Kopenhagen live: middelmatig middenstuk van semi 2

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Thomas schreef:

  Zwitserland is wel een erg catchy, vrolijk liedje! Dit mag van mij zeker de finale in. Het zou zo maar eens de verrassende inzending van het jaar kunnen worden, zoals Malta vorig jaar!

 2. Nordman schreef:

  Toen ik Zwitserland voor het eerst hoorde wist ik meteen dat het de finale zou halen (nu maar hopen dat het ook echt gebeurt ;-)) ), het kan niet anders met zo’n oorworm. Heel toegankelijk lied voor jong en oud. Dat gefluit blijft mensen bij. Ik denk niet dat het heel hoog gaat eindigen in de finale.

  Macedonie moet naar de finale. Tijana komt in interviews ‘lekker gek’ over, ik gun het haar. Haar lied To the sky vind ik een van de betere popnummers dit jaar. Maarja Macedonie en ‘staging’ …ook dat gaat niet vaak samen ;)

  Wit Rusland heb ik niet zoveel mee. Gok: finaleplek

  • Wim1970 schreef:

   Dus Macedonië moet naar de finale omdat ze zo lekker gek is?

   • Nordman schreef:

    Nee hoor maar dat zeg ik ook niet he ;-) Ik vind haar tijdens interviews leuk en lekker gek overkomen waardoor ik het haar nog meer gun. Daarnaast is het een van mn favo popnummers. Die combi, van leuk mens en goed nummer = moet naar de finale.

 3. RiaNL schreef:

  Ik heb met deze 3 inzendingen niet zoveel maar als ik dan één ervan naar de finale mag sturen dan ga ik voor Zwitserland.

 4. MarkusRotterdam schreef:

  Ik kijk niet zo gauw naar rehearsels, maar was wel even benieuwd naar Wit Rusland.
  Het positieve hieraan is dat hij de dames uit zijn TV optreden met die suffe bordjes thuis heeft gelaten…!!