Kiev live: Bulgarije, Litouwen, Estland, Israël

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Na een korte pauze heeft Bulgarije zojuist voor de eerste keer gezongen en het klinkt prachtig De achtergrond vind ik ook mooi maar wel een beetje donker. maar dat past wel bij de sfeer van het liedje. Het moet wel heel gek lopen wil Bulgarije de finale niet halen a.s donderdag

 2. Og@yne schreef:

  Bulgarije of Portugal wordt de winnaar.

 3. Ria NL schreef:

  Litouwen zal nooit mijn favoriet worden met dit lied, maar ik moet zeggen dat het wel goed klinkt en uitziet.

 4. Jve schreef:

  Bulgarije; zingt goed,nummer best ok..maar net als bij Italië snap ik niet dat dit zo hoog staat bij bookmakers

 5. Ria NL schreef:

  Estland zong zojuist voor de eerste keer tijdens hun 2e repetitie en ik vond het beter overkomen dan tijdens hun 1e repetitie. Ook de achtergrond vind ik mooi. Het lied vind ik geweldig en ik hoop op een finaleplaats voor hen waarop ik zeker voor ze ga stemmen.

  • Ria NL schreef:

   Laura schijnt een beetje problemen met haar stem te hebben, ik hoop dat zij snel opknapt. Gelukkig kan ze nu een paar dagen uitrusten en goed voor haar stem zorgen.

 6. Ria NL schreef:

  Israel sluit deze dag af met een goede repetitie. Het klinkt beter dan tijdens zijn eerste repetitie en de beelden zijn ook mooi. Blijft wel het feit dat ik niet dol op het lied ben.

 7. Placide schreef:

  Jezus, wat valt Estland live tegen zeg.

 8. Max Mark schreef:

  Wellicht geen Estland en Israël in de finale??

 9. Kenny schreef:

  Ik wil dat Estland de finale haalt. :(

 10. RobbieR schreef:

  Estland haalt de finale wel, Israël ook met dat matig liedje.

 11. Nordman schreef:

  Israel heeft ook een lied dat mag blijven steken in de semi. Deze semi is best sterk, dus dat ze de finale dit jaar gaan missen is heel goed mogelijk. Estland gaat hopelijk gewoon door. Bulgarije…goed lied hoor, maar ben niet onder de indruk van de projecties op het LEDscherm. Zal op tv beter overkomen denk ik, maar ik ga er niet op stemmen.

 12. Kenny schreef:

  Hier een Modern Talking versie van Verona, dit kwam ik net tegen op youtube XD

  https://www.youtube.com/watch?v=a9hMY8_PdFU

  • Placide schreef:

   Ja, die versie is echt geweldig en zouden ze eigenlijk op het ESF moeten brengen.