Wenen live: Georgië sluit repetitiedag 2 af

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Ok voor mij Roemenië en België als favoriet in deze semi…

  Nederland voor mij nog verrassend positief en ik geloof er nog in..
  Finale dan,niet hoog hoor.

 2. Henk Jan schreef:

  Eén van de beste nummers uit deze semi! Toptrack!

 3. Henk Jan schreef:

  Roemenië echt heel erg saai. Zou mooi zijn als het land eindelijk eens uit de finale blijft.

 4. richard schreef:

  nederland stijgt aardig bij de bookmakers. nu 23.Geloof er nog steeds in.

 5. RobbieR schreef:

  Nederland gaat de finale ook halen, maar dat komt ook dat deze eerste halve finale geen knallers heeft..

 6. Mike B schreef:

  Ben bang dat dit doorgaat door burenstemmen, ben er geen fan van.
  Voor Nederland is er werk aan de winkel. 10de of 11de

 7. Ray schreef:

  Achtergrond,lichteffecten zijn prachtig vooral de ogen zijn effectief.
  Het lied pakt me niet,het komt allemaal heel hard over.

 8. MarkusRotterdam schreef:

  Ik heb het geloof ik al eerder gezegd, maar hier kan ik nog geen 10 seconden naar luisteren.
  Nutteloos geschreeuw over / van een strijdlustige Amazone.
  Geef mijn portie maar aan Fikkie.

 9. Nordman schreef:

  Vreselijk rot lied, brrr…maar de beelden/foto’s zien er spectaculair uit en de verslagen op verschillende blogs zijn ook positief. Jammer, gaat waarschijnlijk dus wel door.

 10. Roel schreef:

  Gauw vergeten. Schreeuwvrouwtje.

 11. gaby schreef:

  Vreselijk krijslied en wat een saaie vertoning.

 12. gj schreef:

  Mike B:
  Ben bang dat dit doorgaat door burenstemmen, ben er geen fan van.
  Voor Nederland is er werk aan de winkel. 10de of 11de

  Georgië heeft helaas weinig “buren” in het Songfestival.

 13. Ria NL schreef:

  Ik heb ook niets met dit lied, al vind ik wel dat het totaalplaatje er goed uitziet en dat Nina goed bij stem is. Maar een finaleplaats hoeft van mij niet.

 14. Serena schreef:

  Het lied opzich vind ik niet zo veel, maar het is wel een lastig lied om vooral vocaal goed te brengen en dat doet ze prima, dat vind ik wel een mooie prestatie. Daardoor zou ik er toch wel vrede mee hebben als dit naar de finale gaat.

 15. Dick schreef:

  Het kost moeite om mijn aandacht er bij te houden gedurende deze snppet van 37 seconden, wat moet het dan niet worden als ze de volledige 3 minuten op het scherm komen. Vrees dat ze de finale halen omdat men natuurlijk stemmen gaat vangen bij de buren maar goed dit is geen hoogvlieger.

 16. Hebbuzz schreef:

  Volgens mij gaat Georgië samen met Rusland om de eerste plaats in semi 1 vechten.

  Geweldige act, met Nina als zwarte raaf Mika Newton in het zwart. in een duistere donderwolken met bliksemschichten. Wit licht van achteren met veel mintblauwe kleuren en af en toe lijken de harde witte lichtstralen de aggressieve tekst te ondersteunen. Naast de vleugeltjes van Mika komen ook die van Conchita nog even langs als er twee hele grote vleugels achter Nina geprojecteerd worden. Halverwege een pachtig dropshot van blauwe ogen die huilen. Goed contact met de camera. Goede vocalen. Beste act van deze semi. Gaat met Rusland om de winst strijden in deze helft.