Anouk brengt Nederland naar finale

Dit vind je misschien ook leuk...

123 reacties

 1. Wolf schreef:


  Richard:

  Wat een thriller. Maar petje af anouk. Ik had kippenvel en tranen inde ogen tijdens het lied.
  Belgie was ook super. Gaat het nog erg goed doen zaterdag!
  En alle azijnpissers als Gordon, Gerard Joling, Peter, Wolf en wie nog meer nu even een tijd je mond houden aub.

  Trouwens, nog heerlijker, Zou het Sieneke zijn, dan had jij haar waarschijnlijk helemaal kapot gezeken zoals tal andere in Nederland. Was je destijds dan ook niet voor Nederlands omdat je tegen de keuze van Sieneke was?

  Juist ja. Ga nu maar snel de kudde volgen, je loopt achter. ;) hypocriet maatje dat je daar bent.

  Rawr, boeit mij geen reet dat het Anouk was, al was het Sieneke of de Toppers, , Nederland is door en dat is alles wat telt.

 2. Davidovich schreef:

  Heel fijn. Halve hartaanval zoals zovelen maar heel blij. Ik hoop dat Anouk haters als Peter en Wolf zich nu kunnen gedragen en op een respectvolle manier over de vrouw kunnen praten die ons na 9 jaar weer naar de finale heeft gebracht. En naar Wolf toe, ik snap best dat je Anouk niet sympathiek vindt maar een vrouw een wijf noemen is respectloos en smakeloos. Graag komende dagen verbetering

 3. Lilly schreef:

  Oooooohhhh….bij Itunes wordt ze populair opeens joh

  1-Netherlands
  6-Netherlands
  9-Sweden
  11-Estonia
  33-Sweden
  33-Belgium
  52-Netherlands
  72-Belgium
  101-Ireland
  112-Denmark
  140-Austria
  148-Netherlands
  163-Luxembourg
  178-Malta
  179-Malta
  191-Finland
  219-Norway
  356-Hungary

 4. MarkusRotterdam schreef:

  Ik was nooit heel erg kapot van dit nummer, maar op zo’n avond moet je maar gewoon achter je land gaan staan, en ja, ik heb de longen uit mn lijf geschreeuwd toen ze uiteindelijk door was. De zaal ontplofte zowat, was heerlijk om daar bij te zijn!
  Misschien horen we eindelijk weer eens een keertje “Netherlands, 12 points”. Ik weet al haast niet meer hoe dat klinkt….

  • Wolf schreef:


   MarkusRotterdam:

   Ik was nooit heel erg kapot van dit nummer, maar op zo’n avond moet je maar gewoon achter je land gaan staan, en ja, ik heb de longen uit mn lijf geschreeuwd toen ze uiteindelijk door was. De zaal ontplofte zowat, was heerlijk om daar bij te zijn!
   Misschien horen we eindelijk weer eens een keertje “Netherlands, 12 points”. Ik weet al haast niet meer hoe dat klinkt….

   Kijk lieve mensjes, Zo kan het dus ook. Ik ben niet kapot van Anouk of Birds, maar ik sta achter ons land. En ja, ook ik schreewde hem kapot toen we als vlinder tervoorschijn kwamen. En toen Nederland gechant werd door de zaal. :’) Ik zeg wel, iedereen die op Arme Peter zeikt, die het nu al zwaar genoeg heeft met zijn pet op te eten. Diegeen die op Servie zeikte, Belgie, of weet ik veel wat; hypocrietjes als de pest. :D

   Ach, Zaterdag lekker feesten in DeLaMar en hopelijk 2014 Amsterdam.

   en hopen dat Madame het niet naar haar hoofd stijgt.

 5. ray schreef:

  IK had wel de zenuwen of ze wel of niet doorging ze was vreselijk nerveus….
  Ze stond met haar hoofd op het blokhak waar 16 miljoen Nederlanders weer een mening hadden..
  Maar Birds is prachtig echt een lied wat anders is dan alle clichés wat we gehoord hebben….

 6. Wolf schreef:


  Lilly:

  Oooooohhhh….bij Itunes wordt ze populair opeens joh
  1-Netherlands
  6-Netherlands
  9-Sweden
  11-Estonia
  33-Sweden
  33-Belgium
  52-Netherlands
  72-Belgium
  101-Ireland
  112-Denmark
  140-Austria
  148-Netherlands
  163-Luxembourg
  178-Malta
  179-Malta
  191-Finland
  219-Norway
  356-Hungary

  Goh, hoe zou dat nou komen. Toch niet omdat ze net voor 100m mensen haar nummer op trad.. Nee toch? Nah.

  Ach, In Anouk haar case; “mission accomplished”. haar album gepromote.

  En heel even, stiekem, in Anouk’s defense, haar motief hield ze geheim, Litouwe stateerde net botweg dat hij het alleen maar doet voor zijn album. Tja.

  Noghypocrieter; hij heeft ballen en is een leuke gast dus boeiend :D #omevennietserieustenemen.

 7. Starkoo schreef:

  Eigenlijk had Servië wel perfect gezongen maar die baby jurkjes hebben ze genekt, toch had ik liever Oostenrijk en Servië naar de finale willen hebben!

 8. Wolf schreef:


  Davidovich:

  Heel fijn. Halve hartaanval zoals zovelen maar heel blij. Ik hoop dat Anouk haters als Peter en Wolf zich nu kunnen gedragen en op een respectvolle manier over de vrouw kunnen praten die ons na 9 jaar weer naar de finale heeft gebracht. En naar Wolf toe, ik snap best dat je Anouk niet sympathiek vindt maar een vrouw een wijf noemen is respectloos en smakeloos. Graag komende dagen verbetering

  Oyoyoy. Ik ben nu pas je hele berichtje even gaan lezen. Anouk verdient mijn respect echt niet hoor. Ga nou niet doen alsof ze die na dit verdient. Haar asociale manier van doen en omgang verdiend geen schoonheidsprijs.

  Maar goed, weet je wat, we gooien het op een akkoordje. Ik houd mijn mond over precious Anouk, maar dan duidt ik ook geen enkel, negatief commentaar over de andere deelnemers te lezen wat betreft gedrag, uiterlijk, lied, whatever.

  ;) Dus mondje dicht over België. of Litouwen, Estland, Rusland, Oekraine, Wit Rusland, Moldavië en Ierland.

  en de andere 17 van Donderdag.

  #Tip, vrijheidvanmening is altijd leuk.
  #tip 2. Leer het nut van commentaar en reacties. ;) duldt je geen kritiek op iets dan ben je duidelijk niet goed bezig.

 9. Jan Willem schreef:

  WAT SPANNEND DIT!!! DE LAATSTE ENVELOPPE DIT VERZIN JE TOCH NIET. ANOUK BEDANKT!!!

 10. dave schreef:

  TOP Anouk!! Heel gevoelig, klasse, goosebumps…
  Het enige wat me stoorde waren de vlaggen die de sereniteit verstoorden, de atmosfeer mag ook wat donkerder imo. misschien niet op het voorste podiumgedeelte staan?

 11. Gerardmartin schreef:

  Hoera Anouk is verdiend door, bij de rest heb ik grote vraagtekens op 1 of 2 na. Krijgen we nu na Peter ene Wolf die heel vervelend gaat doen?! Ik ben ook geen grote Anoukfan hoor maar ze heeft het vanavond prima gedaan!!

 12. luuk schreef:

  Prachtig hoe de zaal al na enkele enveloppen veelal ‘anouk’ en ‘the netherlands’ riep en al helemaal bij de laatste envelop (wat ik vanmiddag had voorspeld dat we in die envelop zouden zitten, gezien een Nederlander zich bezig houdt met de punten en dat opzich wel ‘humor’ is)

  Ook al was ik niet weg van Anouk haar vocalen (alsmede haar vocalen op het dress rehearsal filmpje) ze heeft het m toch geflikt. Zaterdag alle zenuwen in het hotel laten en die top 10 in knallen. De Douze points van België zijn gezien de itunes positie en de fanbase van Anouk aldaar denk ik sowieso een feit.

 13. Wolf schreef:


  Gerardmartin:

  Hoera Anouk is verdiend door, bij de rest heb ik grote vraagtekens op 1 of 2 na. Krijgen we nu na Peter ene Wolf die heel vervelend gaat doen?! Ik ben ook geen grote Anoukfan hoor maar ze heeft het vanavond prima gedaan!!

  Ik betwijfel echt jouw woordgebruik van vervelend.

  Is vervelend een andere mening dan die van jou?

  Zeg ik ergens dat ze vandaag slecht zong?

  Waarom neem jij dan zomaar dingen aan, Silly.

  Die TROS mentaliteit die hier is komen te hangen is nogal jammer. “ikke ikke ikke en de rest kan stikken”. Heh, wacht, dat is de mentaliteit van Anouk. Whatever.

  :’) Ik zou eigenlijk eens moeten terug kijken op wie er commentaar had op Joan enzo.

 14. Ben schreef:

  Wat een super spetterende spanning bij de aankondiging van de finalisten. Bij Litouwen kreeg ik acuut een hartverzakking. Verloor het vertrouwen voor een goede afloop voor Anouk. Heb echt potje zuitten janken van blijdschap voor Anouk, warbij zelfs Anouk helemaal uit haar dak ging. Ik weet zeker zaterdag schittert Anouk als nooit tevoren en zal ze hoog eindigen, ik voorspel in de top 3! Mind my words! Anouk proficiat you made us proud!

 15. Levy schreef:

  Ik feliciteer Anouk en aanhang, leuk dat Nederland eindelijk een keer in de finale zit, maar ik blijf ook gelijk zeggen dat ik het nummer niet geweldig vindt, maar dat is een kwestie van smaak. En chapeau voor Zweden met geweldige show…..ik kijk uit naar zaterdag

 16. Wim1970 schreef:

  Die kermis van Montenegro? Ik ben blij dat die troep niet door is en dat er louter kwaliteit door is, m.u.v. Litouwen.

 17. sflover schreef:

  hebben jullie de persconferentie gezien? nee? even terug kijken. wat was Anouk ontwapenend, leuk. Wat een applaus kreeg ze. En wat is die belgische jongen ehm….nou zijn engels was dus echt heel erg slecht. Sommige vragen moest zelfs vertaald voor hem worden en die antwoorden met dat accent…..allo allo…..wel cute hoe hij Anouk noemde..

 18. Johannes schreef:

  Anouk, GEFELICITEERD!!!
  Wat mooi! Mocht t nog mogelijk zijn dan moet je wel tussen die vlaggetjes vandaan, mooi isolated on the stage! Vlaggen en druk volk verstoren de sereniteit en doen afbraak aan t nummer. Waar was die windmachine? Nauwelijks zichtbaar, en zaterdag lekker relaxed zingen meid, je doel is toch al bereikt: de Finale!!!

 19. Prokoflev schreef:

  Ik heb dit weblog altijd met plezier gevolgd, maar eerlijk gezegd ben ik er nu wel een beetje klaar mee.

  De negatieve strijd hier tussen velen en boze Peter / Wolf drukt een veel te grote stempel op dit weblog. Ik begrijp werkelijk niet dat de moderator niet ingrijpt.

  1 tip aan boze Peter / Wolf: doe in vredesnaam eens een cursus grammatica, je kromme zinnen en het verkeerde gebruik van -d, -t en -dt zijn tenhemelschreiend.

  Het interesseert me geen snars of Peter en Wolf een en dezelfde zijn. En dat niet iedereen Anouk goed, aardig of wat dan ook vindt, lijkt mij alleen maar gezond. Maar het is de toon die de muziek maakt en met deze muziek zouden we de finale nooit bereiken.

  • Wolf schreef:


   Prokoflev:

   Ik heb dit weblog altijd met plezier gevolgd, maar eerlijk gezegd ben ik er nu wel een beetje klaar mee.
   De negatieve strijd hier tussen velen en boze Peter / Wolf drukt een veel te grote stempel op dit weblog. Ik begrijp werkelijk niet dat de moderator niet ingrijpt.
   1 tip aan boze Peter / Wolf: doe in vredesnaam eens een cursus grammatica, je kromme zinnen en het verkeerde gebruik van -d, -t en -dt zijn tenhemelschreiend.
   Het interesseert me geen snars of Peter en Wolf een en dezelfde zijn. En dat niet iedereen Anouk goed, aardig of wat dan ook vindt, lijkt mij alleen maar gezond. Maar het is de toon die de muziek maakt en met deze muziek zouden we de finale nooit bereiken.

   Hoe heerlijk. Deze hele weblog zit vol met mensen die geen punten, komma’s en andere leestekens gebruiken en te dom zijn om hoofdletters op de toebehorende plekken te gebruiken, en dan zeur jij over d-t-dt? Schat toch, er zijn belangrijkere dingen in het leven.

 20. Peter schreef:

  @iedereen: ik ben niet Wolf of wie dan ook. Ik ben mijzelf. Maar goed, wel heerlijk hoor die roep om mij. Het geeft aan dat jullie echt dommer zijn dan ik al dacht. Maar goed. Heerlijk hoor, geweldig feest gehad na afloop gisterenavond. Yes BELGIË is door en dat is het allerbelangrijkste. Bij de Belgische delegatie kwam het niet eens door dat Nederland ook in de finale zat, aangezien we de Nederlandse vlag niet zo gauw konden ontdekken op het podium. Bleek dat Anouk met een Surinaamse vlag stond te zwaaien. Een land wat jarenlang is onderdrukt door de Nederlanders en dat ermee gaan zwaaien, heel vreemd. En wat was de eerste 1,5 minuut slecht van Anouk, zeker 2 missers gehoord en wat stond ze er onzeker bij. Maar goed, het belangrijkste is is dat België door is, de underdog hahaha, niemand verwacht. Kan dus nog wel eens voor een verrassing gaan zorgen. Net zoals Ierland. Denemarken is bij mij door de mand gevallen.

  • eric schreef:

   Leuk een aardig de oproep van PROKOFLEV maar ik denk dat vele van mij hier zitten voor plezier. Wolf / Peter zitten bewust hier de boel te sarren.
   Wij hebben nu dikke lol om hun en dat mag !!!!
   Peter heeft de boel lopen sarren en afzeiken en ik lach hem nu ( met velen van mij uit ) dik uit.
   ANOUKKKK JOEHOOEEEEEE

 21. johanve schreef:

  Heb genoten van de show.
  Mooie uitslag ,ik had alleen niet verwacht dat Belgie,Ierland en Litouwen door zouden gaan.

 22. Cees schreef:

  Mijin God, wat een drama zeg, ik had nog zoooo gezegd NIET in die laatste enveloppe, en ja hoor, ik dacht dat ik er te plekke in zou blijven…….. De sfeer was geweldig in de zaal, en toen iedereen Netherlands, Netherlands begon te roepen, kwamen de tranen……… Het kon me niets schelen dat iedereen me stond uit te lachen, werd ook getroost hoor, hihihihi…….. We zijn door, kan het niet geloven…… Nu op naar de finale………. GO anouk !!!!

 23. Lilly schreef:

  Ik heb gisteren het songfestival opgenomen van 3 zenders de duitser, engelse en de nederlandse, die zit ik nu terug te kijken, bij de BBC werd na alle optredens in een interview aan Loreen gevraagt wie zei de beste vond….en wat denk je…ONZE ANOUK! Ze zei dat ze het geweldig vond hoe Anouk haar eigen ding aan het doen was op het podium, ze heeft veel respect voor haar!
  Dat is toch wel een mooi compliment of niet dan:))

 24. Rob schreef:

  Pas nu komen bij mij de tranen van blijdschap als ik de enveloppen uitslag terug zie, wat een spanning heeft de Zweedse tv opgebouwd voor de Nederlanders. Anouk top gedaan, en nu WINNEN !

 25. Joop schreef:

  Oef wat spannend, maar heel blij dat we eindelijk door zijn. Dit kijkt zaterdag as toch heel anders. Als Hongarije zich ook weet te plaatsen ben ik heel tevreden.

 26. rene schreef:

  Helemaal eens!!!!


  Johannes:

  Anouk, GEFELICITEERD!!!
  Wat mooi! Mocht t nog mogelijk zijn dan moet je wel tussen die vlaggetjes vandaan, mooi isolated on the stage! Vlaggen en druk volk verstoren de sereniteit en doen afbraak aan t nummer. Waar was die windmachine? Nauwelijks zichtbaar, en zaterdag lekker relaxed zingen meid, je doel is toch al bereikt: de Finale!!!

 27. Peter schreef:

  Wat een overdreven reacties, tranen van blijdschap, ONZE Anouk (spreek voor jezelf, ze is niet van mij), een potje zitten janken van blijdschap. Er zijn wel ergere dingen in het leven waar je om kunt janken, jullie reacties bijvoorbeeld.

 28. Peter schreef:

  @Wolf: ik had het niet beter kunnen zeggen.
  @Meme: nee ik ben niet Wolf. Jij hebt zelf waarschijnlijk meerdere nicks om al die positiviteit door ieders strot heen te douwen.

 29. johannes schreef:

  Anouk, GEFELICITEERD!
  Ik ben trots op je, je hebt het heel goed gedaan!
  En dan nu de spanning van je af laten vallen want wat Nederland betreft heb je al gedaan waar je voor ging, de FINALE!
  Nu genieten!
  Wat ik jammer vond was de setting. Tussen al die vlaggetjes en drukke mensen, verdween de sereniteit van het nummer.
  Ik zie Anouk liever staan “isolated on the stage”. Ik hoop dat ze daar nog iets mee kunnen..Succes zaterdag, ik ga weer genieten!

 30. Michael schreef:

  Nou Peter kan je wat vertellen, maar als Denemarken het zoals gisteren deed gaat ze gewoon winnen…

 31. eric schreef:

  peter aka wolf of wie dan ook.
  Een mening hebben is prima en die mag je dan wel eens zeggen.
  Een mening hebben en die doelloos herhalen omdat je anouk niet mag. Is geen mening meer dat is stalken van mensen die anouk fantastisch vinden.
  EN ANOUK IS NAAR DE FINALE ow wat zijn we blij :)

 32. Wolf schreef:


  Peter:

  Je lacht je toch rot hier

  Peter toch, ik denk echt dat jij, * en nu ik ook * mensen zoals Lilly, ‘anonymus’ en andere huilend naar bed heb gestuurd. Die denken elke dag aan je. en zijn daarom ook zo opgefokt. Hebben vast niets te doen op hun dag. Kunnen daarom niet met andere meningen omgaan. Maar zijn stiekem die stille mensen op het werk/klas die online dan helemaal gefrustreerd zijn. :D

  Het is je toch om kapot te lachen. Ik heb werkelijk nog niets verkeerd gezegt. Maar alleen al omdat ik commentaar lever op Anouk krijg je kritiek. Omdat ze of te bekrompen zijn om te denken dat er meerdere mensen ANouk niet mogen.

  Dit is toch geen dictatuur? En Stop mij eens te verwarren met Peter,

 33. Mien schreef:

  Peter/Wolf wat zijn jullie 2 dodelijk vermoeiend zeg, jullie weten echt niet van ophouden. Net zo’n hondje wat zich ergens in vastbijt en nooit maar dan ook nooit meer loslaat! Ik zou hier iedereen hier willen verzoeken NIET mee te reageren op deze twee en wellicht houdt dat gezever dan een keer op! En Wolf het staat wel heel nichterig om iedereen” schat” te noemen, zo 1970!

 34. MichielV schreef:

  Wat een avond was het! Ik zat me op te vreten tot die laatste enveloppe kwam, maar wat ben ik blij voor Nederland en Anouk! Ik hoop dat ze zaterdag een nog beter optreden geeft en ons gewoon de top 10 inzingt! Dat zou fantastisch zijn.

  Voor de rest vond ik het niet verrassend maar wel erg terecht dat Denemarken, Oekraïne en Moldavië doorgingen. Rusland gaf ook een zeer goed optreden al ben ik nog steeds geen fan van dat lied. Ik was aangenaam verrast door Estland, vond ik meer dan terecht. Mooi liedje, prachtige stem!

  Wit-Rusland had ik ook wel zien aankomen, was prima uitgevoerd! Ik vond Ierland en België wel aardige liedjes hebben, maar niet zulke goede optredens. Wel leuk voor België dat ze ook door zijn! Litouwen vond ik de enige echt onterechte finalist. In die plaats had ik qua lied liever Cyprus of Slovenië gezien, al gaven die vocaal ook verre van vlekkeloze vertolkingen.

 35. J1. schreef:

  echt GEWELDIG dat we eindelijk weer in de finale staan!! Maar eerlijk is eerlijk; ik vind wel dat er meer uit de nederlandse inzending gehaald kan worden: Anouk kan beter zingen dan ze gisteravond deed! Vond het ook jammer dat ze wel heel veel met ogen dicht staat en amper de camera pakt..en zoals eerder gezegd,zou een intiemere setting,zonder wapperende vlaggen in beeld,het lied versterken!Hoop zo dat ze nu haar zenuwen van zich af kan schudden en zaterdag echt gaat knallen! Anouk kan heel hoog gaan eindigen,maar dan wel de puntjes op de i zetten!! Blijf het onbegrijpelijk vinden dat Litouwen en Ierland door zijn naar de finale! (Ierland was echt vals!! Wrsch punten gekregen vanwege die gespierde dansers erbij)

 36. femke schreef:

  Mee eens J1! Anouk kan nog veel beter dan dit! Het was niet optimaal. Ze klonk hier en daar wat nerveus. Maar echt super dit, een opsteker voor Nederland en natuurlijk ook België. Heerlijk! Ook leuk dat een heel ander genre als Birds gewoon door kan gaan! Heel wat vooroordelen kunnen nu in de prullenbak.

 37. Thomas schreef:

  ik zet het maar even hier neer, zojuist is de videoclip van Birds vrijgegeven:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xPDYbuaXlA8#at=194

 38. MarkK schreef:

  Lieve mensen van het forum,

  Het songfestival is in mijn ogen een geweldig evenement met verschillende muziekstijlen, verschillende talen, culturen (die ieder op hun eigen manier een liedje brengen) en verschillende meningen. Die ingrediënten maken het festival juist zo interessant. Dat je dan je meningen en bevindingen kunt delen via een een forum geeft helemaal een extra dimensie (erg leuk om te ontdekken dat er nog meer songfestivalfanaten zijn).

  Wat ik echter echt heel jammer vind is dat – zelfs nu na het behalen van de finale – er op een zeer beledigende manier met elkaar wordt omgegaan en met bagger wordt gesmeten. We hebben allemaal een mening, kunnen die allemaal uiten, maar alsjeblieft – ik verzoek het met klem – blijf een beetje respectvol naar elkaar toe. Als ik alle berichten hierboven lees is de toon echt een smet op dit forum. Neem aub een voorbeeld aan het forum op eurosong.be. Ook daar heb je te maken met allerlei meningen, maar daar worden geen valse, vervelende, ophitsende verwensingen de wereld in gestuurd.

  Dit moest me van het hart. Vanaf hoop ik (of is dat een idealistische gedachte?) op een mildere toon zonder op de man te spelen.

  Veel plezier zaterdag. Geweldig dat BE en NL beide in de finale staan!

  • Richard P. schreef:

   Helemaal mee eens. Mag hier graag de reacties lezen, maar de toon is ronduit schandalig.
   Geef gewoon je mening over het onderwerp! dat zou al een hoop schelen.

  • Wolf schreef:


   MarkK:

   Lieve mensen van het forum,
   Het songfestival is in mijn ogen een geweldig evenement met verschillende muziekstijlen, verschillende talen, culturen (die ieder op hun eigen manier een liedje brengen) en verschillende meningen. Die ingrediënten maken het festival juist zo interessant. Dat je dan je meningen en bevindingen kunt delen via een een forum geeft helemaal een extra dimensie (erg leuk om te ontdekken dat er nog meer songfestivalfanaten zijn).
   Wat ik echter echt heel jammer vind is dat – zelfs nu na het behalen van de finale – er op een zeer beledigende manier met elkaar wordt omgegaan en met bagger wordt gesmeten. We hebben allemaal een mening, kunnen die allemaal uiten, maar alsjeblieft – ik verzoek het met klem – blijf een beetje respectvol naar elkaar toe. Als ik alle berichten hierboven lees is de toon echt een smet op dit forum. Neem aub een voorbeeld aan het forum op eurosong.be. Ook daar heb je te maken met allerlei meningen, maar daar worden geen valse, vervelende, ophitsende verwensingen de wereld in gestuurd.
   Dit moest me van het hart. Vanaf hoop ik (of is dat een idealistische gedachte?) op een mildere toon zonder op de man te spelen.
   Veel plezier zaterdag. Geweldig dat BE en NL beide in de finale staan!

   :’) Zolang je de mening maar mag geven. Je hebt nu de paar eikeltjes die zodanig gefrustreerd zijn om meningen die tegen die van hun ingaan dat ze echt al. VOORDAT ik of Peter nog maar de kans hadden te reageren al zaten te zeiken. Het blijft heerlijk hoor.

 39. Ed schreef:

  Zal Gordon Anouk al hebben gefeliciteerd met het behalen van de finale of die arrogante Glennis Grace met haar Amsterdamse k*t accent?

  Finale whoho … Finale whoho ….

 40. sflover schreef:

  ik hoop dat ze een goede startpositie krijgt toebedeeld door de producers..

 41. Marieke schreef:

  ik lees deze weblog al een tijdje en betreur dat het de laatste tijd er zo aan toe gaat. Ik vind Anouk haar nummer niet leuk, maar ik ben blij dat we in de finale staan. ook jammer dat oostenrijk niet door is met shine, wat een leuk nummer was dat! ik snap alleen niet dat er zo veel commentaar is hier. we zijn toch allemaal volwassen??
  ik ergerde mij ook aan peter maar het is alleen zijn mening, dat kinderachtige nanana en gejuig van eric vind ik alleen niet door de beugel kunnen. ik was gister met mijn man en heeeeel wat festival fanaten tesamen, maar daar had je ook mensen die er geen vertrouwen in hadden. die zijn toch ook niet uitgejoeld omdat ze ongelijk hadden? jammer hoor, dat verpest de hele sfeer hier. gan iet er op in als je er niet tegen kunt en geniet dat we in de finale staan!!

 42. sara schreef:

  heel goed eindelijk staan we een keer in de finalen anouk zet heb op