Kiev Live: Eerste beelden repetitie OG3NE!!

Dit vind je misschien ook leuk...

161 reacties

 1. richard schreef:

  Te gek! Indrukwekkend…

 2. Br@m schreef:

  Die alom bejubelde Francesco krijgt nog een hele dobber aan deze dames!!!!!!!!!!!

  • Lola schreef:

   YOU wish Polder boy!!! Francesco in top 5, Jouw 03xNIks niet in de top 10! Lied is gewoon ZWAK en oudated.

   • riccardo schreef:

    Je hebt polders en polders. In die van mij wonen hele leuke mensen. See you in the finals, Lola!
    Watch OG3NE!

   • dick schreef:

    Ach het kind is weer wakker geworden. Heeft nog nooit op een normale manier ergens op gereageerd. Ik zou zeggen negeren deze “dame”…

  • koos schreef:

   Francesco kreeg helemaal geen dobber aan de dames,fluitje van een cent !!!!!

 3. Matje schreef:

  alleen jammer dat het geluid en beeld niet helemaal synchroon lopen in dit videootje. Verder helemaal top! Nu nog de tv beelden , kan niet wachten .

 4. Ria NL schreef:

  WOW !!! dit klinkt zo prachtig en het ziet er heel mooi uit !!! Ik ben zo trots op jullie !!!

 5. RobRotterdam schreef:

  P E R F E C T

  • Og@yne schreef:

   nee dat was nog niet perfect

   • Johan schreef:

    Dit was perfect, helemaal top, beter kan niet chapeau voor de meiden, het is werkelijk een top prestatie👍👍👍👍 ik geloof erin

   • Og@yne schreef:

    nee niet verdraaien dat was niet perfect en ze gaven het zelf bij de ie persconferentie aan .

 6. Richard schreef:

  Hoe zijn de reacties nu van buitenland?

  • Richard schreef:

   eurovisionbelgium
   In het verleden werden meidengroepen vaak genadeloos afgestraft. Bij OG3NE zal dit volgens ons niet gebeuren. De groep heeft de vocale capaciteiten die hoe dan ook geapprecieerd gaan worden. Nederland zal dit jaar de finale halen, maar wat het daar gaat doen zal vooral afhangen van een goede loting

   songfestival.be
   De zevende repetitiedag wordt op stijlvolle wijze geopend door Lisa, Amy en Shelley, de zingende zusjes van OG3NE. De song Lights and Shadows wordt ook op de tweede repetitie naar een hoger niveau getild door de prachtige en loepzuivere harmonieën van de zussen, hun uitgekiende choreografie en de eerder subtiele, maar zeer passende podiumachtergrond op de LED-schermen. Aan dit optreden als geheel is absoluut niets negatiefs aan te merken. De Nederlanders kunnen met opgeheven hoofd richting tweede halve finale.

   blog.prinz.de
   Die drei Schwestern sind dagegen sowas von auf dem Punkt, die haben gestern sicher nicht mehr groß gefeiert. Absolut sauber gesungen wirkt „Lights and shadows“ auch heute wie aus einem Guß.
   Die Bewegungen sind zwar nicht 100% synchron, aber am Ende kommt es bei diesem Song vor allem auf die Stimmen an, und die sind 150% aufeinander abgestimmt.

   Alles in allem kann man hier wirklich nichts mehr dran korrigieren, es wirkt dermaßen rund und die Drei selbstsicher wie nur wenige Acts. I like.

 7. sflover schreef:

  Dit klinkt toch gewoon perfect! Goed gedaan meiden!
  Amy vloog ff een beetje de bocht uit bij “on your shoulders” en oefende dat ook solo keer voor laatste opvoering, maar vocaal is het gewoon perfect. hopelijk ook goede regie en dan kunnen we zeker de finale halen.
  net gekeken via ESCYounited tv op YouTube en veel commentaren zeggen toch dat de dames erg goed zingen maar het nummer “dated” en “boring” vinden…ik denk dat het straks met het totaalplaatje zeker goed moet zijn voor plek in finale en dan top 15, misschien top 10..

 8. ray schreef:

  Goede reacties van de Belgen…
  De zevende repetitiedag wordt op stijlvolle wijze geopend door Lisa, Amy en Shelley, de zingende zusjes van OG3NE. De song Lights and Shadows wordt ook op de tweede repetitie naar een hoger niveau getild door de prachtige en loepzuivere harmonieën van de zussen, hun uitgekiende choreografie en de eerder subtiele, maar zeer passende podiumachtergrond op de LED-schermen. Aan dit optreden als geheel is absoluut niets negatiefs aan te merken. De Nederlanders kunnen met opgeheven hoofd richting tweede halve finale.

 9. riccardo schreef:

  Goed gedaan. Misschien risico nemen door zo hier en daar vocaal flink buiten de lijntjes te gaan kleuren. Dat kunnen ze. Grote vraag blijft of het als nummer opzich genoeg indruk maakt voor de hoogste plaatsen. Verder petje af. Komt behoorlijk goed met onze OG3NE als je het mij vraagt. Benieuwd naar de visuals.

 10. Paysbart schreef:

  Ziet er perfect uit. Je kan goed zien dat de meiden er uren werk hebben ingestopt. Complimenten!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Uren werk en veel geld. En dat betaalt zich uit. Ik hou van hun perfectionistische aanpak. Ze gaan er gewoon voor. Top!

 11. Pippeloutje schreef:

  Ik hoop dat ze het niet zo uitzenden en dat we meer van de achtergrond kunnen zien, want die is zo ontzettend mooi!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Dit is maar opgenomen door één camera en is natuurlijk niet wat uitgezonden wordt.

 12. ALL Wei schreef:

  PRACHTIG!!! Goed gedaan Meiden!! Finale is binnen lijkt me

 13. Peter schreef:

  Zefs ESCNation is heel positief, tot aan geroerd en kippenvel aan toe.

 14. Og@yne schreef:

  Perfect was het zeer zeker niet , verder wel absoluut heel erg goed gedaan zo op de vroege ochtend !
  Heb nooit zorgen gemaakt dat ze finale niet gingen halen. Het is uiteindelijk 100 % geen winnend lied, andere liedjes liggen gewoon veel beter in de smaak , zo simpel is het.

  • Anonimus schreef:

   wat ben jij een trol zeg..

   • Lola schreef:

    NIKS trolheid!!! IEDER ZIJN/HAAR mening! EN daar dient jij ook te respecteren, meneer verzuilde Calvinist!

   • RobbieR schreef:

    Og@ne geeft eerlijk haar/zijn mening. Ik ben het ook er mee eens dat het goed uitgevoerd wordt, ik denk finale. Maar er zijn nu eenmaal beter liedjes en nog beter uitvoeringen.

    Maar chapeau dat de meiden een bijna saai lied, tot grote hoogte til door hun live uitvoering.

  • Robert schreef:

   een trol dus…

  • Og@yne schreef:

   Omdat ik jullie uit de illusie van een(valse) droom haal.? reality bites idd vooral als je die niet aan kunt .
   Ze gaan naar de finale zonder enig probleem , winnen? NEE dat zit er 100% niet in.. gewoon aanvaarden .moeilijk heh?

   • Max Mark schreef:

    Wie heeft het nou over winnen? We zijn gewoon erg enthousiast dat de dames duidelijk hebben nagedacht over staging en het lied geweldig zingen. Supergaaf dat het er mooi uitziet en finale in zicht is. Laat ons daar een beetje van genieten!!

 15. Paysbart schreef:

  Van esc nation
  No costume change for OG3NE. Vocally amazing, these girls can really sing even at silly o’clock am. The camera work is spot on! The girls look extremely confident and are just beautiful in their simplicity. The backdrop accompanies the mood and melody and has some lyrics shown – choosing carefully which ones in order to make the best effect to the audience and viewers at home (even though these are not always seen on camera). Even though I am usually considered emotionless, heartless, a soul as black as the depths of the ocean (to name but a few) this song is actually the first time this year that I’ve been nearly brought me to tears. Qualifying.

 16. sflover schreef:

  fijn om zoveel positiviteit te horen over onze meiden. op naar donderdag en op naar zaterdag.
  hoop dat ze op de persconferentie nog stukje gaan ‘echoen’ om hun vocale diversiteit aan Europa te laten zien..

  • riccardo schreef:

   Dat zou leuk zijn, Alleen bij ons snapten ook veel mensen het, echoing, in eerste instantie niet. Nog even indruk maken met wat van die unieke meerstemmigheid die ze zo uit de mouw lijken te schudden kan geen kwaad. Misschien het introotje van Emotions zoals destijds bij hun kennismaking bij de Voice. Kippenvel!

 17. Anonimus schreef:

  Ik maak me alleen een beetje zorgen dat her en der wordt gepraat over slecht camerawerk :(

 18. Max Mark schreef:

  En ESCDaily is ook erg positief!

  Supergoed gedaan dames

  • Petra schreef:

   Inderdaad:
   THE NETHERLANDS

   OG3NE open today’s show with a whole new background visuals that better represent the performance. The girls wear the same black, glitter dresses and add a much needed bit of choreography into the walk. Specific lyrics are still shown and vocally flawless as always. Definitely a dark horse for the year.

 19. Will Geerts schreef:

  Als ze op zaterdag in de 2e helft kunnen optreden, is een Top 10 mogelijk. Ook leuk dat Nederland het ook kan zonder Pannecoucke, misschien toch wat overschat.

 20. Lilly schreef:

  Zelfs Eurovision ireland is nu positief!

 21. Sake schreef:

  Toppie!!

 22. Willem schreef:

  Ze zingen fantastisch en het ziet er mooi uit, maar realistisch geziend denk ik niet dat dit boven landen als Zweden, Portugal, Italië, Armenië, Azerbeidzjan en Finland gaat eindigen. Nogmaals, prachtig hoor, maar er zijn betere songs die ook gewoon degelijk worden gezongen maar wel beter beklijven.

 23. Mario schreef:

  lola, ik kan niet aan de indruk ontkomen door je veelvuldig dringerig reageren op vriendelijke reacties dat je een drammerig naar mens bent die altijd gelijk moet hebben, bah….

  Lola:
  ….Qualifying but out of top 10!

  • Sake schreef:

   Niet op reageren, Mario.

   • Matje schreef:

    Lola is gewoon een beetje van slag . Zal wel een kater zijn , is natuurlijk laat geworden in die strptease bar ;-)

 24. Damsco schreef:

  Ligt het aan mij of wordt er bij vrijwel iedere act veel te veel “wide angle shots” gebruikt? Ik hoop dat er bij ons nummer meer close-ups te zien zijn dan dat het korte clipje doet vermoeden. Enfin, ik kan niet zeggen dat ik echt gecharmeerd ben van hun outfits en de backdrop, maar ik vind ik oprecht fantastisch dat ze er alles uit halen wat er in zit. Respect daarvoor! Heb zelf nooit hoge verwachtingen gehad, dus ik hoop nog steeds op een plek in de finale en voor de rest zien we het wel. 😊

  Hopelijk doet de Nederlandse delegatie dus nog iets aan de vele shots van veraf; hoe meer close-ups hoe beter. De regie vind ik – in het algemeen – bij alle landen vrij matig dit jaar.

 25. Youri schreef:

  heel mooi! Ik hoop op een top 10 notering. Ook mooi om te zien dat het bij de bookies om hoog gaat.

 26. dick schreef:

  Strakke performance zo te zien. Vocaal bijna niks op aan te merken. Ik hoop echt van harte dat men “door het nummer heen durft te kijken”. En ik bedoel daarmee dat het m.I. nog steeds niet je van het is. Op naar de finale en dan zien we wel verder.

 27. Ed schreef:

  Ja dit is pitch perfect, qua zang hoewel de meiden niet – OG3NE sharp – klonken nog , maar ja wat wil je 9 uur ;)

  Regie technisch alleen ik toch ook echt wel wat verbeterpuntjes, in de 45 sec footage zoals wij het gaan zien op tv.
  Dat is gewoon heeel slecht in beeld gebracht, daar zitten weer veel ste veel pendle en crane shots in, en nog wel van grote afstand ……..FOEI en FOEI lelijk. NIET DOEN, camera moet er vrij dicht bij blijven. GEEN ONNODIGE AFSTANDSSHOTS !!! en schuine pendles, we verliezen de meiden dan, en dat mag niet !
  HET IS HUN VERHAAL – AFSTANDSHOTS SCHEPPEN AFSTAND !

  Ik heb zelf indirect bij tv gewerkt, en daar moet veel meer bovenop worden gezeten, de cameramensen willen graag laten zien wat ze kunnen , en indruk maken, Kort houden (dat doen ze maar bij acts als Roemenie er voor met alle toeters en bellen daar mogen ze zich uitleven ;) )

  Als je tekst gaat gebruiken moet het ook in beeld zijn ALS je het gebruikt …. anders gebruik het van klein naar groot.Nu is het al meteen groot in beeld, en heeft de camera het niet “gepakt”, dat is zo zonde.

  De meiden pakken de camera als hij komt meteen. TOP ! Ik hoop dat de regie dat er ook in blijft rammen.

  Een ding op graphics de bodemprojectie van – “THE ANGEL”” – (het donkere silhouette tegen een oranje achtergrond vind ik zelf persoonlijk heel lelijk, veel te hard, probeer dat abstracter te maken of het silhouette dichter in te zoomen)
  Het komt op mij over als of iemand in een soort vagevuur valt, ik zie het meer als lava, al dat ORANJE en associeer het absoluut niet met het concept en de overige projecties die heel mooi gekozen zijn.
  Die projectie vloekt als de …….. (kies dan eerder voor fel wit licht of blauw, of zoom of kader het silhouette meer in niet als de verre afstand die het nu heeft)

  — Tja ik voel me een behoorlijke zeikerd nu, omdat het nu al zo goed oogt en pa de 2 DE REPETITIE en ik me haast niet kan herinneren dat een NL’se act al in zo’n vroeg stadium zo sterk staat.

  Echter blijf en houd de regie daar in Kiev scherp, blijf er bovenop zitten want een echte winnaar blijft schaven, zeg ik maar altijd als een echte pietje precies er in blijven bijten . grrrrrrrrrrrr

  Voor de rest GO OG3NE ben enorm trots NU AL !!!

  • Will Geerts schreef:

   Omdat ze net met 3 zijn worden misschien meer zo’n shots genomen ? Close-ups zijn beter voor solo-artiesten, denk ik.

  • Matje schreef:

   Je hoeft niet zo te schreeuwen !
   Begrijp wat je bedoelt maar de eerste 2 minuten worden wel intiemer in beeld gebracht ie me verteld door iemand die in de perszaal zit. Ook ik had zoiets van , moet dat nou zo maar als je goed kijkt heeft dit ook een doel , het stukje met die bliksemschicht is werkelijk subliem gebracht . Je ziet in het begin hoe kort de camera op de meiden staat en dat telkens een van hen van positie verandert. Geloof me , die meiden hebben alles strak in handen en laten echt niet toe dat er dan ook maar iets niet klopt.

   • Matje schreef:

    Ook dat stukje met die engel , perfect , mag wel ietsje duidelijker maar toch , prima werk!

   • Ed schreef:

    HAHAHA Matje, ik zal het wat rustiger aandoen ;)

    Ik schrijf alleen met wat kapitaaltjes omdat ik alleen de kernpunten wil benadrukken, ik heb nml de neiging om behoorlijk lang van stof te zijn ……

    Als ik mijn eigen dikke brei soms terugkijk denk ik ….. neh we gooien de hoofdletters er maar ff in, wie gaat dit nu – ZO – LEZEN ….

    Owh deed ik het nu WEEEER ;)

    Ja ik begrijp dat je er beter zicht op hebt ….. ik geloof je meteen, je moet het in zijn geheel zien, maar nogmaals voor mij is die – You’re an angel – passage cruciaal ….
    Vind het echt behoorlijk in your face, met dat oranje en rood wit ….. rood kan liefde zijn maar als je er een hard zwart relief tegenover zet krijg ik echt andere associaties.

    Hoorde net bij Willy van WIWI BLOG ook een beetje of het een scienthology message of feel had …vond ik wat overtrokken …
    Snap hem echter wel, denk dat het echt allemaal net iets abstracter mag, maar jee wat is “the package al behoorlijk compleet zeg !!

    Ben zelden zo blij geweest met wat nu al te zien is, als ze straks nog iets meer urgenter gaan zingen en minder met hun handen “doen” …. they are ON FIRE for the finale !!!

  • dick schreef:

   Ik snap sommige punten heel goed uit je verhaal en beschouw het zeker niet als zeikerigheid. Als kijker komt oranje inderdaad niet lekker over vind ik. En ik denk ook dat er veel intiemer geschoten dient te worden. Past gewoon beter bij het nummer en de boodschap. Maar ik vind dat de dames op basis van hun vocale kwaliteiten natuurlijk de finale in horen te freeweelen:-)

 28. Michael schreef:

  Ik persoonlijk vind het heel mooi, maar het camera werk vind ik te onrustig. Die engel op de achtergrond komt wel heel hard binnen, dat vind ik op zich wel goed. Hoop dat ze de regie gaan aanpakken! Al bij al ben ik zeer tevreden, vind dit mooier als Douwe Bob!

 29. Martin schreef:

  Zo te zien zitten er een hoop regisseurs hier voor de volgende versies van het ESC.
  Avro/Tros zal er nog een hele sollicitatie procedure aan kunnen wijden, hoe je het ook doet het is nooit goed en er is altijd een hoop commentaar.

  • Willem schreef:

   Beste Martin, wat mij betreft is er echter wel een verschil tussen commentaar en je mening geven. Iedereen heeft zijn/haar eigen mening en die is niet juist/onjuist. Ik kom nog niet zo lang op deze site maar ik merk dat we hier erg weinig van elkaar kunnen velen als het gaat om andere meningen. Misschien iets waar meerderen hier eens op zouden kunnen, want de sfeer is regelmatig grimmig terwijl iedereen dezelfde passie heeft voor het songfestival.

 30. Michael schreef:

  Net zoals dat er veel stylisten, choreografen en vocal coaches zijn 😏. Anyway als je een trouwe songfestival bent kan je Nederland je dit jaar zeker bekoren, het blijft trouw.
  Ik houd ervan!

 31. dave schreef:

  Mooie dames, dito staging, geweldige voices, maar het nummer is 1 groot oubollig cliché. Jammer, ze verdienden een beter nummer…

 32. Jan de Taalregelman schreef:

  Matje:
  Lola is gewoon een beetje van slag . Zal wel een kater zijn , is natuurlijk laat geworden in die strptease bar ;-)

  In the Copa Copacabana https://youtu.be/WX5Rcv-rwr4

 33. Rrr schreef:

  Sorry ik vind jullie zangeresjes heeeel mooi zingen. Maar het nr is ooooohhh zo saai. Maar toch hoop ik dat jullie in de finale zitten.

  • Vlaming schreef:

   Sorry, het belgische zangeresje kan helemaal niet zingen en het nummer is gejat.. dan ga ik toch voor Nederland

 34. Richard schreef:

  Als je bekijkt hoe we er een maand geleden voorstaan en nu. Gewoon erg goed gedaan. We stonden toen laatste bij dr bookmakers ongeveer. Nu 13e

 35. Michael schreef:

  Omg ik begon gewoon te huilen toen ze net hold on deden.

 36. GerardMartin schreef:

  Ik zeg gewoon TOP in dit wederom zwakke jaar….

 37. sflover schreef:

  leuke persconferentie met echoing en stukje wilson philips

  leuk interview bij wibi/wiwblogs of hoe heet dat? ;)

  als alles samen komt moet een plek rond de teinde plaats lukken. met een beter nummer hadden ze voor de winst kunnen gaan. ze doen t goed op alle gebeiden; voorbereiding, pers, rehearsals, etc.. top!!

 38. Nordman schreef:

  Wat zingen de dames weer goed zo vroeg in de ochtend. Dat is volgende week donderdag nog beter, dat kunnen ze! Het ziet er op het podium strak uit. Mooie afwisselende, betekenisvolle, plaatjes. OG3NE is zo professioneel, ze willen er alles uit halen. Fantastisch! ESCdaily meldt dat de dames vandaag geen interviews doen en in het hotel gaan repeteren: http://www.escdaily.com/netherlands-og3ne-still-want-finetune-hotel/

  De video van eurovision.tv: Die engel ziet er indrukwekkend uit. Het camerawerk mag wat mij betreft intiemer. Ook nog meer inzoomen op Amy wanneer ze met dat vingertje wijst. Maar we gaan er toch niet aan ontkomen dat er wat wide-shots tussen zullen zitten. De producers daar willen altijd het podium laten zien, bij elke act. Zelfs bij the common linnets wilden ze dat. Daar was Pannecoucke geen voorstander van. Ik hoop dat we in de volledige 3 minuten dus veel meer close ups zien. Maar komt wel goed. De dames zijn perfectionisten die ons land willen trots maken!

  Nog een advies: Onze jaarlijkse troll is ook weer wakker. Negeer het aub, lees er over heen.

 39. ray schreef:

  Mooie reacties,maar laten we eerlijk zijn wij weten dat ze niet normaal goed zijn! de Europese kijker zal verpletterend zijn bij het zien,horen van de zusjes.
  Ik heb nog nooit iemand op deze planeet betere close harmonie horen zingen,Bee Gees komen in de richting.

 40. Sandert schreef:

  Ik denk dat ze genoeg punten krijgen om de finale te halen. Maar wat dan? De kans zit erin dat ze daar meteen als eerste moeten optreden, ik denk dat er geen beter liedje is om de finale mee te openen.

 41. Robert schreef:

  Veel te veel wide shots, het moet veel intiemer. Ben bang dat dit ook niet meer gewijzigd gaat worden.

  • Peter schreef:

   Dit is volgens mij nog niet hoe het op tv te zien zal zijn. Zoals je kunt zien tijdens de repetitie staan er ook cameramensen voor de meiden en die beelden zie je dus nog niet. Even afwachten nog dus

   • Robert schreef:

    Het filmpje van eurovision geeft al wel voor 30 seconden weer hoe het er op tv uit zal zien. Veel beelden van veraf.

  • Nordman schreef:

   Na deze repetitie mag er nog gewijzigd worden hoor. Daar zijn repetities ook voor. Ik lees op verschillende blogs dat meerdere landen 3 verschillende ‘runs’ hadden (oke niet heel verschillend, maar wel met aanpassingen). In de viewingroom kunnen ze alles terugkijken en hun uiteindelijke keuze maken. Komt wel goed. De dames zijn perfectionisten.

 42. anja schreef:

  Og@yne:
  Omdat ik jullie uit de illusie van een(valse) droom haal.? reality bites idd vooral als je die niet aan kunt .
  Ze gaan naar de finale zonder enig probleem ,winnen? NEEdat zit er 100% niet in..gewoon aanvaarden .moeilijk heh?

  Volgens een post van jou op 21 april gaat België winnen (in ieder geval top 3) Je zult het wel het beste weten dan.

 43. Michael schreef:

  Nou winst hoef voor mij niet, ben al blij dat ze het zo goed doen! In 5 jaar 4 goede bijdrages sturen is gewoon meer dan geweldig, wie had had gedacht in 2012 dat dit ging gebeuren! Alle lof

 44. Jve schreef:

  Michael:
  Nou winst hoef voor mij niet, ben al blij dat ze het zo goed doen! In 5 jaar 4 goede bijdrages sturen is gewoon meer dan geweldig, wie had had gedacht in 2012 dat dit ging gebeuren! Alle lof

  Helemaal mee eens! NL telt iig eindelijk weer mee in Eurovisieland!! 😊

 45. Kenny schreef:

  Van 15e naar 13e bij de odds :D

 46. Karen schreef:

  Smaken kunnen verschillen. Maar of we de finale nu wel of niet halen, we kunnen niet zeggen dat de 3 dames geen top act neerzetten. Het is heel classy en professioneel. Goed werk dames!

 47. Nordman schreef:

  First up OG3NE gave us three solid renditions of Lights & Shadows. This previous opposer in the top-10 market has had to reverse his position, as the Netherlands deliver a relatable 3-minute performance despite the song’s shortcomings. Top-3 is now a possibility in this semi-final. [Van esctips.com]

  En deze twee reviews zijn van 2 professionele gokkers:

  2nd rehearsals continue today starting with The Netherlands. Excellent camera work throughout this and clever use of angles to help frame the sisters. The way the song transitions between the girls’ solos and the three of them harmonizing also helps maintain your interest throughout. [Van entertainmentodds.com]

  Take The Netherlands with ‘Lights and Shadows’, a song which I had no particular fondness for before rehearsals. On the Kiev stage, it’s looking and sounding fantastic, and should be sailing into the final. [ Van sofabet.com]