Eleni Foureira, Chanel en Eric Saade te zien als openingsact bij semi 1

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Daan schreef:

  Is het wel verstanding om die erik saadde erbij te hebben..? Gezien zijn opmerkingen over Israel en zijn beschuldiging aan de EBU dat hij verbannen zou zijn van hun twitter, waardoor de EBU overladen werd met bedreigingen en haatberichten..?
  Naast dat is zijn nummer nog steeds een van de slechtste top 3 nummers ooit.

  Wel gaaf om Chanel en Eleni weer op het podium te hebben! Naar mijn mening de winnaars van hun betreffende jaren!

 2. Robinson schreef:

  Eric Salade had wel een goed nummer, Eleni op zich niet slecht, maar niet mijn smaak qua muziek en Chanel.., nee, dat vond ik echt een heel slecht nummer.

 3. Zuiderbuur schreef:

  Dat is dan al direct blote-billen-televisie (niet van Eric Saade welteverstaan)

 4. Steve schreef:

  Boring.

 5. Vanderheyden C. schreef:

  Eric Saade doet niks verkeerd met zijn mening te uiten over de oorlog in Israël. Er zijn enorm veel artiesten die er tegen uit komen. Maar Eric wordt er nu uitgehaald omdat hij half Libanees is en zich niet laat afschrikken. Hij is populair in Zweden en ook daarbuiten. Zijn nummer Populair is bij de top van Eurosong liedjes in de galerij in Zweden. Het is makkelijk om te oordelen over iemand wanneer je het hele verhaal niet kent. Plus beeld je eens in hoe zou jij regeren als ze het land waar de helft van je familie woont blijven bombarderen terwijl het niet nodig is. Ik zou ook protesteren en er openlijk over praten. Het gedacht alleen al. Ik steun Eric en kijk uit naar zijn optreden dinsdag. ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *