Kiev Live: Eerste beelden repetitie OG3NE!!

Dit vind je misschien ook leuk...

161 reacties

 1. Nederland nu 8e bij de ‘trading’ odds van Betfair Exchange:
  http://i.imgur.com/IA1ATZI.png

 2. Michael schreef:

  11de nu

  Michael:
  12de nog steeds

 3. Michael:
  11de nu

  Kijk nou even goed heren. Altijd eerst de ‘exchange’ odds kijken helemaal rechts. De odds op de exchange/trading markt, zoals Betfair Exchange zijn flink kleiner geworden: 56 nu tegenover rond de 100 gisteren. Wat later passen de traditionele bookmakers zich hier op aan (zoals nu gebeurd, begint blauwer te worden). Als Unibet dat nu ook nog even doet, dat gaat die lelijke ‘100’ weg en is de stijging op Oddschecker een feit :-).

  • Michael schreef:

   Dank je wel voor de uitleg, want ik snap er geen drol van. Waardeer ik erg Gert! Thnx haha

   • Will Geerts schreef:

    Snap ook niet dat Belgie nog steeds 9e staat. Daar lijkt me toch een enorme vertraging op te zitten, zeker als je weet dat de kans reëel is dat we zelfs de finale niet halen dit jaar.

 4. Will Geerts schreef:

  Zijn die meiden goed bezig zeg, it’s like magic !

 5. Will Geerts:
  Snap ook niet dat Belgie nog steeds 9e staat. Daar lijkt me toch een enorme vertraging op te zitten, zeker als je weet dat de kans reëel is dat we zelfs de finale niet halen dit jaar.

  Klopt, dalers worden vaak minder snel geupdate. Belgie zou ik nu uit de TOP 15 zetten in the “Outright Victory”-markt. Azerbeidzjan snap ik ook niet helemaal. Gaat zeker de finale halen, maar ik denk dat het iets te alternatief is voor televoters om hoog in het linkerrijtje van het scorebord te komen. Portugal staat echt veel te hoog. Maar dat betekent dat er straks voor dat land flink gehandeld kan worden tijdens de generale repetitie.

  Er zijn de dag op de halve finales en finale altijd 2 landen in de TOP 12 van Oddschecker (“Outright”-markt) die het niet gaan redden.

 6. Starkoo schreef:

  oddschecker 11de snap alleen niet waarom Portugal op 3 staat en Belgie nog steeds hoger dan Nederland ter wel ze gewoon niet goed kan zingen. Ik zeg finale en zeker in de top 5!

  • Johan schreef:

   Dat snap ik dus ook niet, en die jodel act is ook niet veel bijzonders, lang niet zo goed als Og3ne. Ik denk zelf ook dat og3ne ons gaat verrassen……ik geloof erin👍

 7. ALL Wei schreef:

  Will Geerts:
  Als ze op zaterdag in de 2e helft kunnen optreden, is een Top 10 mogelijk. Ook leuk dat Nederland het ook kan zonder Pannecoucke, misschien toch wat overschat.

  Ik heb volgens mij ergens gelezen dat Pannecoucke de staging van Manuel van Spanje doet?

 8. Starkoo:
  oddschecker 11de snap alleen niet waarom Portugal op 3 staat en Belgie nog steeds hoger dan Nederland ter wel ze gewoon niet goed kan zingen. Ik zeg finale en zeker in de top 5!

  Even mijn bovenstaande opmerkingen lezen beste Starkoo ;-).

 9. Ruud schreef:

  Nederland inmiddels 9e bij de bookies…

 10. Mark schreef:

  Oddschecker, NL nu op een geweldige 9e plek!
  Goed bezig die meiden! ❤️

 11. Michael schreef:

  7de België voorbij

 12. Michael schreef:

  9 haha drukte te snel op reactie plaatsen

 13. Karen schreef:

  Sorry als ik zo negatief ben, maar klopppen die views op youtube wel. Bij elk kanaal heeft NL zoveel meer dan de rest, top natuurlijk, maar op mij komt het daarom ook een beetje ongeloofwaardig over. Zo’n groot verschil, dat kan toch bijna niet? Tot nu toe ook op het officiele kanaal van Eurovision Song Contest. De rest van vandaag, de nummer 2 Denemarken met rond de 33.000. Nederland echter met groot verschil op 1: rond de 77.000 views. Verschil echt heel groot.

 14. Michael schreef:

  Karin komt, omdat het songfestival heel erg leeft hier op het moment.

 15. Michael:
  Karin komt, omdat het songfestival heel erg leeft hier op het moment.

  Denk het ook. Songfestival is A) sinds Anouk uit de pan geschoten qua populairteit hier en B) wat wil je ook met een land dat zo mega-dicht bekabeld is met glasvezel. Internet-dichtheid in Nederland is erg hoog. Vandaar dat op Twitter heel vaak NL-dingen trending zijn, tussen al die Amerikaanse trending onderwerpen.

  En misschien ook een beetje omdat er veel O’G3NE-fans zijn. Sinds The Voice loopt iedereen weg met deze drie dames. Ik had er eerst niet zoveel mee op, maar ben nu toch ook om. En het schijntttt, dat de geaccrediteerde pers in Kiev er nu ook mee weg loopt;-).

 16. Karen schreef:

  Bedankt voor de uitleg allemaal! En laten we hopen dat er ook genoeg buitenlanders tussen zitten, en die ook echt daadwerkelijk volgende week donderdag gaan stemmen :)

 17. Nexitmarie schreef:

  Op 2 in Slovenië en hoog bij de bookies WOW. Als ik mij herinner stegen de Common Linnets pas de top 10 in bij de bookies NA de generale repetities. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het liedje maar het klonk live toch wel heel erg goed. Finale zouden ze fluitend moeten halen.

 18. Michael schreef:

  Nee de linnets stegen op hetzelfde moment als og3ne volgens mij, alleen de linnets moesten veel meer landen voorbij bij de bookmakers

  • Matje schreef:

   De liinnets stegen idd pas na de generale repetities maar schoten pas echt de top 10 in tijdens de halve finale en niet eerder wat me toen erg verbaasde omdat men zeer lovend sprak over hun optreden maar NL had toen nog geen echt goede reputatie . Kan het me niet meer voor de volle 100 % herinneren maar weet nog wel dat ik in die jaren oddscheckers erg in de gaten hield om direct te kunnen zien welk optreden wel/niet goed overkwam . Bij het zien dat de bookies zeer goed reageerden op TLC wist ik dat we goud in handen hadden. Tussen de twee sem’s in stegen ze naar een derde plaats in oddscheckers , achter Zweden en Armenë .

 19. Peter schreef:

  Nu op NPO een registratie van een concert van O”3GENE

 20. harm stirnberg schreef:

  Wat gaaf op nummer 3 in de I Tunes in Slovenië.

 21. Starkoo schreef:

  En hop hop onze ooster buren voorbij bij de oddschecker p9 nu België 11de, hoop wel dat de Belgen zich herstellen

 22. Michael schreef:

  Nederland en België samen top zal mooi zijn

 23. Johan schreef:

  Johan:
  Dat snap ik dus ook niet, en die jodel act is ook niet veel bijzonders, lang niet zo goed als Og3ne. Ik denk zelf ook dat og3ne ons gaat verrassen……ik geloof erin👍

  Rusland was vorig jaar ook topfavoriet, maar werd uiteindelijk 3e, dus het zegd allemaal niks

 24. RobRotterdam schreef:

  Mijn top 3: Italie, Nederland en Portugal. Waarvan ik gok dat Portugal er met de winst van door gaat.

 25. RobRotterdam schreef:

  Schitterend emotioneel interview met de vader van Lisa , Amy en Shelley: maakt op mij diepe indruk. Te vinden op de site van het Algemeen Dagblad.

 26. harm stirnberg schreef:

  Bij de pers in Kiev lijkt Nederland het helemaal niet zo goed te doen. Staan daar op een 11e plaats.

 27. Anonimus schreef:

  Wat vreemd dat Nederland daar zo ontzettend laag staat bij de pers.

 28. harm stirnberg schreef:

  2e halve finale staat hier rechts bij de tweets.

  • Max Mark schreef:

   Joh TCL stond bij pers ook op een 9e plek in de halve finale. Dat werd gewoon de eerste. Dus niks aan de hand :-)

 29. RobbieR schreef:

  Ik zie dat zij op het algemene bord 4e staan met nog een aantal landen?

  • harm stirnberg schreef:

   Staat allemaal dicht bij elkaar, denk dat er nog maar een paar mensen gestemd hebben. Ze kunnen beter wachten tot er veel meer mensen hebben gestemd. zo als nu kun je er weinig op uit doen denk ik.

 30. RobbieR schreef:

  Dus paniek voor niets :-)

 31. RobbieR schreef:

  Ik weet wel dat net als voorgaande jaren, de journalisten uit diverse landen voor de generale repetities stemmen mogen geven. Dat gaat door tot de eerste halve finale dag en dan door tot tweede semi.

  Daarna wordt er opnieuw gestemd voor de finale.

 32. Kenny schreef:

  ONGELOOFELIJK! VAN 10 NAAR 9e IN 10 MINUTEN O_O \^o^/

  http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision

 33. Esmee schreef:

  Azerbaijan, Roemenië en Bulgarije kunnen we nog wel voorbij. Dat zou ons dan op een 5e plaats brengen…

  • Matje schreef:

   iemand op esnation messageboard heeft uitgedokterd hoe vaak het voorkomt dat een lled in de top 10 van oddscheckers zich niet wist te kwalificeren voor de finale. Dit was dus bijna elk jaar het geval!
   De zusjes stomen op het moment lekker door en voorzie een zesde plek voor morgen , na de eerste semi zullen ze weer wat zakken waarna het na de tweede semi alle kanten op kan gaan.

 34. Lola schreef:

  hahahaha stelletje idioten jullie met jullie Oddchecker…..alsof dat alles zegt!! Het gaat om de avond zelf, hoe hoog je eindigt…..

  • Richard schreef:

   Natuurlijk geeft die oddschecker maar een beeld. Ook zet men soms landen laag in ratio om te zorgen dat daar meer op gewed wordt. Maar de tendens is wel positief (als je het als Nederlandse fan bekijkt). Toen alle nummers bekend werden stond NL laatste in semi 2. Voor de repetities begonnen 20e. In de repetitie week gestaag geklommen. En zelfs vandaag na een goede repetitie van UK dat land nog voorgebleven. Ik ben blij dat og3ne hun deelname serieus genomen hebben. Gedegen voorbereid. En ja het lied is misschien ouderwets, maar zingen kunnen ze. En dat is toch 50% van het optreden.

 35. Vlaming schreef:

  Ja, komt Lola is populaire artiestennaam in België voor de madammekes van plezier

 36. Max Mark schreef:

  NL komt in top 5. Kan niet missen.

  Ik gok toch op winst Italië.

  En dan naast Italië en Nederland voor de rest in top 5: Bulgarije, Zweden, Portugal. Armenië komt nog dichtbij.

 37. Kenny schreef:

  Even iets leuks tussendoor. De Modern Talking versie van Estland XD

  https://www.youtube.com/watch?v=a9hMY8_PdFU

 38. Aad schreef:

  Dat klopt!

 39. Ruben schreef:

  Hé daar hebben we onze cd speler Lola ook weer, die alleen wel een beetje blijft haperen. Er komt steeds dezelfde tekst uit. Ik denk dat we hem maar even moeten laten repareren.