Douze Points 2017 [34]: Litouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. harm stirnberg schreef:

  Vanaf het begin mijn nummer 42. Hier heb ik totaal niks mee

 2. youri schreef:

  Ze zijn zo lang bezig geweest met rondes enzo. En dan is dit het resultaat….. bedroevend

 3. Nordman schreef:

  Verschrikkelijk lied. Coupletten gaan nog wel, maar dan…. geen finale voor Litouwen! 42/42

 4. Ed schreef:

  Vreselijk, ook mijn nummer laatst van de 42.

 5. Michael Adam schreef:

  Ik snap werkelijk niét hoe de Litouwers hiervoor hebben kunnen kiezen. Ik wil niet zeggen dat ze een potentiële winnaar hadden in hun selectie maar zeker een paar prima te pruimen nummertjes. Dit lied is dat niet. Op afstand het slechtste lied van het jaar.

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Pffff…. stuur dan niks

 7. gj schreef:

  Precies, stuur dan niets.

 8. Ria NL schreef:

  Ik heb hier ook helemaal niets mee. dit gedrocht staat ook bij mij op nr. 42

 9. ALL Wei schreef:

  nee, ik denk ook niet dat Lithouwen het gaat redden in de finale dit jaar! Het is teveel van Trijntje haar “whaaaijaahaai” en er is er nog eentje dit jaar, nl Belarus/Wit Rusland, en bij hen past het wel in hun liedje en de opgeklopte vrolijkheid. Ik denk dat Fusedmarc gewoon lokale markten en festivals moet gaan doen in de nabije toekomst?. Dit is van alles nog wat en ook weer niets. Ik vond die bijdrage van Aiste erg goed, dat ze dan net hier voor stemmen?? Neen,Geen revolutie uit Lithouwen dit jaar…………..

 10. RobbieR schreef:

  Vreselijk schreeuwlied.
  Lithouwen had inderdaad prima nummers in die eeuwige voorrondes.

 11. jimmy schreef:

  van zo’n liedje krijg je stress of word je ronduit ambetant van.. lijkt me niet de bedoeling

 12. Toine schreef:

  VRE-SE-LIJK

 13. jarno schreef:

  Als ik Litouwen was zou ik eens gaan polsen bij Gjan, een zangeres met een hele eigen klank en in vergelijking met wat er de laatste jaren wordt ingezonden zeer afwijkend.

  https://youtu.be/xdb5mHuF2Qs

 14. Leendert Jan schreef:

  Vreselijk nummer, slecht gezongen, die kunnen de tickets terug naar Vilnius op vrijdag vast boeken.

 15. Br@m schreef:

  Vreselijk ADHDtypje met nikserig flutlied; hoe kun je zoiets uitkiezen om je land mee te vertegenwoordigen en dat dan ook nog eens na al die voorrondes – pfffff. Bij mij staat ze op nr. 40 want Hongarije en Oekraïne zijn nog erger in mijn ogen.

 16. Sandert schreef:

  In mijn lijstje staat Litouwen dit jaar in de middenmoot. Ik vind deze inzending niet zo slecht als vele anderen, sowieso vind ik dit een beter lied dan dat van Donny Montell vorig jaar. Maar goed, echt geweldig is het natuurlijk ook niet. Geen finale voor Litouwen.

 17. ALL Wei schreef:

  RobbieR:
  Vreselijk schreeuwlied.
  Lithouwen had inderdaad prima nummers in die eeuwige voorrondes.

  Ja, ik volg normaal al die voorrondes niet zo, maar toevallig stuitte ik op deze. Wat ik al schreef; Aiste was erg goed in mijn ogen, maar zelfs Lolita Zero die geweldige Drag Queen ala Prisilla the Queen of Desserts kon bij mij best wat goedkeuring krijgen, want ik zag al dat ze het hele ESC circus op zijn kop ging zetten!!! “Get Frightened” hahaha Geweldig wat een durf, heel wat beter dan die gast uit Montenegro met zijn nepstaart!!………………en vreselijke stem!! (owe, maar ik hoop dat ik niemand hiermee beledig………..?? Heb zo ondertussen ook mijn buik vol van die aanvallen die je krijgt op bv YT of andere international ESC fora, van die hysterische Gabanni fans. Dat je een liedje goed vind ok!! Dat je dat liedje ook het BESTE vindt?? Prima. Maar voordat je al ‘buh’ hebt ingetikt, moet je zelf gaan zitten verdedigen!! Ik denk dat dat juist contraproductief werkt!??) Afin, maar dat is off topic, we hadden het hier over “The rain of revolution”- NEXT

 18. Dennis schreef:

  Nee dit is 3 keer niets……Finale lijkt me onwaarschijnlijk maar je weet het maar nooit.
  1. Ierland 2. Malta 3. Macedonië 4. Nederland 5.Oostenrijk 6.Roemenië 7 Bulgarije 8 Belarus .9. San Marino 10. Zwitserland 11. Denemarken 12.Noowergen 13. Servië 14. Hongarije 15. Kroatië 16.Litouwen

 19. GerardMartin schreef:

  Ik heb er al veel op de 42e plaats staan en daar kan deze prima bij.

 20. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is wat mij betreft bij uitstek het lelijkste liedje van dit jaar. Dit is echt verspilling van moeite en geld. Litouwen zou zich eens achter de oren moeten krabben. Het is al vanaf het begin mijn minst favoriete ESF land en voorlopig heb ik nog geen reden gezien/gehoord om die mening te herzien.

  • jarno schreef:

   De enige inzending uit Litouwen die ik een beetje te pruimen vond was Sasha Song in 2009.

 21. Hein schreef:

  Ogene zeker door met al die bagger. Mocht dit niet gebeuren dan….

 22. Jim schreef:

  Even off topic: wanneer reist ogene af naar ukraine? En wanneer zijn de eerste repetities??
  Ben inmiddels super benieuwd naar wat ze aantrekken en de staking!
  Je hoort zo weinig

  • Sannie schreef:

   Ze vertrekken 1 mei naar Kiev en de eerste rehearsal is 2 mei om 14:20 uur. De 2e rehearsal is 6 mei om 10 uur.

 23. riccardo schreef:

  Het is vooral de manier van zingen die het onaantrekkelijk maakt. Kan me hier best een soort ‘obscure’ variant bij bedenken die het ineens in een heel ander daglicht zet. Muzikaal gezien vind ik het nog best interessant. Zeker in verhouding tot veel van de anderen. Wat er staat is het enige dat telt en het valt niet lekker, zo.

 24. Deniz schreef:

  Het blijft wel in je kop zitten, ik betrap me er elke keer op dat ik Yeah, Yeah zing, terwijl dit een van mijn laatste plaatsen is dit jaar.

 25. Luuk schreef:

  Wat een gedrocht van een lied. Dan ben je maanden bezig met selecties en dan stuur je dit. Hoe dan?! Er zaten echt veel betere nummers tussen, zoals Greta Zazza. Gaat met Slovenië om de laatste plaats strijden.