Malmö live: Anouk maakt indruk!

Dit vind je misschien ook leuk...

97 reacties

 1. johannes schreef:

  Peter = Gordon? het is de kift…

 2. Monique Backer schreef:

  TOP! Uitvoering, zang, tekst, arrangement…zin in dinsdag en zaterdagavond weer een keer ouderwets voor de buis! Ik hoop het zo..

 3. Kurt schreef:

  Uiteraard gaat Nederland naar de finale, dat lijkt me een zekerheid, al valt te hopen dat de kijkers de ballades niet beu zijn na Rusland en Oekraïne, waarbij ik Oekraïne hoger inschat dan Nederland en Rusland veel zwakker vind, maar Oekraïne en Rusland gaan sowieso altijd door, al leggen ze enkel de vlag midden op het podium. Succes aan onze noorderburen!

 4. RobbieR schreef:

  Top hoor, beide repetities gezien en goed gedaan.
  Het lijkt wel of het beter wordt, top Anouk!

  Ik heb er sinds jaren weer vertrouwen in, oh ja had ik met Joan ook ;-) Tot dat ik de generale repetities en haar live uitzending zag..

  Maar voor 99 % finale..

 5. sflover schreef:

  ander filmpje van Anouk gevonden:
  http://www.youtube.com/watch?v=coRGWT22mvQ

  ziet er toch wel goed uit en klinkt als een klok..

 6. pim schreef:

  ik denk dat de kracht zit in het kleine van hert liedje en ze zingt het met emotie en gevoel, ik denk dat de mensen aan haar lippen hangen

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Waarbij ik denk dat het zeker van belang blijft dat Anouk contact met de camera(en dus de mensen thuis) moet blijven zoeken. En daarmee bedoel ik niet dat ze NAAR de camera moet kijken, maar IN de camera. Daar zit een duidelijk verschil tussen. Het ontbreken van een cameraplan vind ik dan ook het enige zwakke van de Nederlandse bijdrage in de aanloop naar Malmö. Er was wel nagedacht en overlegd over de geluidssettings, de belichting, en over hoe de act neergezet zou worden.

 7. pim schreef:

  ik denkl dat de kracht ligt in het kleine, ze haalt zeker de finale