek! Ik had top 5 verwacht in de semi.

  In semi 2 staat Malta verrassend hoog, had ik niet verwacht.IJsland had ik ook hoger verwacht.
  Georgie op plek 10! Wat een geluk zeg, maar mooi om te zien dat dit dus helemaal niet zo werd gewaardeerd. Denk dat de jury ervoor heeft gezorgd dat dit nummer uiteindelijk niet zo hoog is geëindigd en gelukkig maar! Wel erg sneu voor San Marino, hopelijk proberen ze het volgend jaar nog eens. Tot nu toe hun beste resultaat geloof ik.

 15. Esc-go schreef:

  Wederom Scandinavië en de voormalige Sovjet-Unie als muzikale heersers van Europa. Of moet ik zeggen: slimme marketeers? Azerbeidzjan, Oekraïne en Rusland elk jaar in de top 10. Net als Turkije en Griekenland, terwijl de nummers vaak bol staan van de clichés. Zoete wegslikstampertjes …. Sorry, moet ik toch ff kwijt.

 16. Roald schreef:

  Volgens mij stonden Oekraïne en Griekenland vorig jaar niet in de top tien, net zo min als het merendeel van Scandinavië (Noorwegen werdt zelfs laatste). Turkije in 2011 de finale niet gehaald.

 17. timothy schreef:

  ik vondt nederlandt goedt oekranie was goedt azebejian was ook heel goedt duitslandt was slegt cascada zong vals net als bonie taler in de finale bedoelde ik mijn landt belgie was niet zo goedt ruslandt was ook goedt wa een stem hadt die zangres ze haalde de hoge noten zonder fout volgen jaar 2014 wordt spanent denk ik meschien gaan ze ruslana trug vraagen voor oekranie en steps voor het verenig koninkrijk volgent jaar nieuwe artiesten ik kijk al uit naar denemarken 2014 volgent jaar