Emma Marrone voor Italië naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

  1. Vincent schreef:

    Jaaaaa! Geweldig nieuws. Groot fan van deze dame!

  2. RobbieR schreef:

    leuke stem, maar ik hoop niet dat het al het nummer is voor Kopenhagen.
    Niet slecht maar ook niet zo bijzonder..

  3. Wim1970 schreef:

    Overgewaardeerde nummers van Italië.

  4. Betty♥Beyond schreef:

    wow ik hoop dat het dan iets als “Cercavo Amore”word

  5. Leendert Jan schreef:

    Een prima stem en een mevrouw met ervaring, dat klinkt positief. Ik ben niet zo heel weg van de nummers die ik hier hoor, wat rommelig allemaal, haar San Remo- nummer klinkt dan nog het beste. Maar ik vind deze zangeres nu al een stuk prettiger dan die schorre dame uit Israel, laat staan die dramaqueen uit San Marino.

  6. RobbieR schreef:

    cercavo Amore klinkt wel goed, sluit mij aan bij Betty

  7. Robbert-Rotterdam schreef:

    De vermeende inzending vind ik niets. Anoniem uptempootje.
    De andere nummers op de site bevallen me wel.

  8. Marc schreef:

    Sorry maar ik vind er geen reet aan, vreselijke stem, vreselijk kind, en vreselijke liedjes! Next!

  9. RiaNL schreef:

    Geweldig dat Italië voor Emma Marone heeft gekozen, ik vind haar een prima zangeres met erg mooie liedjes, al vind ik “La mia città ” iets minder. Ik hoop op een ander lied, in de stijl van haar winnende Sanremo liedje ” Non è L’ Inferno” of het Sanremo liedje uit 2011 met Modá ” L’arriverá”. We wachten het rustig af !!

  10. Daniel schreef:

    Hier ben ik heel blij mee! Ik luister vaak naar haar muziek en ik vind het een fantastische zangeres, die live ook heel goed uit de verf komt. In Italië is ze al een paar jaar de populairste zangeres. Ik vind het bijzonder dat ze naar het songfestival wil, want in Italië leeft dat helemaal niet en met haar populariteit heeft ze dat niet nodig.

    Ik hoop echter ook niet dat het La mia città wordt, want dat is een vrij zwak nummer vergeleken bij haar andere materiaal. Goed up tempo nummer van haar vind ik naast wat hierboven al genoemd is ‘Dimentico tutto’, goede ballade is bijvoorbeeld “Amami”.
    http://www.youtube.com/watch?v=-5u2Nw18z_c
    http://www.youtube.com/watch?v=QSrfnxMGqeQ

    • Paysbart schreef:

      Ik denk dat de populariteit van het ESF in Italie wel is gestegen door de deelname van Marco Mengioni vorig jaar. Niet voor niets dat de RAI nu ook beide semi-finales op TV gaat uitzenden (en ik begreep op een zender die beter wordt bekeken dat voorgaande jaren).

      Hopelijk komt ze met een goed lied en komt ze hoog. Kwaliteit moet men belonen zodat dit een gunstig effect heeft voor het jaar erna (zie bij ons: Ilse doet nu mee, omdat Anouk meedeed en goed scoorde…)

  11. Bandido - Georgia schreef:

    Ik vind dit een geweldige keuze en ik ben er erg blij. Ik volg haar al een paar jaar en heb al haar muziek. Italie gaat hiermee wederom voor kwaliteit. Het lied “La mia città” vind ik niet een van de sterkste nummers die ze heeft gemaakt. Sommigen zijn echt prachtig, en ik hoop dan ook dat het iets anders wordt.