“Trijntje Oosterhuis ook in de race voor songfestival”

Dit vind je misschien ook leuk...

117 reacties

 1. albert schreef:

  Glennis Grace zegt net bij Carlo en Irene niet met de ladys of soul naar het songfestival te gaan en dat dit bericht ook niet klopt,de Ladys of soul zijn net als de toppers leuk als meezingfeest in de Arena,maar zullen op het eurovisiepodium niet scoren.

 2. Rob schreef:

  :-) Glennis zat duidelijk te liegen hoor…………….net als Ilse vorig jaar ………

 3. RobbieR schreef:

  Gelukkig gaan zij niet.

  Ik wil ook meer geloven in Alain Clark met een mooi lied

 4. Roald schreef:

  B.t.w., België zou de winnaar van The Voice Belgique, Loïc Nottet, naar het ESF willen sturen.

 5. Roald schreef:

  Ja hoor, Belgie stuurt Loic Nottet!:)

 6. rdb schreef:

  DOTAN!!

 7. RobbieR schreef:

  Trijntje heeft gezegd dat zij niet gaat..

 8. Dick schreef:

  Heb ik het nu goed begrepen dat ramp Daniel D in de commissie zit??????? Nee he…..

 9. RobbieR schreef:

  Ja Dick al jaren..

 10. Fred schreef:

  Trijntje, neeeee. Vergane glorie sturen werkt niet, kijk maar naar de pogingen van de UK. Trijntje heeft echt haar tijd gehad, geen uitstraling ook. Hopelijk wordt gekozen voor Alain of Dotan.

 11. Roald schreef:

  Alain Clark is nog steeds een optie; hij was gisteren nog in Londen voor opnames met een orkest:) Dotan brengt op 21 november een speciale versie van z’n album uit, met vijf extra nummers; precies rond de tijd dat de AvroTros de kandidaat wil presenteren: toeval? Let’s wait and see:)

 12. Marco schreef:

  Liefst zou ik nog altijd Caro Emerald ons land gaan vertegenwoordigen en ze heeft ooit in een interview gezegd dat ze daar niet negatief tegenover staat. Maar als het een keuze wordt tussen Alain Clark, Dotan of Trijntje Oosterhuis, dan hoop ik dat het Dotan wordt. Van alle drie ligt zijn stem bij mij veruit het lekkerst in het gehoor. Als het om de muziekstijl gaat, dan is Alain Clark voor mij een goede tweede. Trijntje Oosterhuis doet me teveel denken aan de ‘oude garde’ die we nu juist eindelijk achter ons hebben gelaten. Nog erger zou zijn als ze in haar kielzog andere oude namen zoals Edsilia en Glennis Grace zou meenemen…

 13. Martin schreef:

  Ook ik zeg niet doen, deze muziek voegt niets meer te toe in 2015, wederom dan laatst of op een na laatst.

 14. Robert schreef:

  Ik hoop echt op een verrassing en wederom een keuze voor originaliteit, zoals Kovacs of Bo Saris :-)

 15. kaipo schreef:

  Cees:
  Trijntje solo, nee, idd de uitstraling, SOL, misschien…… Maar dan zoiets, een mooie soul ballad, alle zangeressen op een kruk verspreidt over het podium, in het donker,ieder heeft een solo part, en komt close up in beeld met een spot erop, Candy speelt nog een solo op haar sax…… Sukses verzekerd…..

  alleen die moet ze playbacken, alleen zang is live

 16. kaipo schreef:

  kaipo: alleen die moet ze playbacken, alleen zang is live

  dan mist zo’n act toch net dat iets extra, als ze playbackt. in de 3 min wisseling van stage is nl. geen tijd voor een soundcheck

 17. kaipo schreef:

  trijntje oosterhuis, lekkere naam voor het buitenland

 18. werner schreef:

  nou ik zie hierboven maar weinig positiefs over trijntje en helaas denk ik er ook zo over ik vind haar stem niet mooi en zoals bij veel zangers en zangeressen wordt je stem er bij ouder worden niet beter op,het bereik lijkt minder te worden behalve natuurlijk bij de echte groten zoals barbara ,bette en dergelijke.
  Ze zingt in the voice haar kandidaten toe maar dat kan ze beter niet doen klinkt soms vals.kortom wat mijn betreft geen trijntje!nog even en dan weten wij het

 19. RobbieR schreef:

  Nogmaals Treintje gaat niet, zij heeft dat gezegd afgelopen maandag.. Wij kunnen weer rustig ademhalen..

 20. P4ESC schreef:

  Het wordt Trijntje. Met een nummer van Anouk..

 21. RobbieR schreef:

  Op de radio, maar las ik ok op een andere site :-)

 22. niels6 schreef:

  Wat we nu als enige 100% zeker weten is dat Alain Clark een gesprek heeft met AVROTROS. Voor de rest is het speculeren: Trijntje zal het waarschijnlijk niet worden, Dotan is waarschijnlijk wel in gesprek, er zijn waarschijnlijk naast Alain 2 of 3 (ook niet zeker) andere kandidaten. Als we rationeel het bekijken, is het logisch dat Alain het wordt.

 23. riccardo schreef:

  Of Teuz, die heeft ook ingeschreven….. zouden er naast de paar genoemde namen überhaupt wel geïnteresseerden voor deelname zijn? Lijkt me dat als je in NL al naam gemaakt hebt je jezelf er wel van wilt verzekeren over voldoende faciliteiten te beschikken om professioneel voor de dag te kunnen komen. Als je dat hoofdzakelijk zelf moet betalen moet je ook wel heel graag willen of zeker denken te weten ergens een voordeel te halen. De eindclassering is beïnvloedbaar dmv sterke song, goede promotie en presentatie e.d. maar blijft onzeker. Handig als deelname valt binnen een toch al geplande release met clip en promo activiteiten?
  Het kan dus wel….. zie vorig jaar… met goed resultaat als dikke bonus!

 24. Milou schreef:

  Van alle namen die genoemd zijn, vind ik Trijntje echt de verschrikkelijkste keuze.

  Ik vind haar uitstraling supervervelend en haar stem is niks speciaals. En dat hadden Anouk en Ilse en Waylon wel.

 25. Lilly schreef:

  Ik probeer me voor te stellen hoe een close up shot met de camera eruit ziet van Trijntje…net zoals vorig jaar Ilse, die recht de lens inkeek en de mensen thuis inpakte met haar warme blik.
  Ik geloof niet dat Trijntje dat ook kan, haar gezicht is vaak zo hard.
  Zij mist die persoonlijkheid gewoon helemaal, en met alleen een mooie en goeie stem kom je er gewoon niet, kijk naar Glennis Grace, we moeten iemand hebben die meer heeft dan alleen een goeie stem denk ik zelf….maar we wachten maar af, nog niks officieels bekend.