Kiev live: Songfestival officieel geopend

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. gj schreef:

  Die Lisa en haar decolleté toch :)

 2. jos schreef:

  prima toch

 3. Eddy schreef:

  Ik heb zo’n gevoel dat Nederland het veel en veel beter zal doen dan België.
  Het is ontzettend spijtig, maar Blanche mist elk sprankeltje van spontaniteit, persoonlijkheid en inzet.
  Het lijkt wel alsof ze gigantisch tegen haar zin op het podium staat.
  Ik begrijp niet dat de mensen van de RTBF, die zo prima Loïc Nottet en Roberto Bellarossa hebben gecoacht, hier de bal totaal mis slaan.
  Dat is ontzettend treurig, omdat het liedje alleen maar positieve reacties krijgt.
  Ik vrees voor een fiasco à la Axel Hirsoux … en ik had zondermeer veel en veel meer verwacht van ‘onze’ inzending, want ik ben Belg.
  Een gemiste kans.
  Kan alleen maar hopen dat dit jaar de overwinning naar Italië of Portugal gaat. Dat zou het ESC meteen een stuk zonniger en minder politiek getint maken.
  Heel vreemd is dat ik, nu ik de CD heb, op m’n MP3 speler het liefst luister naar de Tsjechische bijdrage. Heel aangenaam liedje is dat.

  • Matje schreef:

   idd erg sneu voor het land maar laat het een les zijn voor de anderen , een act staat in combi van lied/artiest/uitvoering. Blanche heeft iets zeer terughoudends en op zich is met deze eigenschap niets mis maar wel als je een publiek figuur bent. Vanmiddag op de rode loper leek het ook al dat ze totaal niet wist wat er gaande was en het maar eng vond. Jammer , lied is waarschijnlijk sterk genoeg om door te stomen naar de finale mits goed gezongen en daar houd ik mijn hart voor vast.

   • Br@m schreef:

    Ze zingt het ook als een angsthaas ondanks het feit dat ze zegt dat ze het naar haar zin heeft op het podium. Heel tegenstrijdig allemaal.

 4. harm stirnberg schreef:

  Super trots op Og3ne vooral omdat ze alles zo professioneel aanpakken. Ik hoop echt dat ze een plekje in de top 10 mogen krijgen. Wat zal hun moeder thuis alles met trots volgen.

  • Bart schreef:

   Blanche zal morgen optreden in een zwarte jurk! Nieuws komt van songfestival commentator Peter Van De Veire.

   • Matje schreef:

    Deed Trijntje ook , maakte ook niets uit voor eindresultaat

   • Leendert Jan schreef:

    Trijntjes nieuwe outfit was ook niet echt een verbetering. Maar ze hebben wel gemeen dat ze allebei bijzonder weinig uitstraling hebben.

 5. Lola schreef:

  Trijnte outfit is Hollandse haute couture pas cher….. LOL!!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Gelukkig kun je nog om je eigen grapjes lachen. Dan is er nog iemand die erom lacht.

 6. Ria NL schreef:

  Leuk om te zien dat Salvador Sobral van Portugal veilig is aangekomen in Kiev en toch naar het openingsfeest is gekomen. Ik was even bang dat hij er toch niet bij zou zijn. Ik kijk er naar uit om het liedje in zijn uitvoerig te horen.

  • Wim1970 schreef:

   Goh, ineens beter?

   • Leendert Jan schreef:

    En niet gediskwalificeerd hè? De EBU heeft zich lang beraad over de dringende adviezen van Wim1970, en toch besloten dat Portugal mee mag doen.

 7. Sanne schreef:

  Belgie komt wel goed. Nummer blijft goed namelijk. De jurk zal al een hele verbetering zijn, zwart ipv. wit, en ze wordt ook steeds relaxter. Ik heb er nog steeds alle vertrouwen in. Ook omdat de eerste halve finale niet zo sterk is als de 2de. Dus die finale plaats is wel binnen. Het songfestival echt winnen, wat van te voren echt wel mogelijk was, is het niet meer. Ze hadden meer met de act kunnen doen, blijft zo jammer. Gemiste kans. Maar hieruit blijkt wel weer. Met alleen een goed nummer kom je er niet. Je moet ook een goede act en performance kunnen neerzetten. Misschien is dat laatste nog wel het belangrijkste. Het hele plaatje moet gewoon kloppen.

 8. Hein schreef:

  Die kleding van ogene op de opening erg ordi…alla trijntje..kan die man niks anders verzinnen. Albert kuip gehalte…wat ze dragen tijdens halve finale o.k. hoor. Vond de uitvoering op de kruk geheel in het wit ook erg mooi hoor.
  Al dat handjegedoe met en zonder microfoon 3 keer niks. …zooo ingestudeerd. Intiem op 3 barkrukken…thats it

  • Peter schreef:

   Tja Hein, als je dan nergens verstand van hebt, geef dan ook geen commentaar. Waar staat dat de kleding van de opening ook door dezelfde ontwerper van Trijntje is gemaakt? Dat van de halve finale wel. Zowel die outfit als van de opening ziet er gewoon geweldig goed uit.

   • Sanne schreef:

    Ach Hein moet ook even zijn zegje doen. Bedankt voor deze top bijdrage. Dat hij iets niet mooi vind, betekent nog lang niet dat het ordinair is. Wat moeten ze dan dragen? Armen en benen helemaal bedenkt? Geen stukje huid zichtbaar? De meiden zien er top uit, mooie meiden en dat mogen ze best laten zien. Als je het vergelijkt met andere deelnemers valt de kleding van de dames heel erg mee. We leven niet meer in de jaren 50 Hein.

 9. jarno schreef:

  Ik wil iedereen die al in Kiev is alvast heel veel plezier wensen.

 10. Wat gaan die songfestivalweken toch ontieglijk snel. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om maar alvast mijn voorspellingen te posten. En ik heb een voorgevoel dat Nederland weleens in de TOP 3 van de halve finale kan komen…..

  https://songfestivalwerk.wordpress.com/2017/05/08/ontbijt-terugblik-%e2%96%a0-voorspellingen-1e-2e-halve-finale/

 11. ray schreef:

  Amy ziet er prachtig uit!Lisa had wel een iets minder opzichtig decolleté mogen hebben.
  Less is more!!!
  Blanche zag er prima uit in haar prinsessen jurk,heel schattig.

 12. Marco schreef:

  De schaduwkanten van het songfestival in Kiev worden helaas ook al zichtbaar: ‘een homofobe escalatie in de regio, in reactie op de toegenomen openheid van de LHBTI-gemeenschap’ (https://www.coc.nl/homepage/anti-lhbti-incidenten-oekraine-aan-vooravond-songfestival).

  Ik hoop dat de internationale pers deze misstanden ook durft te benoemen. En niet, zoals Oekraïne ongetwijfeld graag zal willen, de goed-nieuws-show achteloos en klakkeloos overneemt.

 13. riccardo schreef:

  Een hele goede rode loper performance van OG3NE als je het mij vraagt. Daar is overduidelijk aandacht aan besteed.
  De manier waarop ze zichzelf weten te verkopen, professionele ervaring etaleren en super toegankelijk zijn valt op.
  Outfits stuk voor stuk en als geheel zeer prima. Nog belangrijker is dat de dames staan te shinen op de juiste momenten en veel enthousiasme communiceren. Wat dat betreft doen ze het zeker niet minder dan laat ik zeggen Italië. Als ze echt willen winnen zal er op de avond zelf iets magisch moeten ontstaan, ze hebben nog even om daar over na te denken. Dat kan!