Kiev live: Artsvik uit Armenië overtuigt bij repetitie

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Kwaliteit, en dat hoor je :-)

 2. Max schreef:

  Goede, gevaarlijke outsider. Top hoe Armenië toch altijd mooie dingen neerzet. Weer erg goed over nagedacht.

 3. MarkusRotterdam schreef:

  Goed gezongen, maar ik vond (als ik heel eerlijk mag zijn) de clip spannender.
  Maar ja, ’t is maar een preview. Ik wacht het hele optreden op de avond zelf wel af.
  Dit lied staat bij mij trouwens op 2 (van alle inzendingen).

  • Annemiek schreef:

   Ik ben het helemaal met je eens. De clip was, ondanks het feit dat lang niet alle dansers synchroon waren, veel spannender om naar te kijken. Ik had op dit podium gekozen voor meer volheid door meer dansers toe te voegen en die deze strakke choreo te laten doen. Ik denk dat het dan sterker is. Maar goed… ben benieuwd hoe het op TV overkomt.

 4. Ria NL schreef:

  Ik vind dit wel een mooi en apart lied, het klinkt goed en op het podium ziet het er wel goed uit. Een finaleplaats zou zeker moeten kunnen.

 5. Leendert Jan schreef:

  Ik hoop wel dat minimaal de kostuums uit de clip toch wel terug komen bij de dansers! Verder klinkt het goed en ik vind het een erg mooi nummer.

 6. GerardMartin schreef:

  Het zal beslist goed zijn maar mij zegt het niks, hoeft van mij dus ook niet naar de finale. Maar als het aan mij ligt hebben we sowieso maar een finale met hooguit 15 nummers en kan het hele songfestival afgewerkt worden in 2 uur hahaha!

 7. Bjorn schreef:

  Ik sluit me aan bij GerardMartin. Ik vind het zelfs een irritant nummer, heb er ook helemaal niets mee.