Douze Points 2017 [42]: Verenigd Koninkrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Sim@ schreef:

  Eén van de betere inzendingen van UK van de laatste jaren.
  Ik vrees echter wel weer voor een zeer lage score.

 2. Nordman schreef:

  Zeer goede zangeres met een goede uitstraling, echter haar lied….het lukt me niet om’m af te luisteren. De nieuwe muziekband is een verbetering, maar nog steeds klinkt het me allemaal te depri. Dit is niet mijn ballade. 38/42

 3. Michael Adam schreef:

  De UK stuurt een geweldig goede zangeres met een Mwah liedje… Het zal niet laatste worden maar ik verwacht ook geen wonderen.

  Dit is dan ongeveer mijn top 42… deze zal vast enorm veranderen de komende week. Ik ben erg benieuwd naar de repetities!

  1. Bulgaria
  2. Azerbaijan
  3. Hungary
  4. The Netherlands
  5. Estonia
  6. Macedonia
  7. Italy
  8. Latvia
  9. Belgium
  10. France
  11. Israel 12. Ireland 13. Norway 14. Montenegro 15. Romania 16. Sweden 17. Serbia 18. Armenia 19. Austria 20. Albania 21. Belarus 22. Moldova 23. Switzerland 24. Ukraine 25. Australia 26. Germany 27. Greece 28. Finland 29. Iceland 30. Croatia 31. Czech Republic 32. San Marino 33. Cyprus 34. United Kingdom 35. Portugal 36. Malta 37. Slovenia 38. Poland 39. Spain 40. Denmark 41. Georgia 42. Lithuania

  • GerardMartin schreef:

   In jouw top 10 staan 3 nummers die ik er wel in vind passen en 7 zeker niet?

   • Michael Adam schreef:

    Verschil moet er wezen:p ik weet overigens zeker dat er een paar live gaan tegenvallen en dus m’n top tien uitvallen. Macedonië bijv…

 4. GerardMartin schreef:

  Waardeloos nummer uit popland nummer 1 en dat is jaar na jaar zo. Samen met Duitsland en Spanje gaan zij ook dit jaar voor de onderste regionen.

 5. Bandido - Georgia schreef:

  Ik was hier in eerste instantie niet meteen zo van onder de indruk. Ik vond het wat saai, en de zangeres wat schel. Maar na EIC heb ik mijn mening wat herzien, want het kwam toch beter over dan ik had verwacht. Desalniettemin zal het nooit een van mijn favorieten worden, maar ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, want ik vind deze heel lastig te voorspellen.

 6. RobbieR schreef:

  Ik heb een haat/liefdesverhouding met het nummer.
  Live komt het beter over dan op de plaat.

 7. Br@m schreef:

  Op zich geen onaardig nummer maar ik vind de nieuwe versie geen verbetering. Zangeres heeft overgens wel een goeie stem. Dit zou wel eens in de middenmoot kunnen eindigen als het meezit. Mijn nr. 24 van dit jaar.

  Dan nog even mijn complete top 42:
  1. Estland
  2. Slovenië
  3. Roemenië
  4. Zweden
  5. Israël
  6. Nederland
  7. Australië
  8. Griekenland
  9. Azerbeidzjan
  10. Italië
  11. Finland; 12. Cyprus; 13. Oostenrijk; 14. Kroatië; 15. Ierland; 16. Macedonië; 17. Bulgarije; 18. Montenegro; 19. San Marino; 20. Servië; 21. Frankrijk; 22. Wit-Rusland; 23. Zwitserland; 24. Verenigd Koninkrijk; 25. België; 26. Armenië; 27. Duitsland; 28. Tsjechië; 29. Portugal; 30. Polen; 31. Malta; 32. Albanië; 33. Georgië; 34. Denemarken; 35. Spanje; 36. Moldavië; 37. Letland; 38. IJsland; 39. Noorwegen; 40. Litouwen; 41. Hongarije en 42 Oekraïne.

 8. mike B schreef:

  Je zit te wachten op iets dat niet komt….

 9. MarkusRotterdam schreef:

  Ik heb het geluisterd en direct alweer vergeten.
  Weer zo’n nietszeggende bijdrage. Helaas voor het VK, geen Londen volgend jaar.

 10. gj schreef:

  De beste inzending sinds wellicht 2009. Ik zie het tot nader inzien rooskleurig in voor een kans op de linkerhelft.

 11. Ria NL schreef:

  Ik vind het een mooi lied. Eén van de betere inzendingen van het land sinds jaren. Van mij mag zij in de top 10 eindigen.

 12. Edmol schreef:

  Een van de betere inzendingen van Verenigd Koninkrijk van de laatste jaren. Laatste zal het niet worden denk ik, maar ook geen top 10.

 13. Leendert Jan schreef:

  Je kunt ieder jaar wel weer een litanie beginnen over hoe wonderlijk het is dat het beste popland ter wereld zulke matige, nietszeggende liedjes naar het songfestival stuurt, maar het is niet anders. En het moet gezegd dat het zeker wel eens minder is geweest dan dit jaar. Het is geen supernummer, maar het is toch wel leuk opgepoetst en ik moet ook toegeven dat Lucie wel indruk maakte bij Eurovision in Condert. Erg leuke vrouw en een geweldige stem. Ik hoop alleen dat die bloemenkrans in Kiev niet terugkomt. Ergens denk ik dat de Britten wel weer eens in het linkerrijtje van het scorebord zouden kunnen komen.

 14. Leendert Jan schreef:

  Hebben we ze alle 42 gehad? Dan hierbij mijn “klassementje”:

  Top!
  Italië, Portugal, Wit-Rusland

  Goed
  Armenië, Australië, België, Bulgarije, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk

  Aardig
  Azerbeidzjan, Cyprus, Denemarken, Ierland, Malta, Moldavië, Nederland, Polen, Roemenië, Servië, Verenigd Koninkrijk, Zweden

  Mwah
  Albanië, Duitsland, Georgië, Griekenland, IJsland, Israël, Letland, Macedonië, Montenegro, Noorwegen, Tsjechië, Zwitserland

  Slecht!
  Kroatië, Litouwen, Oekraïne, San Marino, Slovenië, Spanje

 15. JvE schreef:

  Zoals ik al eerder aangaf,ik heb duidelijk een afwijkende smaak,want ik vind deze inzending,samen met Og3ne,de beste van dit jaar!! Ik vind het een mooi nummer uitgevoerd door een zangeres met een mooie stem. Eindelijk weer ‘s een topnummer uit de UK vind ik en mag van mij heel hoog eindigen!

 16. riccardo schreef:

  De zangeres redt deze amateuristische compositie die te weinig om het lijf heeft om nog eens lekker in weg te kunnen duiken. Denk dat het op basis van de eerste indruk zo hier en daar nog wel wat punten pakt.

 17. gj schreef:

  Wat fijn trouwens dat Bardo en Josh Dubovie toch het Songfestival gewonnen hebben ^

 18. Matje schreef:

  Betere inzending uit GB door een sterk vocale zangeres .Verdient voor mij een idd klassering.

 19. Luuk schreef:

  Een van de betere inzending van de UK. Ben benieuwd hoe dit live wordt gebracht. 13/43

 20. MarcvdHeijden schreef:

  Ook mijn volledige top;

  1. Azerbeidzjan
  2. België
  3. Italië
  4. Frankrijk
  5. Noorwegen
  6. Finland
  7. Tsjechië
  8. Armenië
  9. Macedonië
  10. Bulgarije
  11. Roemenië, 12. Servië, 13. Hongarije, 14. Estland, 15. Nederland, 16. Albanië, 17. Wit-Rusland, 18. Zwitserland, 19. Australië, 20. Letland, 21. Portugal, 22. Zweden, 23. Griekenland, 24. Denemarken, 25. Polen, 26. Oostenrijk, 27. Verenigd Koninkrijk, 28. Israel, 29. Ierland, 30. IJsland, 31. Cyprus, 32. Oekraïne, 33. Duitsland, 34. Moldavië, 35. Montenegro, 36. Spanje, 37. Kroatië, 38. Georgië, 39. San Marino, 40. Malta, 41. Litouwen, 42. Slovenië

 21. DirkO schreef:

  Saai nummer , met de “opzeg coupletten” , en een niet prettige stem.
  Achterhoede voor de UK.

 22. Sandert schreef:

  Mijn top 5 van dit jaar:

  1. Italië
  2. Frankrijk
  3. Portugal
  4. Tsjechië
  5. Oostenrijk