Wenen live: IJslandse bijdrage valt niet op

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Jammer het is een leuk liedje

 2. Sannie schreef:

  Vergeetachtig niemendalletje, al vind ik Maria wel een leuke meid.

 3. Nordman schreef:

  Ik had iets heel ergs verwacht vocaal gezien dan. De verslagen zijn niet heel positief namelijk. Ik vind haar stem nog even sterk klinken als in de IJslandse finale. Jurk oogt wat goedkoop…

 4. Hans schreef:

  Wie valt het niet op?? De ‘pers’ die de repetities volgt en verslaat kan niet echt representatief worden genoemd voor de grote groep mensen die volgende week de liedjes zal beoordelen. Ik vind het leuk om te horen zien hoe de eerste repetities verlopen, maar vind de conclusies soms wel erg voorbarig….

 5. Esmee schreef:

  Het is inderdaad een onopvallend liedje.

 6. Nena schreef:

  Ik vind het echt een heel leuk liedje. Een van mijn favorieten.

 7. Mike B schreef:

  Valt best mee toch, 1 punt

 8. Roel schreef:

  Geen vlees geen vis nummer. Liedje past niet bij het meiske.

 9. Carlo schreef:

  Goed liedje en een mooi meisje met een prachtige stem. Helaas in de halve finale niet overal zuiver gezongen (van de zenuwen denk ik) Haar videoclip op Youtube is een stuk mooier gezongen en met een betere act, als ze dit had kunnen laten zien in de halve finale, dan had ze van mij mogen winnen, gemiste kans voor IJsland.