Wenen live: Ingetogen ballade uit Ierland

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Het ziet er allemaal mooi uit en Molly ‘s stem klinkt ook goed, maar ik heb nog steeds niets met het liedje. En misschien kan iemand haar vertellen dat ze gewoon in de camera mag kijken, dan komt het net iets beter over.

 2. J1. schreef:

  Ik blijf dit een mooi nummer vinden en de stem van Molly erg mooi! wat mij betreft finaleplaatsje!

 3. Robbert-Berlin schreef:

  Na de Servische jurk heb ik weer 2 jurken gevonden die minder zijn dan die van Trijntje. Wat te denken van de twee Ierse achtergrondzangeressen? Die zien er toch ook niet wat je noemt glamourous uit?:)
  Maar goed, nog steeds hoop ik dat zelfs in Eurovisiekringen, de muziek centraal komt te staan en daarom: geen slecht liedje maar het wil maar niet echt opvallen. Het blijft allemaal een beetje grijs, zelfs voor een prachtig woud. Misschien dat ze het nog redt als er meer kandidaten zo door de mand vallen als San Marino…

 4. Mike B schreef:

  Valt mee kad erger verwacht, stijgt ietsje

 5. Dick schreef:

  Beelbuisvulling wat mij betreft. De zangeres heeft een prima stem maar het nummer gaat nergens naar toe en zeurt maar voort en voort en voort en voort….. zucht.

 6. Hans schreef:

  Mooi nummer. En aangezien dit de eerste repetitie is, komt die blik in de camera nog wel.

 7. Nordman schreef:

  Zzzzzzaai en haar stem klinkt alsof ze elk moment in tranen kan uitbarsten, nee vind het helemaal niks. Enige positieve is het mooie achtergrondje.

 8. Leendert Jan schreef:

  Dit is zoooo suf en ik ben enorm afgeleid door die slechte jurk met te dikke benen eronder achter haar. Los daarvan klinkt haar stem zeker niet verkeerd.

 9. Daniel schreef:

  Ik vind dit persoonlijk één van de mooiste nummers van dit jaar als ik het zo af en toe voorbij hoor komen op Spotify, maar het is een stijl waar je van moet houden. Ik vind dit ook goed gezongen, maar die twee achtergrondzangeressen staan er bij als zoutpilaren. Het optreden mag sprankelijker!

 10. Hebbuzz schreef:

  Molly’s eerste optreden is nogal autistisch. Ze kijkt geen enkele keer in de camera. Na de eerste doorloop vertelt de regie haar hoe de camera zal bewegen en dat er dan een rod lampje brandt. Vervolgens probeert Molly het wel telkens heel kort om in de camera te kijken, maar echt lukken doet het tot de laatste doorloop niet ze blijft maar naar haar vingers kijken die playbacken. De backdrops zijn prachtig, een zwart bos waar de wind door waait met een gouden lucht. De huten kleuren van de piano, cello en contrabas passen er mooi bij. Het geheel is feeriek, maar helaas is de zang van Molly dat nog niet, die is bij tijd en wijle niet zuiver. Nog veel verbetering mogelijk hier.