‘Ook Dotan op lijstje AVROTROS [upd]’

Dit vind je misschien ook leuk...

102 reacties

 1. Roald schreef:

  “Geen Songfestival 2015 voor Miss Montreal: ‘De lat ligt nu te hoog. Ik wordt nu niet zo snel 2e. Over een paar jaar will ik wel'”.

  songfestivalNL 2 uur geleden
  Geen #songfestival 2015 voor @MissMontreal ‘De lat ligt nu te hoog. Ik word nu niet zo snel 2e. Over een paar jaar wil ik wel’ (@NPORadio2)

 2. Sasha schreef:

  Dotan goede keus: 12 punten zo ie zo uit Israel!

  Kovacs zeker goede keus: 12 punten uit Hongarije! Of waar komt ze oorspronkelijk vandaan?

  Wende Snijder is trouwens ook heel erg goed, qua zang en performance :)

 3. RobbieR schreef:

  naast Dotan, Kovacs en ok een beetje Alain Clark hoop ik dat deze band ook benaderd is.
  Wat een heerlijke muziek en stem:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GmQILlPu20c

  Oh heerlijk geen Miss Montreal..

 4. Hans schreef:

  Jammer van de uitgesproken (en overdreven) negatieve opmerkingen over sommige artiesten. ‘Niet mijn smaak’ is niet hetzelfde als ‘gaat slecht scoren’ , dat hebben we vorig jaar wel geleerd. Laat AVROTROS gewoon zijn werk doen en de lijn van de vorige twee jaren voortzetten: kwaliteit en gedurfde keuzes.

 5. Roald schreef:

  Op wie de keuze ook valt, de AvroTros schijnen wederom voor een “grote” naam te willen gaan…
  Management van Alain Clark “bevestigd niets”; maar ontkent dus ook niets:)

 6. Roald schreef:

  Alain Clark was onofficieel gepolst, maar officiele gesprekken gaan binnenkort beginnen:) Mocht hij gaan, wilt hij een uitgesproken, emotioneel nummer sturen dat mensen raakt – maar dat kan up-tempo of juist dramatisch zijn:) Heeft hij allemaal verteld tijdens de Uitmarkt:

  youtu.be/2NKaQCk3ndg

 7. RobbieR schreef:

  @Hans, je hebt wat of minder wat met artiesten.
  Ik heb bv. niets met Miss Montréal. Dat kan en mag, maar ik had ook weinig met Waylon en Ilse, maar ik vind dat zij 1 van de beste inzendingen ooit hebben ingestuurd.
  Dus ik geef het absoluut kans.

  Maar nu nog niets definitief is, is gissen, meedenken en hopen dat een favoriet artiest gaat.
  Liefst met een goede inzending.

  Dat geluk had ik 2 jaar geleden, mijn favoriet artiest ging.

 8. Roald schreef:

  In ieder geval gaat Alain Clark serieus het gesprek aan met de AvroTros, en hij heeft al een idee hoe hij het zou willen aanpakken:)

 9. riccardo schreef:

  Het gevoel bekruipt me meer en meer dat Alain een mooi rookgordijn vormt voor zaken waar we nog niets van mogen weten. Misschien staat hij als reserve? Ondertussen geeft het hem alvast de nodige exposure. Als hij voor Avro/Tros al geruime tijd de beoogde kandidaat was zouden die officiële gesprekken waarschijnlijk al plaats gevonden hebben.
  Men is met iets of iemand bezig die nog geen uitsluitsel kan geven?

 10. riccardo schreef:

  Bedacht me net dat een eventuele hernieuwde samenwerking met regisseur Hans Pannecoucke ook nog van belang kan zijn mbt keuze kandidaatstelling. Ook weer geen idee of dit überhaupt speelt natuurlijk.

  • Esmee schreef:

   Ik heb nooit een lijstje met voorwaarden gezien waaraan een kandidaat moet voldoen. Maar na dit jaar zou het goed kunnen dat een goede regiseur een voorwaarde wordt. Want dat voegt toch iets extra’s bij.

   • Roald schreef:

    Gesprekken gaan er komen, dat zou niet hoeven als er al een andere kandidaat was waarmee al onderhandelingen waren. En er zijn al gesprekken geweest, alleen “onofficieel” – het officiele gedeelte, contracten en dergelijke, zal wel binnenkort geregeld worden, 15 september is volgens mij de deadline dat landen zich officieel aangemeld dienen te hebben bij de EBU. Dan is er nog tijd genoeg om Alain Clark te presenteren.
    Ik heb het gevoel dat hij er in elk geval “bij betrokken” is; hij doet net zo geheimzinnig als Ilse vorig jaar, het ligt er zó dik bovenop, die quasi ontwijkende antwoorden:) Dus óf hij is gewoon de kandidaat, óf hij is er bij betrokken, wellicht als tekstschrijver/producer (denk aan Ivan Peroti, NSF 2012).

   • riccardo schreef:

    Over de vraag welke partij die goede regisseur, die van groot belang is, moet aantrekken of bekostigen zouden de meningen in officiële gesprekken nog weleens kunnen verschillen. Zou dat als je als organiserende partij de deelname echt serieus neemt niet part of the deal moeten zijn?

   • Esmee schreef:

    Ja eigenlijk wel.

   • Esmee schreef:

    …Vind ik.

   • riccardo schreef:

    Niet perse als het dan maar wel iemand is die de knowhow zelf in huis heeft en weet te bewerkstelligen. Lijkt me interessant te zien waaraan zo’n interne selectie wordt afgemeten.
    Hebben we idd maar 1 serieuze kandidaat?
    Er worden geen ambities uitgesproken, er is geen inzage maar misschien ben ik te snel….waarom zo vaag?

 11. Esmee schreef:

  Er was trouwens een remake ( of mash up zo je wilt) gemaakt van ‘Home’, in verband met de ramp met vlucht MH17 en de thuiskomst in Nederland van al die slachtoffers.
  Als ik nu dat liedje hoor, dan moet ik daar aan denken. Sad.