Kiev live: Verenigd Koninkrijk en Frankrijk sluiten repetities af

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Will Geerts schreef:

  Frankrijk heeft al 40 jaar hun land niet meer kunnen promoten in Europa en dacht, we doen het dan maar in de backdrop van onze eigen inzending.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Wat is de loting van het VK? 1ste of 2e helft?

 3. RobbieR schreef:

  2e helft

 4. Matje schreef:

  De Britten gaan het goed doen dit jaar , staging en zangkwaliteiten zijn top en niet overdone . Daarbij heeft Lucie ook een mooi lied ( 5-10). Frankrijk valt door de mand , zangeres heeft gewoon een iel stemmetje en de backdrop is wel imposant maar na een minuut word je eer duizelig van . Het is gewoon te druk en te veel voor dit charmant liedje. Ergens zo rond 15- 20 vermoed ik.

 5. Ria NL schreef:

  Ik gun het Verenigd Koninkrijk een mooi resultaat met dit mooie lied dat heel goed wordt gezongen door Lucy. De achtergrond ziet er prachtig en verzorgd uit.

  Frankrijk vind ik ook zeker niet slecht, de achtergrond vind ik mooi en de zang van Alma niet verkeerd, maar ze komt wel erg iel over op dit grote podium, toch gun ik haar wel een mooie klassering want het liedje vind ik erg leuk.

 6. Jve schreef:

  Ik vind UK super!! Absoluut in mijn persoonlijke top 5!

 7. dick schreef:

  UK verrast positief. Prima ballad en uitstekende zangeres. Top 10 materiaal.

 8. dick schreef:

  Frankrijk valt definitief door de mand. De nieuwe versie is zowiezo minder. Zangeres ook maar middelmatig. Mooie visuals maar het lijkt eerder storend dat Alma er staat dan dat het iets toevoegd.

 9. Kenny schreef:

  ONGELOOFELIJK! VAN 10 NAAR 9e IN 10 MINUTEN O_O \^o^/

  http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision

 10. Jve schreef:

  Kenny:
  ONGELOOFELIJK! VAN 10 NAAR 9e IN 10 MINUTEN O_O \^o^/

  En nu op 8!! ??
  http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision

 11. Jve schreef:

  NL nu op 7 bij Oddschecker

 12. Leendert Jan schreef:

  Ik snap echt niet waarom Alma zo alleen op het podium staat. Zelfs als je de achtergrondzangers uit beeld wilt, dan hadden een paar dansers bij dit nummer toch best gepast? Uit haar interview bij wiwibloggs maak ik op dat ze zelf ook niet helemaal tevreden was met de visuals dus misschien passen ze het nog een beetje aan.

 13. GerardMartin schreef:

  Ik denk dat zowel de engelse als franse dame ergens in de middenmoot verdwijnen. De spanjaard en de duitse zullen aanspraak maken op onderste regionen terwijl ik voor de italiaan een eventuele overwinning zie. Over de winnaar van vorig jaar kan ik alleen nog zeggen dat Kiev in het geheel niet bang hoeft te zijn om de 2018 versie te organiseren.