Wenen live: Charismatisch liefdesduet uit Litouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Sannie schreef:

  Leuk niemendalletje met twee goed uitziende uitvoerders, ik hou er wel van!

 2. Ria NL schreef:

  Het totaalplaatje ziet er wel leuk uit en hun stemmen klinken niet verkeerd. Het liedje vind ik niet onaardig maar ook niets bijzonders. Toch gun ik ze wel een finaleplaats.

 3. Esmee schreef:

  Een best wel vrolijk gebracht liedje. Finale hoor!

 4. J1. schreef:

  Mijn “guilty pleasure” van dit jaar! :) Gun ze een mooie klassering in de finale,top 10

 5. Dick schreef:

  Mmmmm op zich niet heel verkeerd maar wat is het weer ergerlijk als men probeert de zaal mee te krijgen, dat roept bij mij de volgende reactie op: sodemieter op met je vragen om mee te klappen en ga een ander lastig vallen, ik zou er in ieder geval geen stem op uit brengen.

 6. Robbert-Berlin schreef:

  Voor mij een veel te popie jopie nummer. Echt iets voor een duet van Marianne Weber met Frans Bauer of zo. Dit nummer voelt mij te gemaakt vrolijk. Deze bijdrage had in 1973 ook gekund als inzending van bv.Malta. Of dit de finale gaat halen, is een andere zaak. Misschien valt het wel op tussen de vele ballads en redt dit nummer het toch nog wel….?

 7. Jeroen schreef:

  Ik vind het wel origineel dat ie roept: Come on Eurovision. Ja heel leuk, nog steeds.

 8. Hans schreef:

  Clap your hands. Vrolijke flutmuziek. Dat kan zelfs Jan Smit.

 9. Nordman schreef:

  Kleurrijk, vrolijk, positief…ja, dit gaat wel door hoor. Zeer leuke opener, laat aub dat ‘Come on Eurovision’ achterwege.

 10. Leendert Jan schreef:

  Pretentieloos niemendalletje. Ach misschien gaat het wel door, Litouwen heeft met mindere liedjes de finale gehaald (2011, 2013). Ik vind het decor overigens veel te druk, bij bijna alle liedjes.

 11. Hebbuzz schreef:

  Monika start met een tekenfilm zonsopgang op de achtergrond en heeft een wit jurkje aan met veel kleurige roesjes. Vaidas draagt een saai pastelblauw-grijs pak in de ouderwetse kledingstijl die we van de Balten kennen. De hele enscenering doet erg aan ‘Caroban’ denken. Veel kleuren veel bloemen en veel gedraai. Bij het ’round and round’ gedeelte krjgen we soms een shot van boven. Vaidas neemt vaak Monika lieftallig bij de hand en flirt met de camera, dan weer met Monika. Hij knippert wel veel met de ogen. Vocaal is het allemaal wel aardig. de chemie gaat ook wel goed, de kus kan nog beter in beeld.

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Middelmatig nummer, maar wel met verve gebracht. Vooral dankzij de zanger zal dit denk ik nog de nodige punten verzamelen. Potten breken zal het niet, maar de finale zou er toch in moeten kunnen zitten.