Kopenhagen live: Moldavië, San Marino en Portugal

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Aimee schreef:

  Zowel de inzendingen van Moldavië en San Marino zijn slecht next!

 2. Harold schreef:

  Ik vind Moldavië maar een onaangenaam agressief lied hebben. Misschien dat Oost-Europa er nog wat mee kan? Ik vind het niks. San Marino is echt hopeloos, kandidaat voor plaats 16 wat mij betreft,

 3. Hans P. schreef:

  Dat deze drie liedjes voor het Nederlandse komen is niet in ons nadeel!

 4. Maarten schreef:

  Dat we na een pauze komen kan wel in ons nadeel zijn.

 5. Max schreef:

  We komen helemaal niet na een pauze. De pauze is voor Portugal.

 6. Wim1970 schreef:

  Begeleidt is niet goed, Redactie. Moet ‘begeleid’ zijn.

 7. Hans P. schreef:

  Onze repetitie is vandaag na een pauze, volgende week in de uitzending zit de break voor Portugal.

 8. Marit schreef:

  Ik snap die Valentina Monetta echt niet! 3x met een slechte bijdrage aankomen… En dan raar opkijken dat je de finale niet haalt zal dit jaar ook weer niet gebeuren. Ze kan best zingen dat ontken ik niet maar ze had beter ralph siegel in zijn bejaardentehuis gelaten wat een oudbollig nummer….

 9. Maarten schreef:

  Vorig jaar kwam anders wel de pauze voor nummer 14.

 10. Mike B schreef:

  3x niks

 11. riccardo schreef:

  Toch vind ik San Marino in dit stukje ook wel weer klinken alsof het uit Zweden zou kunnen komen.

 12. Peter31 schreef:

  San Marino moet wat mij betreft absoluut door. Het is een kwijlnummer uit de jaren 80, maar heel lekker om te horen. En laten we wel wezen, We houden als esc fans van Valentina, alleen al omdat ze haar best zo doet. en vorig jaar was ze onterecht niet door. Dus ik zou zeggen, allemaal stemmen op Valentina!
  Als Wit Rusland vorig jaar doorging met een soortgelijk nummer, dan mag Portugal zeker door dit jaar. Veel leuker toch en we krijgen allemaal weer zin in de zomer en de lambada.
  Moldavië dit jaar maar ff niet aub in de finale. het houd een keer op en dit is echt slechter dan de rest.

 13. Nordman schreef:

  Moldavie heb ik weer onderschat geloof ik. Ik vind het een goed lied, maar had verwacht dat ze met een of andere bizarre act zouden komen. Dit ziet er goed uit en klinkt ook nog es goed!

  San Marino doet zo ouderwets aan en dan al die arm bewegingen erbij. Ik gun het Valentina, maar dit is veel te oubollig.

  Portugal vind ik dan weer wel goed klinken. Het ziet er feestelijk uit!

 14. Ria NL schreef:

  De repetiite van Moldavie en San Marino vond ik niet verkeerd. Portugal daarintegen vind ik heel slecht gezongen. Dat hoeft van mij niet door naar de finale, De andere 2 mogen wel door wat mij betreft.

 15. Peter31 schreef:

  Nordman:
  Moldavie heb ik weer onderschat geloof ik. Ik vind het een goed lied, maar had verwacht dat ze met een of andere bizarre act zouden komen. Dit ziet er goed uit en klinkt ook nog es goed!

  San Marino doet zo ouderwets aan en dan al die arm bewegingen erbij. Ik gun het Valentina, maar dit is veel te oubollig.

  Portugal vind ik dan weer wel goed klinken. Het ziet er feestelijk uit!

 16. Peter31 schreef:

  Peter31:

  Ja die armbewegingen ahhhh. Helemaal fout. Daar had ik niet eens op gelet. Het maakt het alleen maar aandoenlijker. Ze moet door naar de finale hoor. Zo schattig….En dat moet je met me eens zijn, goed gezongen!

 17. Peter31 schreef:

  Marit:
  Ik snap die Valentina Monetta echt niet! 3x met een slechte bijdrage aankomen… En dan raar opkijken dat je de finale niet haalt zal dit jaar ook weer niet gebeuren. Ze kan best zingen dat ontken ik niet maar ze had beter ralph siegel in zijn bejaardentehuis gelaten wat een oudbollig nummer….

  volgens mij snapt ze echt wel dat ze niet de beste is. Boeit haar toch niet, want het is elke keer weer een feestje om mee te doen. Maar als je nu gewoon even op haar stemt, dan lukt het dit jaar misschien wel.
  Dan hoeft ze (volgens jou) ook niet meer teleurgesteld te zijn.

 18. jp schreef:

  het mooiste liedje van deze avond was gewoon van portugal prachtig!