Kopenhagen live: Rise up to the sky

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Met beide liedjes heb ik niet zoveel, met dit verschil dat ik de repetitie van VJR Macedonie slecht vind. Zwitserland komt dan wel weer leuker over. Ik acht de kans op een finaleplaats voor Zwitserland groter dan voor VJR Macedonie.

 2. Harold schreef:

  Macedonië is absoluut hopeloos: slecht gezongen en te statisch. Zwitserland lief leuk en charmant, zeker na Macedonië. Griekenland nogal rommelig met die trampoline, en televoters zien dit misschien zitten maar ik zie juries hier echt niet voor gaan. Hopelijk niet zo kansrijk als sommigen denken.

 3. Mike B schreef:

  Macedonie vindt ik heel gezellig mag door maar vrees het ergste, Swiss mwah niet zo gek van fluitjes, Greece veels te moeilijke text :P

 4. RobbieR schreef:

  Griekenland vind ik te gek en staat hoog in mijn favorieten lijst.
  Zwitserland iets lager, maar ook dat vind ik een leuk nummer.
  Macedonië had en heb ik weinig mee.

  Zwitserland haalt de finale wel, Griekenland gaat hoog eindigen.

 5. Hebbuzz schreef:

  Macedonie laat nog niet achterste van de tong zien, nog even afwachten
  Zwitserland: helemaal leuk, gaat zeker door
  Griekenland, beetje suf die trampoline, daardoor komen ze door uit het ritme.

 6. Placide schreef:

  Als Macedonië in de finale zou komen en Nederland niet, dan is er toch echt wel iets goed mis. Zwitserland is daarentegen nog wel enigszins aardig, maar ook niet echt je van het. Griekenland zal net als ieder jaar weer naar de finale gaan en dat zal terecht zijn, want het is best een leuk liedje.

 7. RiaNL schreef:

  Griekenland wordt wel leuk gebracht op het podium, het klinkt wel aanstekelijk, al heb ik niet zoveel met deze inzending, toch zie ik dit wel de finale halen.

 8. riccardo schreef:

  Griekenland, hmm, is dit met de trampoline nu net een stapje te ver of past het als act gewoon leuk bij dit type nummer? En is dit nou wel wat je wil zien op het Songfestival? en zo ja, is het als nummer dan wel goed genoeg?
  Ik kom er niet uit. Het klinkt me allemaal niet iets te ongecompliceerd en te makkelijk. Leuke eendagsvlieg en werkt aanstekelijk, dat dan weer wel.
  Bij twijfel niet doen dan maar?

 9. harm stirnberg schreef:

  Macedonië: denk dat er meer in zit en dat de volgende rehearsal meer pit zal hebben. possible qualifier
  Zwitserland: aanstekelijk nummer ik wordt er vrolijk van.qualifier
  Griekenland: dit nummer zal de jeugd denk ik meer aanspreken.qualifier

 10. Jvision schreef:

  Net als de inzending van Griekenland van vorig jaar ( “Alcohol is free”),ben ik ook van de inzending van dit jaar niet onder de indruk;te gemakkelijk,te plat,te druk..het zal vast weer hoog gaan eindigen,voor mij hoeft het niet!

 11. Nordman schreef:

  Macedonie: Hmm ik weet het niet. Ben fan van het nummer, maar het valt me een beetje tegen. Ik hoop op een finaleplek!
  Zwitserland: Ziet er goed uit, ik denk nog steeds dat het behoorlijke kansen heeft om zich te kwalificeren. Deuntje is aanstekelijk.
  Griekenland: Trampoline springen is gaaf, maar ik weet niet of ik dit wel echt bij het nummer vind passen. Nummer vind ik voor een dancesong nogal saai. Ik hoop dat het in de semi blijft, maarja wishful thinking…

 12. Hooooi schreef:

  Ik denk dat Slovenie en Griekenland wel naar de finale gaan. Maar over Macedonie ben ik na deze repetitie nog niet helemaal zeker. Afwachten dus….

 13. Hooi schreef:

  Macedonie: Misschien wordt het met hakken over de sloot?!
  Zwitserland: Niet echt mijn smaak, maar goede repetitie!
  Griekenland: De beste van deze drie, gaat zeker door naar de finale…

 14. Roel schreef:

  Macedonië: Voor de jeugd best leuk
  Zwitserland: Aanstekelijk
  Griekenland: Helemaal goed voor de “harde muziek op de kermis-top10”

 15. Dick schreef:

  Wat is Griekenland toch goed bezig. Slim om een platenmaatschappij alle vrijheid te geven, resultaat hitgevoelige bijdrages die telkenes moeiteloos de finale halen en vaak hoog eindigen (misschien een idee voor NL?). Behoort tot een van mijn favorieten samen met Spanje en Oostenrijk.

 16. Henk Jan schreef:

  Oh men… Die Griekse inzending is pas kansloos. Stelt niets voor. Macedonië krijgt wat Griekse punten maar zal toch onderaan eindigen. Zwitserland… Hmmm… Hopelijk worden fluitjes eens afgestraft door kijker en jury. Slappe halve finale.

 17. johanve schreef:

  Griekenland gaat met gemak naar de finale en daar hoog eindigen.
  Is een aanstekelijk nummer, die je zo meezingt .