Anouk als 13e het podium op

Dit vind je misschien ook leuk...

70 reacties

 1. Peter schreef:

  Frank @ Marc: dat waren toch echt andere tijden. Ik gok er op dat een outsider gaat winnen. Denemarken hoeft voor mij echt niet, te gemaakt, te gelikt.

 2. Jeroen schreef:

  Azerbeidzjan gaat heel hoog eindigen, heel hoog. Mischien wel winnen. De act is prachtig en opvallend. En de zanger heeft een innemende uitstraling. Niet mijn favoriet overigens.

 3. guy schreef:

  Het komt anders wel over als je jou favoriet, Jeroen.

 4. Nordman schreef:

  Aha zo laat mogelijk dus, erg fijn. Blijkbaar willen EBU en SVT dat Nederland ver komt in de finale, kan niet anders! Het zou dan ook onlogisch zijn om haar na een break te laten optreden. Je moet namelijk worden meegezogen in dit nummer en dat kan niet als sommige landen te laat overschakelen naar Nederland. Een langere pauze zou toch juist na het 13e lied moeten komen? Precies op de helft. We zie het vanmiddag wel, so be it.
  ——————————————–
  Ff snel naar de draw gekeken; Frankrijk als eerste, dat had ik nooit verwacht maar wel een pittige opener. België springt er ook uit. Malta zie ik niet zo hoog eindigen en Rusland gaat denk ik ook geen top 10 notering halen. Denemarken valt vanaf elke startplek op. Ukraine gaat zeker niet winnen. Griekenland is erg leuk en Italië straalt toch wat meer klasse uit dan Ukraine. Georgie uiteraard op 25 bah. Ierland is een perfecte afsluiter en gaat denk ik top 10 halen
  ———————————————————
  “„We krijgen ineens vragen van de organisatie of wij ons al hebben voorbereid op een mogelijke winst,” zegt ze. „Qua media is het een gekkenhuis. Er komen plotseling extra Nederlandse journalisten invliegen.” (bron: telegraaf)

  Hmm nee, geloof er niet in. Natuurlijk zou ik het graag willen en wat een stunt zou dat zijn. 8 jaar lang niet naar de finale en dan ineens winnen. Nee. Denemarken gaat winnen het kan niet anders!

 5. RogEsc schreef:

  Ik gun Anouk absoluut de eerste plaats maar ik vraag me af of we dit wel moeten willen. De TROS en AVRO moeten het dan wel gaan regelen volgend jaar en kwalitatief een minstens zo goede show neerzetten. Flink van centen heb je daarvoor nodig en dat hebben ze niet.

  • johannes schreef:

   Als je het niet wilt of kunt organiseren moet je niet mee doen. Punt.

 6. johannes schreef:

  Dat weet ik nog niet zo zeker Nordman…Ik verwacht een top 3 positie, hoop wel dat Jan Smit en Daniel Dekker zo intelligent zullen zijn de nederlandse stemmer niet op de concurrentie te laten focussen, dus geen “dit is een mogelijk winnaar” want onbedoeld beinvloed je de kijker en stemt nederland zichzelf net van de troon. Graag neutraal commentaar dus…

 7. MARIKA schreef:

  Zonet boodschappen gedaan…achter de kassa zat een meisje met blond haar, om een of andere reden gleden mijn ogen weg naar haar naam bordje…en wat stond er op…ANOUK (weliswaar Anoek maar toch)

 8. Wim1970 schreef:

  Nou, Litouwens gaat in ieder geval niet winnen, een 2e startplek heeft nog nooit een winnaar opgeleverd. Nu was ik sowieso niet bang voor LT.

 9. Esf2013Malmö schreef:

  De gunstigste van allemaal! Zelfs gunstiger dan Denemarken! En waarom? Denemarken heeft na zijn act IJsland, en geloof me: IJsland is erg geliefd dit jaar. Wij zijn na een (ik gok?) 10de halve finale-plek en ik neem dus aan dat “Lonely Planet” Anouk niet heel erg zal dwars zitten… na Anouk komt die rare vent in dat rare pak uit Roemenië, maar daar hoeft Nederland natuurlijk niet bang voor te zijn: Nederland is ECHT meer geliefd dit jaar dan die rare Roemeense act… en wie zegt dat er een commercial komt voor Anouks optreden? Enkel die ene reis door Zweden of zo komt dan, maar dat vinden mensen juist leuk dus ze zullen blijven kijken! Don’t worry! Voor de rest zijn steeds de grote favorieten vlakbij elkaar ingedeeld, dus ik zie dit als de beste uitkomst voor Nederland en begin nu zelfs meer te geloven in een top 3-notering…

 10. Wolf schreef:

  Het gevoel bekruipt mij dat we echt mogelijk kunnen winnen. Wat het nadeel is van birds is nu in zijn voordeel. Het is een nummer die je pas vaak moet luisteren wil je het echt optimaal willen waarderen, snappen, of tenminste iets. Aangezien we nu in de finale staan hebben veel lui het al gehoord. De vragen over organisatie.. Den Haag die zich aangeeft om te organiseren.. Tros die zit te janken om de kosten.. Geruchten dat we een goede plek gekocht hebben in de semi finale *wat my overgens helemaal niet boeit of het vals is of niet. Als het klopt, dan doen andere landen het toch ook dus whatever”. Kortom, ga me toch niet vertellen dat ik volgend jaar een paar km van Eurovisie vandaan leef. :D

 11. albert schreef:

  Ik geloof zeker dat Anouk bij de eerste tien komt,dat verdient ze,voorspelling van allerlei paragnosten die zich nu openbaren kloppen totaal niet,dit kun je niet voorspellen.