Kopenhagen live: Geslaagde 1e repetitie Common Linnets

Dit vind je misschien ook leuk...

73 reacties

 1. Roel schreef:

  Top 5 finale zal zijn:
  NOORWEGEN
  NEDERLAND
  ZWEDEN
  HONGARIJE
  ARMENIË

  • Roel schreef:

   De andere Roel…
   Dit lijkt mij juist weer zo’n jaar waarvan je de winnaar snel vergeet.

 2. Dick schreef:

  Laten we eerst een s afwachten hoe de openbare repetities eruit zien dan kun je objectief een oordeel vellen. Ben wel van mening dat men er goed mee bezig is, er is nagedacht over het podium en hoe e.e.a. in beeld gebracht moet worden.

 3. Izapad schreef:

  van een ierse site:
  Andrew: Country comes to Eurovision again. This is laid back and very country music and the vocals are understated but good in harmony together. They are singing facing each other with a double forked microphone stand while playing guitars( well pretending to). The number starts with a moving road on the stage as if they are travelling along Route 66 which is exactly where I would tend to play this sort of song. Very effective as is the rest of the ever changing backdrop later. Some really good sweeping camera work with good close ups of each of them staring into the lens.

  Phil: This is what they want – a nice simple song sung well with no overblown business at all. Looking straight at each other… most of the time, they just sing the song and that’s all that this requires. They look good together, the background works a treat, the vocals are mixed well and despite my personal opinion about this song, it’s qualifying straight through to the final without touching the sides. My only issue with this is that in the next bit of the contest, will it be too boring to get many points? – but that’s a discussion for another time.

 4. riccardo schreef:

  Smaakvol gedaan en goed voor de toegankelijkheid van het nummer.
  Modern ook. Het geheel vormt een interessante en aantrekkelijke combinatie.

  De algehele opinie lijkt toch behoorlijk aan het kenteren. Van saai naar mooi.
  Lovende kritieken uit “kwalitatieve” hoeken en zelfs landen waar men enthousiast is. Er zullen toch veel landen blijven waar we geen of te weinig punten van gaan krijgen voor een hoge eindclassering.
  Vind ik dat jammer? Ja, je ziet je land graag hoog op het scorebord.
  Vind ik dat jammer? Nee, deze inzending is, waarschijnlijk en vind ik, vele malen beter dan eentje die we gehad zouden hebben als er zgn rekening zou zijn gehouden met het scorebord. Daar ligt een uitdaging voor de volgende keer.

  Denk dat het op dit moment qua algemene reacties voor mogelijke punten all beterr is dan veel mensen in eigen land verwacht hadden. Ben ik blij mee, geeft hoop en doet meeleven!