Douze Points 2017 [19]: Servië

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Leendert Jan schreef:

  Een heel degelijk nummer, de break vind ik zelfs erg mooi en leuk dat die enigzins Servisch klinkt. Ze zingt ook meer dan prima, al vind ik haar uitstraling niet fantastisch. Misschien moet ze nog een beetje wennen aan de voorgrond. Servië haalt de finale wel hiermee en als alles klopt kan het in de finale misschien de top 10 halen.

 2. riccardo schreef:

  Klinkt als een nummer van Katy Perry maar wil nergens voluit gaan. Mist een rauw randje en blijft aan de flauwe kant.
  Vind deze moeilijk in te schatten. Als finale dan ver van de top, lijkt mij. Te netjes.

 3. Luuk schreef:

  Lekker nummer, klinkt ook een beetje Servisch. Vind alleen haar uitstraling niet echt geweldig. Mijn nummer 9

 4. youri schreef:

  Goed nummer vind ik. Hopelijk doet ze het live ook goed. Mijn nummer 13

 5. MarkusRotterdam schreef:

  13-in-een-dozijn nummertje. Komt nergens echt op gang. Wordt denk ik gauw vergeten naarmate de avond vordert. Next please.

 6. Michael Adam schreef:

  Dit nummer is gewoon prima. Lekkere instrumentele stukjes, hoop dat ze het live wat extra gaat laten knallen want die climax mist inderdaad lichtelijk.

 7. He1n schreef:

  Saai….Hoor iedere keer falling so deep i.p.v too deep. Hoor dit gelukkig maar 1000 keer. .

 8. GerardMartin schreef:

  Wat is Servisch aan dit lied?? Klinkt in mijn oren net zo “Zweeds” als tig andere nummers. Niet aan mij besteed dit repetitief niemandalletje.

 9. RobbieR schreef:

  Aardig nummer, dit kan door de mand vallen of positief met goede staging opvallen.
  Erop of eronder dus. Mijn nr 20)

 10. robbert-rotterdam schreef:

  De Serviërs hebben hun nummer eens een keer in het buitenland gekocht en dat is te merken. Het hele karakteristieke van de meeste Servische inzendingen is nu onvindbaar en daardoor klinkt het inwisselbaar en vrij anoniem. Het is geen slecht nummer, maar of het opvalt in een reeks van 18 is voor mij de vraag. Ik zou er de telefoon niet voor pakken.

 11. Edmol schreef:

  Wel aardig maar niet meer dan dat

 12. Dennis schreef:

  Aardige bijdrage, klinkt niet vervelend, met wat puntjes hier en daar moet het net de finale kunnen binnen fietsen..Als ze die hebben gehaald kan het nog wel eens top 10 worden door alle votes hier en daar maar ik zal hier niet voor gaan bellen.

 13. Nordman schreef:

  Goed poplied wel, maar ik vind het verder niet bijzonder genoeg. Dit zou Servië naar de finale moeten brengen om daar in ieder geval buiten de top 10 te eindigen. Ik vind het meer een middenmotor. 15/43

 14. Br@m schreef:

  Het gaat er mee door; niet goed maar ook niet slecht. Voor mij is het ook een outsider wat het bereiken van de finale betreft. Mijn nr. 21 dit jaar.

 15. Kenny schreef:

  Dit nummer is te gewoon. Valt niet op.

 16. Esmee schreef:

  Ik vind het best een aardig nummer.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik vind het ook ‘best aardig’. Tegelijkertijd weet ik ook dat ‘best aardig’ niet tot grote puntenaantallen leidt. Bijna alle Nederlandse inzendingen in de periode 2005-2012 waren ‘best aardig’.

 17. Ria NL schreef:

  Ik ben niet dol op deze 20 in een dozijn inzending van Servië. Ik vind er niets Servisch aan. Doe mij maar de mooie Balkan ballades !!

 18. dick schreef:

  mwoh…… ook hier geldt, na beluisteren ook meteen weer vergeten, beetje saai, voorspelbaar en dat terwijl Servie in het verleden geweldige bijdrages gestuurd heeft. Maar ja, het kan niet ieder jaar feest zijn zullen we maar zeggen.

 19. Mile schreef:

  Ria NL:
  Ik ben niet dol op deze 20 in een dozijn inzending van Servië. Ik vind er niets Servisch aan. Doe mij maar de mooie Balkan ballades !!

  Helemaal mee eens. Langzame versie met haar man vind ik leuker: https://youtu.be/ds1OeDkpLm4