Douze Points 2017 [14]: Tsjechië

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. MarcvdHeijden schreef:

  Ik kan er met mijn pet niet bij dat dit nummer bij de bookmakers én de fans zo ongeveer onderaan staat..

  Dit is puur, dit is professioneel, dit is Tsjechië met hun beste inzending ooit. Glansrijk mijn persoonlijke top 10 in.
  Ik zou het écht een gemis vinden als we dit niet terug gaan zien op de zaterdag, maar de voortekenen zien er niet goed uit..

  1. Azerbeidzjan, 2. België, 6. Finland, 7. Tsjechië, 16. Albanië, 19. Australië, 21. Portugal, 22. Zweden, 23. Griekenland, 25. Polen, 30. IJsland, 34. Moldavië, 35. Montenegro, 38. Georgië

 2. Luuk schreef:

  Niet geweldig maar ook niet slecht. Ik denk geen finale tenzij dit live goed neergezet wordt. 32/43

 3. Michael Adam schreef:

  Tsjechië, ik gun ze zo een finaleplek! Waarom? Dit nummer is zo ontzettend muzikaal, puur en goed gezongen. Wat heeft zij een fijn stemgeluid. Helaas verwacht ik van de staging niet zoveel en dat betekent waarschijnlijk geen finale voor de Tsjechen… Jammer want van mij mag echte muziek beloond worden.

 4. Ria NL schreef:

  Ik vind dit een prachtig lied dat door Martina heel goed wordt gezongen. Ik gun Tsjechië zeker een finaleplaats en vind het jammer dat ik niet op haar kan stemmen. Maar hopelijk kan dat wel in de grote finale !!

 5. Br@m schreef:

  Soms zijn er net iets te veel goede nummers waardoor er uit die categorie ook wat af moeten vallen omdat er immers maar 10 landen naar de finale kunnen. Martina is een prima zangeres maar zoals ik er nu tegenaan kijk zie ik Tsjechië als een outsider voor de finale. Mijn nr. 28 van dit jaar.

 6. He1n schreef:

  Goeie stem…leuk liedje…teveel ballads dit jaar en dit is een middenmoter daarvan. Met een goeie act…door naar de finale

 7. RobbieR schreef:

  Ik vind haar stem ook mooi, prima liedje ook.

  Staat bij mij ongeveer op 24)

 8. DirkO schreef:

  Mooie stem , mooi lied. Nu nog een goede staging en ik zeg finale.

 9. GerardMartin schreef:

  Helemaal niet slecht maar helemaal niet slechte nummers gaan niet naar de finale…alleen slechte. Wie weet lukt het Martina toch!

 10. Sandert schreef:

  Ik vind dit, op Portugal na, de mooiste ballade van het jaar. Ik begrijp ook niet waarom het zo laag staat in de peilingen. Tsjechië moet naar de finale!

 11. Nordman schreef:

  Er zijn momenten dat ik het saai vind en ik geen zin heb om naar te luisteren, maar op andere momenten vind ik dit lied best goed en luister ik’m wat vaker. Ik vind de zangeres een hele mooie stem hebben en ze zingt dit lied live ook geweldig. Ik had het lied interessanter gevonden als er wat meer opbouw in had gezeten na het eerste refrein. Toch heeft het lied in mijn ogen (oren) een bepaalde kwaliteit dat het daarom verdient om naar de finale te gaan. 23/43

 12. Kenny schreef:

  Het nummer is heel saai. Maar ik hoor dit liever dan bijvoorbeeld Letland.

 13. MarkusRotterdam schreef:

  Redelijke ballad, lijkt of het lied na het refrein elke keer een beetje instort.
  Ik heb er verder niet zo veel mee.
  Gevalletje net wel/net geen finale

 14. Eddy schreef:

  Erg mooi, zangeres heeft een prachtige stem. Als ik de reacties hier lees ben ik gelukkig niet de enige die zich afvraagt waarom dit nummer op zo weinig bijval kan rekenen. Dit moet gewoon de finale halen …

 15. youri schreef:

  Goed nummer vind ik. Ik hoop maar denk niet dat het de finale gaat halen, puur omdat er maar 10 landen door mogen. Als ze de finale wel halen denk ik dat ze rond de 20e plaats zullen eindigen

 16. riccardo schreef:

  Dertien in een dozijn is het zeker niet. Maar zo komt het nummer wel over. Het is in alles net wat te voorzichtig om te kunnen overtuigen in de smaak en kwaliteit die het wel in zich heeft.

 17. Leendert Jan schreef:

  Ik begrijp wel waarom dit zo laag staat. Hoewel ze goed zingt vind ik het nummer totaal vergeetbaar. Er zit behalve een aardige stem niets in waardoor het me bijblijft. En op het podium in Amsterdam vond ik ook dat ze geen enkele uitstraling had; volgens mij was iedereen alleen maar afgeleid door haar verschrikkelijke kleding. Ik hoorde meerdere mensen na afloop opmerken dat dit het slechtste was wat erbij zat.

 18. Hebbuzz schreef:

  Dus bijna iedereen vind het een fijne zangeres en bijna iedereen ziet het niet de finale halen.

 19. dick schreef:

  I Stand verdiende vorig jaar een veel betere plek dan die belachelijke 25e plaats. Dit nummer steekt schril af bij de vorige bijdrage die muzikaal m.I. veel beter was… maar omdat het een heel mager jaar is met veel vervelende ballads zou dit de finale kunnen halen….

 20. Robert schreef:

  Een ballad die, in tegenstelling tot veel anderen dit jaar, wél blijft hangen na drie minuten.
  Dus een mooie plek in de finale moet zeker mogelijk zijn.
  Alleen, dan moet het optreden er beter uitzien dan afgelopen zaterdagavond in De Melkweg!

 21. riccardo schreef:

  In alles te voorzichtig om de klasse, kwaliteit en stijl die het zeker heeft overtuigend neer te kunnen zetten, vermoed ik.

 22. Dennis schreef:

  Ja een aardige ballade die lekker in het gehoor ligt. Finale vind ik twijfelachtig…….Als ze het zelfde jurkje aanheft als EIC dan zeg ik nee………
  1. Azerbeidzjan 2. Griekenland 3. België 4. Finland 5.Zweden, 6. Polen 7. Montenegro 8. Australië 9 Albanië 10. Tsjechie 11. Georgië 12. Moldavië 13. Portugal 14. IJsland

 23. Edmol schreef:

  Een ballad die ik meteen weer vergeten ben als het afgelopen is. Stuk minder dan de bijdrage van Tsjechie van vorig jaar.