Wenen live: Italië, Oostenrijk, Spanje

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. jade schreef:

  Italiaaaaaa. Wat een mooie 2e repetitie. Echt mijn grote favoriet

 2. J1. schreef:

  Onder de indruk van Italie!!! Klinkt heel goed live!!!

 3. J1. schreef:

  Ook Spanje blijf ik supergoed vinden!!! Als ze Zaterdag toonvast/zuiver zingt,zie ik dit ook zeker in de top 10 terechtkomen!!!

 4. Nena schreef:

  Vind Oostenrijk ook heel goed hoor! Vanaf het begin mijn favoriet, met Italie, Slovenie en Noorwegen. IJsland ook erg leuk.

 5. Ria NL schreef:

  Ik moet zeggen dat ik de landen die rechtstreeks in de finale staan dit jaar allemaal goede liedjes vind hebben. Natuurlijk spreekt de ene me net iets meer aan dan de andere, maar dat is wel eens anders geweest.

  Italie blijf ik geweldig vinden zij blijven mijn grote favorieten voor de eindzege. Het trio Il Volo zingt geweldig, ik vind het liedje erg mooi en het ziet er erg goed uit.

  Ook Spanje vind ik eg goed Een mooi optreden van Edurne die haar liedje dat ik erg mooi vind, prachtig zingt

  Ook het lied van gastland Oostenrijk hoor ik graag. Een goed optreden en goed gezongen

 6. Leendert Jan schreef:

  Tja, Italië, ach ja… ik heb er maar weinig mee. Echt knap hoor dat je dit kan, maar ja… het beklijft geen moment bij mij. Ook grappig om te zien dat bij duetten iedereen zich druk maakt over de chemie tussen de twee, terwijl deze drie gewoon een beetje los van elkaar over het podium rond lopen. Het zal best aardig gaan scoren maar het hoeft van mij echt niet te winnen.

  Oostenrijk is sympathiek en mooi gezongen. Middenmoter.

  Spanje levert weer een hoop kouwe drukte. Ik hoor haar niet vals zingen, maar echt lekker vind ik haar stem niet en met het lied heb ik niks. Beetje kitscherige rommel.

 7. Esmee schreef:

  Italië: mooi, heel mooi. Die Romeinse beelden erachter, ook mooi.

  Oostenrijk: het zal wel.

  Spanje:dat zal er live om hangen. Kán indruk wekken, mits wat beter gezongen.

 8. Gerrit schreef:

  Italia moet winnen kan niet anders wat een prachtige compositie.

 9. riccardo schreef:

  Van deze drie is het voor mij Oostenrijk ondanks dat ik het in z’n soort niet een enorme hoogvlieger vind.
  Het heeft voor mij iets back to basics en echts dat ik er wel aan waardeer. Het is een beetje hangen en wurgen met de uitstraling van de zanger, het lied dat het ondanks een goed refrein als geheel net niet helemaal heeft. Laat alle zgn. indrukwekkende led walls hier maar achterwege. zonder kan ook.

  Italië, ik snap dat het werkt voor veel mensen. Het lijkt misschien ook heel wat meer dan dat het is? Had ik tot nu toe op plaats 3 staan maar wordt denk ik net iets lager. Volgens mij verliezen ze punten aan Frankrijk.

  Spanje kan ik geen touw aan vast knopen. Vreemd nummer dat van een album met nog een stuk of wat van hetzelfde soort lijkt te zijn geplukt. Pseudo stijltje dat ik niet kan plaatsen. Wel geschikt voor een mooi plaatje. Ben benieuwd.

 10. Nordman schreef:

  Wow, Italië klinkt prachtig en wat een mooie achtergrond. Ik hoop dat het gaat winnen.

 11. elisa schreef:

  Italie: prachtig lied en……ze kunnen echt zingen! Die gaan winnen!