Kiev live: Nederland opent repetitiedag

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar de hele repetitie maar ik ben er van overtuigd dat het er prima uit zal zien en horen. Dames zet ‘m op !!!

 2. Nordman schreef:

  Zin in! Ik verwacht dat ze deze 2e repetitie nog meer gaan overtuigen.

 3. Sandert schreef:

  The Netherlands 12 points!!

 4. Hein schreef:

  Als ook het verhaal maar duidelijk is in Europa. Ze moeten de finale in…De zang is perfect en het is een songfestival.

  • Wim1970 schreef:

   Vooral de jury gaat hier massaal voor vallen, de televoters weet ik zo net nog niet.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Als het werkelijk zo is als in de beschrijving van de eerste repetitie, dan is het ook televotingwaardig. Er schijnt gebruik gemaakt te worden van veel mooie toepasselijke visuals en het camerawerk en de regie schijnt voortreffelijk te zijn. Kijkers luisteren in toenemende mate met hun ogen, dus dat is alvast een bijkomend voordeel

 5. Michael schreef:

  Spannendddddd

 6. Johan schreef:

  Ik hoor veel dat 2e halve finale sterke is dan de 1e, og3ne heeft het In ieder geval professioneel aangemaakt, en dat doet mijn deugd…….let op mijn woorden ze gaan hoog eindigen, go Girls

 7. jos schreef:

  gaat lukken met de meiden

 8. RobRotterdam schreef:

  Ik ben er klaar voor ……….benieuwd naar de beelden straks, succes meiden!

 9. Matje schreef:

  Vertrouwen in een goede afloop heb ik maar waarschuw wel voor eventuele teleurstelling van de beelden van deze repetitie . Het wordt namelijk vanuit de zaal gefilmd , pas later komt de 40 seconde versie van tv beelden en daar kijk ik enorm naar uit. Dat is wat Europa gaat zien en dat is waar de bloggers bijna unaniem enthousiast over zijn. Zet hem op meiden!

 10. Richard schreef:

  Hoelaat live?

 11. RobRotterdam schreef:

  Indrukwekkend! Net live gekeken via ESCYounited tv! Kippenvel, echt waar

 12. Lilly schreef:

  RobRotterdam:
  Indrukwekkend! Net live gekeken via ESCYounited tv! Kippenvel, echt waar

  Welke link heb je daarvoor?

 13. Johan schreef:

  Net de repetitie gezien van Og3ne staat als een huis, ze moeten niks meer veranderen, dit gaat hoog eindigen

 14. sflover schreef:

  klinkt goed, zo te zien ook strak voor thuis/camera werk!!

 15. Johan schreef:

  Og3ne heeft het waar gemaakt wat ze beloofd hebben doen ze, alles tot in de puntjes verzorgd uit bedacht en dan kom je tot dit grandioze resultaat chapeau!!!!!

 16. Kobus schreef:

  zo vroeg in de ochtend en dan zó kunnen zingen… petje af!

 17. Og@yne schreef:

  Vocaal niet altijd loepzuiver , genoeg duidelijke schoonheidsfoutjes gehoord. Verder ben ik alleen benieuwd naar de echte beelden die voor het tv scherm bedoeld zijn zoals de kijker ze voorgeschoteld krijgt.

  • Willem schreef:

   Ik heb ze niet kunnen betrappen op een onzuivere noot…

  • Robert schreef:

   hahahahahahahhahahahaahah schei aub uit zeg!!!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zijkerd.
   En dat zeg ik niet gauw

   • richard schreef:

    Ja zeker een zijkerd Het was top! Dit word top 10 !

   • Og@yne schreef:

    Tis maar wat jijzelf niet wilt horen /weten. (de typische weg kijk mens) Slechts de luisteraar met haarscherp gehoor die zich vooral niet laat (af)leiden door de visuals en emotie heeft het inde gaten.

 18. Robert schreef:

  Ben er emotioneel van! heel erg mooi gedaan.. als t beeld komt dat de moeder t kind vasthoudt kun je me opvegen.. dit gaat raken en daar bovenop die hemelse stemmen.. Top 10 here we come..! Zo trots op die meiden!!

 19. Lilly schreef:

  ESC Nation
  NETHERLANDS

  No costume change for OG3NE. Vocally amazing, these girls can really sing even at silly o’clock am. The camera work is spot on! The girls look extremely confident and are just beautiful in their simplicity. The backdrop accompanies the mood and melody and has some lyrics shown – choosing carefully which ones in order to make the best effect to the audience and viewers at home (even though these are not always seen on camera). Even though I am usually considered emotionless, heartless, a soul as black as the depths of the ocean (to name but a few) this song is actually the first time this year that I’ve been nearly brought me to tears. Qualifying.

  2nd Run – Camera was not as good as it was in the first round but still the vocals are amazing! Unfortunately however the camera is what makes the package work as well as it does. Still qualifying but the Dutch need to make sure that their time in the viewing room is spent well.

  3rd Run – *shiver* that is all.

  Og@yne:
  Vocaal niet altijd loepzuiver , genoeg duidelijke schoonheidsfoutjes gehoord. Verder ben ik alleen benieuwd naar de echte beelden die voor het tv scherm bedoeld zijn zoals de kijker ze voorgeschoteld krijgt.

 20. Ed schreef:

  Ja dit is pitch perfect, qua zang hoewel de meiden niet – OG3NE sharp – klonken nog , maar ja wat wil je 9 uur ;)

  Regie technisch alleen ik toch ook echt wel wat verbeterpuntjes, in de 45 sec footage zoals wij het gaan zien op tv.
  Dat is gewoon heeel slecht in beeld gebracht, daar zitten weer veel ste veel pendle en crane shots in, en nog wel van grote afstand ……..FOEI en FOEI lelijk. NIET DOEN, camera moet er vrij dicht bij blijven. GEEN ONNODIGE AFSTANDSSHOTS !!! en schuine pendles, we verliezen de meiden dan, en dat mag niet !
  HET IS HUN VERHAAL – AFSTANDSHOTS SCHEPPEN AFSTAND !

  Ik heb zelf indirect bij tv gewerkt, en daar moet veel meer bovenop worden gezeten, de cameramensen willen graag laten zien wat ze kunnen , en indruk maken, Kort houden (dat doen ze maar bij acts als Roemenie er voor met alle toeters en bellen daar mogen ze zich uitleven ;) )

  Als je tekst gaat gebruiken moet het ook in beeld zijn ALS je het gebruikt …. anders gebruik het van klein naar groot.Nu is het al meteen groot in beeld, en heeft de camera het niet “gepakt”, dat is zo zonde.

  De meiden pakken de camera als hij komt meteen. TOP ! Ik hoop dat de regie dat er ook in blijft rammen.

  Een ding op graphics de bodemprojectie van – “THE ANGEL”” – (het donkere silhouette tegen een oranje achtergrond vind ik zelf persoonlijk heel lelijk, veel te hard, probeer dat abstracter te maken of het silhouette dichter in te zoomen)
  Het komt op mij over als of iemand in een soort vagevuur valt, ik zie het meer als lava, al dat ORANJE en associeer het absoluut niet met het concept en de overige projecties die heel mooi gekozen zijn.
  Die projectie vloekt als de …….. (kies dan eerder voor fel wit licht of blauw, of zoom of kader het silhouette meer in niet als de verre afstand die het nu heeft)

  — Tja ik voel me een behoorlijke zeikerd nu, omdat het nu al zo goed oogt en pa de 2 DE REPETITIE en ik me haast niet kan herinneren dat een NL’se act al in zo’n vroeg stadium zo sterk staat.

  Echter blijf en houd de regie daar in Kiev scherp, blijf er bovenop zitten want een echte winnaar blijft schaven, zeg ik maar altijd als een echte pietje precies er in blijven bijten . grrrrrrrrrrrr

  Voor de rest GO OG3NE ben enorm trots NU AL !!!

 21. Ed schreef:

  Ja dit is pitch perfect, qua zang hoewel de meiden niet – OG3NE sharp – klonken nog , maar ja wat wil je 9 uur ;)

  Regie technisch alleen ik toch ook echt wel wat verbeterpuntjes, in de 45 sec footage zoals wij het gaan zien op tv.
  Dat is gewoon heeel slecht in beeld gebracht, daar zitten weer veel ste veel pendle en crane shots in, en nog wel van grote afstand ……..FOEI en FOEI lelijk. NIET DOEN, camera moet er vrij dicht bij blijven. GEEN ONNODIGE AFSTANDSSHOTS !!! en schuine pendles, we verliezen de meiden dan, en dat mag niet !
  HET IS HUN VERHAAL – AFSTANDSHOTS SCHEPPEN AFSTAND !

  Ik heb zelf indirect bij tv gewerkt, en daar moet veel meer bovenop worden gezeten, de cameramensen willen graag laten zien wat ze kunnen , en indruk maken, Kort houden (dat doen ze maar bij acts als Roemenie er voor met alle toeters en bellen daar mogen ze zich uitleven ;) )

  Als je tekst gaat gebruiken moet het ook in beeld zijn ALS je het gebruikt …. anders gebruik het van klein naar groot.Nu is het al meteen groot in beeld, en heeft de camera het niet “gepakt”, …. dat is zo zonde.

  De meiden pakken de camera als hij komt meteen. TOP ! Ik hoop dat de regie dat er ook in blijft rammen.

  Een ding op graphics de bodemprojectie van – “THE ANGEL”” – (het donkere silhouette tegen een oranje achtergrond vind ik zelf persoonlijk heel lelijk, veel te hard, probeer dat abstracter te maken of het silhouette dichter in te zoomen)
  Het komt op mij over als of iemand in een soort vagevuur valt, ik zie het meer als lava, al dat ORANJE en associeer het absoluut niet met het concept en de overige projecties die heel mooi gekozen zijn.
  Die projectie vloekt als de …….. (kies dan eerder voor fel wit licht of blauw, of zoom of kader het silhouette meer in niet als de verre afstand die het nu heeft, houd het abstrakter en maak het niet TE CONCREET )

  — Tja ik voel me een behoorlijke zeikerd nu, omdat het nu al zo goed oogt en pas de 2 DE REPETITIE en ik me haast niet kan herinneren dat een NL’se act al in zo’n vroeg stadium zo sterk staat.

  Echter blijf en houd de regie daar in Kiev scherp, blijf er bovenop zitten want een echte winnaar blijft schaven, zeg ik maar altijd als een echte pietje precies er in blijven bijten. GRRRRRRRRR !

  Voor de rest GO OG3NE ben enorm trots NU AL !!!

  • Johannes schreef:

   Hallo Ed, wijze woorden lijkt me, vooral over die afstandsshots, ook de bodemprojectie zou ik anders hebben gekozen, dan echt iets van een “romantische” engel, niet zo hard.. Verder alles toppie!

 22. GerardMartin schreef:

  Ook al is het niet helemaal mijn favoriete lied, dit moet gewoon naar de finale anders is er nog veel meer mis met het SONGfestival dan ik al dacht….

 23. Martijn schreef:

  Og@yne:
  Tis maar wat jijzelf niet wilt horen /weten. (de typische weg kijk mens) Slechts de luisteraar met haarscherp gehoor die zich vooral niet laat (af)leiden door de visuals en emotie heeft het inde gaten.

  Ik vraag me af of er veel mensen met een haarscherp gehoor die zich vooral niet laat (af)leiden door de visuals en emotie naar het Songfestival zullen kijken. Voor die hooguit ene procent van de televoters heeft Og3ne sowieso niets te vrezen. En als de jury’s alle acts langs elkaar leggen, komen de dames volgens mij ook wel redelijk positief voor de dag.

 24. karina schreef:

  Lieve Lisa, Amy en Shelley,
  Jullie doen het geweldig en het is een genot om naar te kijken.
  Ontroerend, wat zullen jullie ouders trots zijn.
  Toi Toi toi