Wenen live: Goede eerste repetitie voor Duitsland

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ook Duitsland behoort bij mijn favorieten. Ik vind dit liedje en de stem van Ann Sophie erg goed. De achtergrond ziet er mooi uit. Ik kijk nu al uit naar de volgende repetitie als we haar optreden helemaal kunnen zien en horen.

 2. Br@m schreef:

  De enige bijdrage van de Big 5 landen die me niks doet is deze duitse inzending. Eindigt zaterdag volgens mij in de onderste helft van de eindrangschikking.

 3. Gerardmartin schreef:

  Ze doet het niet slecht maar daar is dan ook alles mee gezegd. Kan niet in de schaduw staan van de oorspronkelijke Duitse winnaar!

 4. RobbieR schreef:

  Let op dit gaat hoger eindigden menige denkt, heerlijk liedje.

 5. Leendert Jan schreef:

  Mwah, ik vind haar stem niet fijn ook al zingt ze wel zuiver. Het kan mij niet bekoren. Denk ook niet dat Duitsland in het linkkerrijtje op het scorebord gaat belanden, daar is het nummer volgens mij te zwak voor.

 6. Daniel schreef:

  In het begin vond ik dit lied niet zoveel aan, maar dat kwam denk ik vooral door de teleurstelling dat Andreas Kümmert niet ging (die had het songfestival kunnen winnen), maar in de loop van de tijd ben ik dit nummer steeds meer gaan waarderen en dit klinkt goed en ziet er goed uit.

 7. Johan schreef:

  Ik ben er niet kapot van, maar ieder zijn smaak……

 8. harm stirnberg schreef:

  Duitsland krijgt van mij een stem alleen al uit sympathie voor Ann-Sophie, je zal maar als runner-up van de winnaar binnen enkele seconden moeten verwerken dat jij gaat en niet de winnaar en dan toch nog zo`n enthousiast optreden geven wat zij toen deed. Chapeau Ann-Sophie!!!

 9. peter31 schreef:

  Leuk, maar nou ook weer niet zoooo leuk!
  Ze hadden de winst misschien wel te pakken, de Duitsers, maar hij wou niet…

 10. Roel schreef:

  Ik versta niks van de tekst in die uithalen. hee.. haa.. hoo… hoor ik alleen maar… vond de oude versie veel spontaner.

 11. Dick schreef:

  Het nummer zeurt een beetje. Vind er persoonlijk niet zo veel aan, beetje saai zelfs.