Stockholm live: Opvoering Amir overtuigt nog niet

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind dit wel een beter optreden dan bij zijn 1e repetitie, al klinken de hoge noten nog niet erg overtuigend. Ik hoop toch dat het nog beter gaat worden want ik blijf het liedje erg leuk vinden.

 2. riccardo schreef:

  Maakt op mij een super a relaxte indruk terwijl het nummer dat wel is. Geen budget voor regie e.d.? Beetje amateur zo :-(

 3. RobbieR schreef:

  Ik gun het hem zo, symphatieke zanger en een goed liedje.
  Hij was gisteren avond ook zo leuk bij DB.

  En ik vind zijn zang wel goed hoor..

 4. Nordman schreef:

  Ik had verwacht dat het optreden wat spectaculairder zou zijn. Meende ergens gelezen te hebben dat ze iets speciaals hadden voorbereid? Ik schrijf Frankrijk nog niet af voorlopig. Nummer is een oorworm en net als Zweden verwacht ik dat Frankrijk eruit springt vanwege het eenvoudige optreden. Ik denk dat Amir ook nog beter overkomt met publiek erbij, net als onze Douwe Bob.

 5. Jadus schreef:

  Zijn kopstem is heel matig, hij houdt ook maar even een noot aan en dan nemen de backings het over. Maar ik zag een clipje voorbij komen waar hij Une Belle Histoire zong in Douwe Bob’s bar, en dat was wel erg goed. Dit nummer ligt hem gewoon niet zo.

 6. Insight schreef:

  Tja de puntjes op de i zijn toch wel de hoge tonen die het ‘m doen.. en hij doet ze gewoon niet( goed genoeg). De backings vangen het wel weer op, je ziet hem ook precies dat moment inhouden . Zou misplaatst zijn vanwege een gun factor en sympathiek overkomen toch hoge punten te geven.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Nee, deze man zal de jury niet meekrijgen. De zang is onvoldoende om te imponeren. Het is allemaal nét aan en nooit echt mooi. Jammer, want het liedje is gewoon erg leuk.
  Dit wil niet zeggen dat hij een slecht zanger is, maar je moet laten horen wat je wél kunt. Bv. het lied wat hij gisteren liet horen in de Douwe Bob-bar ‘Une belle histoire’ is prima voor hem geschikt, blijft lekker veilig in het middenregister. Maar dit songfestivallied heeft meerdere passages die te hoog gegrepen zijn voor hem en naar het einde van het lied toe raakt Amir hoorbaar vermoeid.
  Qua staging vraag ik me ook werkelijk af of het ‘Zweedse recept’ om achtergrondzangers uit het zicht te houden hier een voordeel is voor de staging van dit lied. Ik denk dat de vrolijkheid meer zou uitkomen met meerdere mensen op het podium die het luchtige en blije van het nummer in beeld zouden ondersteunen. Ik ken de precieze tv-regie niet, maar wat we nu zien, komt over als eenzame vrolijkheid.

 8. Esmee schreef:

  Ja, ik hoorde hem gisteren ‘Une belle histoire’ zingen en dat kwam er goed uit!

  Het zou jammer zijn als ‘J’ai cherche’ zakt doordat het net niet past bij zijn vocalen. Maar de televoters zullen vast wel punten voor deze inzending over hebben.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Dat denk ik ook. De valse noten van Dana International en de Omaatjes van Rusland konden de televoters ook niet deren. Dus zou best nog top 10 kunnen halen. Maar de overwinning, nee.

 9. Mike B schreef:

  Weet de camera niet te vinden? staat vlak voor zijn neus, ik verwacht dat het met publiek erbij helemaal goed komt.

 10. jim schreef:

  ik vind dit totaal geen winnaar, maar een hoge(re) notering zit er wel in hor

 11. Eddy schreef:

  ik begrijp totaal niet dat het enge Zweedse ventje, dat absoluut niet kan zingen en er zelfs een statement van maakt niet te kunnen zingen (ze schrijven hem ‘attitude’ toe, ik noem het strontvervelende arrogantie), de hemel ingeprezen wordt en dat Amir à volonté afgebroken wordt … ik zie hier alleen maar de ‘oooooooooooooooooooooooooh het komt uit Zwöden, dus het is fantastiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisch’-mentaliteit in. Makes me sick! Hou toch eens op met alles uit Zweden te sublimeren … dit jaar is daar alleszins geen enkele reden voor. Verleden jaar ook niet, aangezien de sympathieke en (niet te onderschatten factor) aantrekkelijke Måns gewoon een copie zong van ‘Lovers on the sun’ van David Guetta.

  • Insight schreef:

   Het slapende klootjesvolk laat graag iedere keer zichzelf vrijwillig manipuleren, wilt hetzelfde horen en zien, schuilend onder het mom van” beter goed gejat dan een slechte kopie. Struisvogel attitude.