Kiev live: Haalt Denemarken weer eens de finale?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Bjorn Grooten schreef:

  Dit nummer laat me koud, daarom ben ik ook verrast dat het zo goed doet bij de bookmakers. Ik zou er niet rouwig om zijn als Denemarken voor het derde jaar op rij de finale niet haalt.

 2. Youri schreef:

  Het is zo’n goed nummer! Waarom trekt ze van die belachelijke kleding aan??

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind het wel een mooi nummer. Het optreden ziet er ook wel goed uit. Een finaleplaats voor Denemarken lijkt me niet onmogelijk.

 4. dick schreef:

  Wat mij betreft valt Denemarken definitief door de mand. Veel geschreeuw en wederom geforceerd gedoe.

 5. MarkusRotterdam schreef:

  Ik haat dit soort gilnummers van die wijven die denken dat ze goed kunnen zingen. Het doet alleen maar pijn aan m’n oren. Uiteindelijk is het een hoop geblèr dat eerder gebruikt kan worden voor elke eerste maandag van de maand.
  Afvoeren!!!

 6. ALL Wei schreef:

  Petra:
  Inderdaad, deze gillende geit, mag wat mij betreft weer direct terug naar Kopenhagen na 11 mei..

  Hahahaha, Een gillende geit!!?? You made my day Petra!! Ze zal best een redelijke zangeres zijn, maar doet hier zoo overdreven haar best om te laten zien wat ze kan?? Dat het onprettig voor de oren wordt. Mijn kat vliegt iedere keer onder de bank als ik dit luid op de speakers zet!! Van mij mag zij blijven steken in de semi!!

 7. GerardMartin schreef:

  Het is niet heel slecht maar omdat er zoveel slechts is dit jaar zal het de finale wel halen.