Kiev live: Oekraïne en Italië openen repetitiedag 8

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. RobRotterdam schreef:

  Ik vermoed dat Italie het net als Rusland vorig jaar niet gaat redden, Portugal gaat er met de winst vandoor, Nederland wordt 2e

  • Rogesc schreef:

   Dat zou een hele interessant uitslag zijn. Ik begrijp alleen echt niet waarom Portugal op 2 staat bij de bookmakers. Wat is er goed aan dit nummer?? Daarnaast wordt er weinig gesproken over Portugal in media land..

   • Placide schreef:

    Dat Portugal op 2 staat bij de bookmakers is mij ook een raadsel, want het is gewoon een eersteklas zeiknummer.

  • Wim1970 schreef:

   Rusland had het gered als het Rusland niet was. Ik vond Rusland vorig jaar ook het beste, maar geen haar op mijn hoofd dat ik op Rusland ga stemmen. Veel mensen dachten dat, genoeg om het land van de eerste plaats te houden.

 2. Johannes schreef:

  Ik denk net als een paar jaar terug, Conchita 1, NL2, nu Gorilla 1, NL2 :-(

 3. Luuk schreef:

  Italië gaat gewoon winnen. De act van Oekraïne vind ik nu ook leuker

 4. Marco schreef:

  De (noodzakelijk) ingekorte versie van Italië, die op 1m04s van refrein meteen weer doorspringt naar de bridge, klinkt ten opzichte van de CD-versie wel erg armoedig.

 5. jos schreef:

  hoop dat Italië niet wint , vreselijk nummer .

  • Youri schreef:

   Mee eens. Ik vind het nummer van italie best oke, maar winnen gaat mij toch wat te ver. Daar vind ik het een te makkelijk nummer voor.

 6. Johannes schreef:

  Ik vind het ook 3x niks

 7. JP schreef:

  Ik vind het absoluut 6x fantastisch!! Stelletje zuurpruimen!!! Forza Italia!!!

 8. JP schreef:

  En dat NL 2de wordt valt nog te bezien… Ik hoop het van harte natuurlijk. En dat hier in ons kleine polderlandje en mentaliteit dan gezaagd gaat worden over een “vrouw met baard” en een “gorilla” laat natuurlijk ons meest zure en verschrompelde innerlijke ziel zien….

  • Snoes schreef:

   En dat jij Italie 6 x fantastisch vindt, geeft aan dat jij nog in je infantiele fase zit… haha!

 9. Jan de Taalregelman schreef:

  Voor iedere negatieve reactie op Italië hier ga ik nog een keer extra bellen.

 10. harm stirnberg schreef:

  Laten we aardig blijven tegen elkaar en als Italië wint dan is dat prima want daar heeft Europa dan voor gekozen. En als Og3ne in de top 10 eindigt dan mogen we toch allang super trots zijn op de 3 meiden en hun team. Het is nu toch al genieten hoe goed de meiden het allemaal doen. Veel plezier allemaal de komende week !!!

  • Tarsius Spectrum schreef:

   Helemaal mee eens! Laten we er met z’n allen een feestje van maken, ongeacht de uitslag! :D

 11. ray schreef:

  Het zou fantastisch zijn als de meiden de finale halen,en daar het heel goed gaan doen.
  Ik zie Italië niet winnen wel in de top 5
  1Zweden( jammer genoeg)
  2 Bulgarije
  3 Italië
  4 Armenië
  5 Nederland

 12. Joss schreef:

  Hoe meer de dagen vorderen hoe zekerder ik er van ben dat dit gaat winnen !
  Staat dit weekend in diverse landen al in i-tunes top 100 !!!!
  Wat Nederland betreft …. toch nog even met de voetjes op de grond blijven !!!! Kwalificatie blijft wat mij betreft dubbeltje op z’n kant ! Ik mag hopen aan de goede kant !!!!

  • Max Mark schreef:

   Nee dat wordt echt geen dubbeltje op z’n kant. NL makkelijk top 3 in semi 2.

   Maar winnen voor NL, dat zit er denk ik niet in.

   Vind het nummer van Italië erg goed. Ik vermoed dat dit wint. Enige dat roet in het eten kan gooien is dat ik het live niet altijd even goed vind. Dat zou nog kunnen zorgen dat het niet wint.

 13. Hein schreef:

  Hee JP..wat heeft dat nou met zuurpruimen te maken. Als wij dat nu een vreselijk nummer vinden. Wat ook zo is. K3 gehalte…enge man met dat snorretje …dat dansje met die knietjes omhoog ..beeeeeh en een dom simpel deuntje. Als dit wint. Nee hoor. De jongste deelnemer wint dit jaar

 14. Johan schreef:

  Ik denk dat Italië het ook niet gaat redden, net als vorig jaar toen Rusland telkens bovenaan stond bij de bookmakers en uiteindelijk 3e werd, act vind ik ook niet geweldig van Italië, Nederland is vele malen beter, Og3ne gaat ons verrassen, zal me niks verbazen…….

 15. Nordman schreef:

  Italië gaat gewoon winnen. Heerlijk nummer, leuk gebracht. NL hopelijk in de top 5, maar ik zie onze dames helaas niet winnen, hoe graag ik dat ook wil. Maar ze verdienen echt een minstens top 5.

 16. jos schreef:

  top 5 zou prima zijn voor ze

 17. Ria NL schreef:

  Ik vind Italië nog steeds helemaal geweldig !! Ik hoop van harte dat hij wint, ik ga er zeker voor bellen. Portugal vind ik ook heel mooi, maar ik denk niet dat hij wint al zou ik het hem van harte gunnen. Ik geloof er zeker in dat OG3NE het heel goed gaat doen.

  Verder zag het optreden van Oekraïne er strak uit en de zang is goed, al is het lied niet mijn ding.

 18. dick schreef:

  Ik erger me kapot aan Italië. De zanger heeft geen fijne stem en zijn maniertjes zijn ergerlijk. En dan die aap… het zal wel punten halen maar ik kan me niet voorstellen dat ze er met de winst vandoor gaan. En bookmakers daar trek ik me al jaren niks van aan.

 19. dick schreef:

  UkraIne is een bak herrie. Helemaal niet mijn ding.

 20. Arcadius schreef:

  Als het inderdaad klopt dat Italië in de eerste helft van de finale moet optreden en ze bijvoorbeeld een van de eerste startposities krijgen, ben ik zeer zeker dat het ondergesneeuwd en vergeten gaat worden. Maar datzelfde kan bij Nederland natuurlijk ook het geval zijn (kijk maar naar Tsjechië vorig jaar, 0 punten van de televoters).

  • Wim1970 schreef:

   Misschien wel als 2e, dat zou een stunt zijn om de gedoodverfde winnaar als 2e te laten optreden.

 21. danny schreef:

  zoals gewoonlijk wordt er weer veel blabla verkondigt over de overduidelijke winnaar (italie voor alle duidelijkheid). Mensen zoeken continue dingetjes waarom het niet zal/kan winnen. niemand zijn mening hier (incl. de mijne) zal een rol spelen in de finale waar Italie met een straatlengte voorsprong de overwinning binnenhaalt. Deal with it.. ook al is jouw type song niet.

 22. Hein schreef:

  Goed zo Dick

 23. Michael schreef:

  Italië is niet mijn ding. Nummer kan me wel bekoren, maar door dat gedoe erom heen met die aap enz haak ik af. mis wel een stem van mij, misschien niet.

  • Wim1970 schreef:

   Klopt, die aap staat mij ook tegen, komt te kermis over en daarom hoop ik dat Armenië wint. En het feit dat Italië rechtstreeks geplaatst is stuit mij ook tegen de borst. Een finaleplaats moet je verdienen, niet kopen.