Malmö live: Oekraïne, Montenegro en Litouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Maarten schreef:

  Er is dit jaar geen een inzending waar ik meteen zie dit is een winnaar. Ben wel benieuwd wie er gaat winnen.

 2. harm stirnberg schreef:

  Moet Nederland niet na Oekraine repeteren?

 3. Dorothea schreef:

  This is the third amaing performance in a row. Anouk is giving a stansing vocal performance and you are feeling magic all over the arena.

 4. Dorothea schreef:

  van eurosong.be: Anouk draagt een zwarte broek en dito bloes en zingt heel sereen en ingetogen haar lied terwijl de vogels door een bewolkte lucht vliegen. Het lied op zich is zo mooi dat het niet om veel extra tralala vraagt maar Anouk zou toch iets meer mogen doen op het podium dan met haar ogen knipperen. Zich wat meer in haar lied inleven bijvoorbeeld en dat ook tonen aan het publiek. De windmachine is geen slecht idee, zo bewegen op zijn minst haar haren al. Gelukkig maken haar stemtimbre en manier van zingen veel goed.

 5. harm stirnberg schreef:

  oww iets te snel gereageerd

 6. Sannie schreef:

  Zlata is een Prachtige vrouw met een werkelijk geweldige stem, maar helaas is het lied rotzooi van de bovenste plank, haalt natuurlijk wel de finale maar gaat als je het mij vraagt niet winnen.

 7. guy schreef:

  Oekraïne gaat wel winnen, maar ja ieder zijn mening natuurlijk. het liedje rotzooi noemen vind ik wel een brug te ver, als je het over rotzooi hebt dan vind ik dat nummer van anouk eerder in aanmerking komen.

 8. guy schreef:

  God allemachtig, net het clipje bekeken van Lithouwen, wat een schabouwelijk nummer, een vreselijk slechte artiest, rare kwast met zijn rare bewegingen, hij ziet er ook nog eens helemaal doorleeft uit, dit is echt totaal amateuristisch en gaat voor de laatste plaats. BAH

 9. Robbert-Rotterdam schreef:

  Waar is die donkere achtergrondzanger van de Oekraïne plotseling gebleven? Mag hij niet meer meedoen?

  • Wolf schreef:

   Een donkere backing vocal, in het racistische als maar kan ukraine? waar vorig jaar nog een heel gedoe over daar in de politiek was om dat de vertegenwoordiger zwart was? diezelfde oekraine?

 10. Jeroen schreef:

  In de VARA-gids staat dat Zlata nog met een verrassing komt bij de backing vocals. Je ziet ook dat de mannelijke backing links voor spek en bonen meedoet. Wie komt daar nog te staan? Ruslana?

  • Hans schreef:

   De VARA gids heeft dat waarschijnlijk niet helemaal begrepen. Zlata heeft gezegd dat ze vier achtergrondzangers op het podium zou krijgen (waaronder de mannelijke zanger geheel links die volgens kenners een hele goede jazz zanger is en dus zeker niet zal worden vervangen), maar dat de zesde persoon op het podium een ‘big surprise’ zou zijn: ‘BIG’ was de reus wel, maar een verrassing inmiddels niet meer…

 11. Jeroen schreef:

  Ani Lorak?

 12. J1. schreef:

  Sorry,Oekraine doet het misschien heel goed in de polls,Zlata is een goeie zangeres en het liedje is niet onaardig,maar als ik bovenstaande repetitie bekijk,vind ik het echt over de top,TE ingestudeerd en daardoor komt het op mij erg ongeloofwaardig over!! Het zal vast hoog gaan eindigen,maar laat deze schijnvertoning alsjeblieft niet winnen!