Malmö live: Letland, San Marino, Macedonië

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Roel schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar San Marino donderdag!

 2. Wolf schreef:

  Begrijp mij niet verkeerd, ik vind San Marino dit jaar geweldig, maar ik denk dat de fanwank die ze ontvangt het wel erg overschaduwed, Tis een lekker nummer maar de enige reden waarom ze zo groot is op dit moment is omdat ze de grap van Eurovisie was vorig jaar.

  Op ESCUnited staat ze bekend als Koningin Valentina.

  Of de casuals ook zo zullen genieten valt te betwijfelen.

 3. guy schreef:

  San Marino, waar moet ik beginnen? OUd belegen eurovisie nummer, dat veel sympathie krijgt van de ESF fans alsom. Totaal onterecht imo. Ik hoop dat ze met dit onding in de finale blijft steken, klinkt onsympathiek maar ik vind dit geen goed/leuk nummer en zwaar overrated.

 4. Liesbeth schreef:

  Siegel haalt weer alles uit de kast bij San Marino : leuk die vlinders op ‘t eind… Als dit goed in beeld wordt gebracht zou dit best hoog kunnen eindigen.
  Esma ziet er toch prachtig uit in haar rode Robe !

 5. Esc-go schreef:

  San Marino: gedateerd, cliché, geen finale.
  Ik erger me aan de associaties met Medisch Centrum West, K3, de Hermes Houseband en een vleugje UK 2001

 6. harm stirnberg schreef:

  San Marino mag ook wel eens de finale halen en van mij mag dat wel dit jaar zijn. Valentina brengt het nummer in ieder geval goed en zo kan ze dat Facebook ding ver achter zich laten ;-)

 7. Nena schreef:

  Tussendoor even een vraagje over Anouk. Iedereen was positief over haar repetities, vooral in het buitenland. Maar waarom zakt ze dan 4 plaatsen bij de bookmakers? Vreemd toch?

 8. eric schreef:

  waarom horen we PETER toch niet bij al deze nummers commentaar geven ?????
  Alleen negatief als anouk er is (:

 9. Wim1970 schreef:

  Ik word zo langzamerhand een beetje moe van dat gezeik ook buren dit en buren dat. Buren stemmen mee, dus……. Kappen nou, Redactie.

 10. Hebbuzz schreef:

  Het gerucht gaat dat Oekraine nu ook gaat stagediven met Igor.

  Letland, 100% eens met weblog, energiek, zang goed. maar kansloos.

  San Marino: randje net wel net niet van kwalificatie. Ik neig naar net niet. De presentatie en uitvoering is gewoon niet overweldigend genoeg. Vanaf de 15e plak had ze wellicht wel in de finale wel gehaald. Zang was wel verbeterd nu.

  Macedonië staat weer op uit de dood. Terug naar Macedonisch en fatsoenlijke kleding in plaats van de kidnerkleding van Lozano.

  Azerbeidzjan, vocaal iets minder sterk, maar nog altijd goed. De gekopieerde fakeglimlach aan het einde is er nu uit qua regie.

  Finland: vocaal wordt ze gelukkig langzaamaan steeds minder sterk. Wellicht omdat ze hier door de persruimte de hele tijd MARRY ME loopt te schreeuwen. ik zou het niet erg vinden als Finland blijft steken, maar het kanlt wel van het scherm.

 11. ray schreef:

  San Marino wordt de flop van ESF 2013 bij de fans de lucht ingeprezen maar op de avond zelf de finale missen.
  Het nummer hangt aan alle clichés vast en wordt stuntelig,amateuristisch in beeld gebracht.
  Macedonië: Geweldig goeie zanger maar nummer doet me helemaal niks
  Latvia: oke maar missen net die extra punten van hun buren

 12. ray schreef:

  Wim, je hebt gelijk maar voor sommige liedjes zijn die 10 punten extra cruciaal
  Nederland profiteert ook van Duitsland,België
  Wanneer België vorigjaar in onze finale had gezeten waar we wel naar de finale gegaan
  35 + 12 = 47 punten Noorwegen ging met 45 punten naar de finale

  • Wim1970 schreef:

   Ik zou ‘t niet in m’n hoofd halen om op België te stemmen puur omdat ‘t een buurland is. Ik stem op een goed liedje, niet op leuke buren.

 13. mike B schreef:

  San Marino werkt op me lach spieren, OMG

 14. Toby schreef:

  Ik ben fan van Letland!

 15. Marco schreef:

  Macedonië gelukkig niet in het Engels: de oorspronkelijke versie is veel krachtiger. Nu nog hopen dat de zanger niet overal probeert af te wijken van de studioversie, want ook dat maakt het nummer (voor mij althans) veel minder mooi.

  San Marino is voor mij net als Denemarken: er is een enorme hype rond gecreëerd, maar de deuntjes stellen niets voor en de acts zijn totaal niet origineel. Van mij hoeven die allebei niet door naar de finale.

 16. RiaNL schreef:

  Letland blijf ik waardeloos vinden. Het optreden ziet er niet onaardig uit, maar het liedje vind ik 10x niks.

  San Marino blijf ik geweldig vinden, al moet ik toegeven dat ik wel eens een betere uitvoering van haar lied heb gehoord. Maar toch zou ik een finaleplaats wel verdiend vinden.

  Macedonie, blijf ik leuk vinden , vooral de orginele Macedonische versie. De Engelse versie vind ik een goedkope in elkaar geflanste tekst en haalt het etnische uit dit lied. Esma was wel weer beter bij stem, maar hier heb ik ook wel eens een betere versie van gehoord. Ik hoop wel dat zij de Engelse versie laten voor wat hij is en toch donderdag de Macedonische versie zullen zingen.

 17. Henk Jan schreef:

  “Relatief zwakke halve finale”??? Man, semi 1 is echt ongehoord zwak met inzendingen van Ierland, Servië, Rusland en Litouwen als pure jankmuziek! :) Semi 2 is vele malen spannender met aan elkaar gewaagde songs!

 18. Henk Jan schreef:

  Die Esma is toch werkelijk een verschrikking? Zero points please! Rode lantaarn!