Kopenhagen live: 3 vrijwel zekere finalisten trappen af

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Twee leuke repetities, Malta heeft een aardig liedje wat goed wordt gezongen, al had er op het podium wel wat meer mogen gebeuren. Israë is helemaal geweldig !! Mei heeft een prachtige stem en haar liedje pakt je meteen en het verveelt mij in elk geval helemaal niet. Israël verdient zeker een finaleplaats, maar Malta zou ik het ook gunnen.

 2. RiaNL schreef:

  RiaNL:
  Twee leuke repetities,Malta heeft een aardig liedje wat goed wordt gezongen, al had er op het podium wel wat meer mogen gebeuren. Israël is helemaal geweldig !! Mei heeft een prachtige stem en haar liedje pakt je meteen en het verveelt mij in elk geval helemaal niet. Israël verdient zeker een finaleplaats, maar Malta zou ik het ook gunnen.

 3. Patricia schreef:

  Nee Israel met dat goedkoop jurkje dito lied (lees: decadent) ga je niet scoren. top 5? ik dacht het niet, bottom 5 lijkt me eerder terecht.

 4. 020Nick schreef:

  Zeg hoe weet jij dat die jurk zo goedkoop was? Hing het prijskaartje er nog aan dan?

  Haar stem is in ieder geval goud waard!!! I LOVE this song!

  Patricia: Nee Israel met dat goedkoop jurkje dito lied (lees: decadent) ga je niet scoren. top 5? ik dacht het niet, bottom 5 lijkt me eerder terecht.

 5. harm stirnberg schreef:

  Goede repetities van Malta en Israel, wel jammer dat ik mijn foto met Joan niet meer voorbij zag komen wat wel zo was bij de 1e repetitie van Malta.

 6. Henk Jan schreef:

  Als er 1 liedje is dat simpelweg niet door MAG gaan, is het dat van Malta. Wat een lelijk geschreeuw van die zanger zeg. Ook nog eens een liedje dat jareb geleden al werd gebruikt in voorronde van Wit-Rusland. Niet origineel.

 7. RobbieR schreef:

  Wat een goede liedjes en prachtige repetities van Malta, Israel en Noorwegen.

  Wat is dat liedje van Noorwegen toch mooi. Samen met Azerbeidzjan mijn grote favoriet!

 8. johannes schreef:

  Noorwegen heeft echt een super mooi nummer, mijn nummer 1 dit jaar!

 9. Nordman schreef:

  Israel gaat in de finale in de top 10 eindigen, wat een stem, nummer is ook sterk. Volgens sommige bloggers kan Malta winnen. Ik zie het niet gebeuren, er zijn veel sterkere inzendingen. Finale moet wel lukken. Noorwegen vind ik magisch, maar ik vrees er een beetje voor. Hopelijk gaat het naar de finale, maar denk dat het resultaat behoorlijk gaat tegenvallen :(

 10. RiaNL schreef:

  RobbieR:
  Wat een goede liedjes en prachtige repetities van Malta, Israel en Noorwegen.

  Wat is dat liedje van Noorwegen toch mooi. Samen met Azerbeidzjan mijn grote favoriet!

  We hebben dezelfde favorieten !! Azerbeidzjan en Noorwegen zijn voor mij ook de 2 mooiste, ongeacht in welke volgorde !!

 11. RobbieR schreef:

  Ja leuk he Ria, ik geloof in beide inzendingen..

 12. ray schreef:

  Malta heeft een goed nummer dat zomaar eens zou kunnen winnen.
  Het geeft je dat wauw gevoel in tijden van onzekerheid
  Noorwegen prachtig, die violisten hadden van mij niet gehoeven
  dat maakt het een beetje truttig.
  Ik had hem liever helemaal alleen gezien sober zonder fratsen
  Israël wel aardig maar top 5 no way

 13. He1n schreef:

  Israel::close up van de nepstaart en daarna dat hoerejurkje in de onderste regionen.
  Noorwegen: wat een niks-nummer.
  Malta: wel leuk maar om te zeggen dat…..
  Pfffffff wat weer een drama dit songfestival

 14. Robbert-Rotterdam schreef:

  Malta: het enthousiasme springt door het beeld. De opmerking dat er meer had mogen gebeuren op het podium begrijp ik niet helemaal. Is dit niet typisch een opmerking van iemand die het optreden alleen vanuit het perspectief van de zaal ziet? Gaat het niet om wat er op het tv-scherm verschijnt? De camera’s kunnen alles opvangen en de regie kan van de ene enthousiasteling naar de andere hoppen zonder dat de kijker constateert dat de anderen stilstaan, dus begrijp het probleem niet zo. Artiesten moeten tv-kijkers behagen, als dat ook lukt met degenen in de zaal is dat mooi meegenomen, maar voor het resultaat van ondergeschikt belang.
  Israël: zangeres heeft een mooie stem, zeg. Echt zo’n warme alt, mét kracht. Pakkend liedje ook! De verpakking vind ik echter wat minder. De danseresjes lijken met hun pakjes meer illegale medewerksters in de nachtclubhoreca, dan artiesten van klasse. Hopelijk komen ze niet al te vaak prominent in beeld.
  Noorwegen: nog steeds één van mijn favorieten, samen met Hongarije. Mooi, melodieus nummer, met veel gevoel gezongen. Ik vind dit zoveel beter dan Zweden, dat naar mijn smaak te veel een gecalculeerd product de Eurovisiemarkt op heeft geslingerd.